DE 92 - Добре дошли на новите звезди Ева, Мария, Яна, Елиас!

• 16 522
  • 280
  •   1
Отговори
# 120

Вече, операция zначи  Hug(ти си го предврачува де)
О, не! Ни най-малко! Обаче беше кошмарно като изживяване, защото болките са ужасни при предизвикване.
Като изживяване това беше най-тежкото. След като съм останала без глас за 6 ч смятайте  hahaha
Майтапа настрана, но въпреки желанието ми пак да е водно, се разминах и Хамлет го родих на сухо. Без шев и кройка, но с много стрес покрай цялата процедура, защото по едно време падна и думичката секцио... Crazy
Майната му! Резултата е важен - насладете се

# 121
Вечке, ако си пробвала да ми звъниш, не е станало защото франс телеком са ни отрязали телефона. Бясна съм! Мръсни, недни, гадни, миризливи дрисльовци! Чумата да ги тръшне, до последния паразит да изпукат, мръсни ко******!

# 122
Вечке, ако си пробвала да ми звъниш, не е станало защото франс телеком са ни отрязали телефона. Бясна съм! Мръсни, недни, гадни, миризливи дрисльовци! Чумата да ги тръшне, до последния паразит да изпукат, мръсни ко******!

Joy Joy Joy Нееееее. Просто не мога да повярвам.

Вечке, много е готин хамстерът. Има нацупени устни като бща си и брат ст - от сега личи. Wink

# 123
И аз не мога да повярвам, Сърфо. Една пушка ми трябва на мен.
Разбирам хора, които един слънчев ден стават амоклойфери, разбирам и терористите и всички така наречени " маргинали".
Защото в един момент гневът е толкова силен, че дори аз имам кървавото желание да им сложа бомба в сгарадата и да ги гледам как мрат един след друг. Не знаеш какво изпитвам в момента, бедна ти е фантазията.
И ся кво? След два месеца борба да ми вкарат тел., колко ще чакам да ми го пуснат? Още два? А може и три. Да пукнат дано!

Вечке, много ме е яд, да знаеш. Ти като каза тая сутрин, че ще звъниш, аз цял следобед останах вкъщи без да знам, че сме отрязани. Съжалявам.

# 124
Нидей Рива за мен Павликени! Животът е пред теб  Hug
Заеби ги онез от ФТ. Гледай си кефа.
Пак ще се чуем. Питай при интернет провайдъра ви доставят ли телефон и се вържи към тях.

Сърфи, не е Хамстер, а Хамлет! По-късно ще разправям що. Joy

# 125
Ясно Вечи важното е, че операцията е приключила успешно и реzултата е очарователен.

Имам гутшайн zа 20 % намаление zа леголанд zа 1 или 2 дневна карта zа максимум 4 човека, важи до 9.11. пращам срещу усмивка  Wink

Сбъдваща мечти виж предложението на Arcor

# 126
Eli, аз бях 3месеца в БГ, и после имах малък здравословен проблем, който лекувах. Сега вече съм на 6, надявам се  Praynig и съм готова за срещи  Wink. Ние сме в Дюселтал Цоо. Ще ти пиша на лични да се разберем  Hug
Да, чувала съм - организаторите ги познаваме - мъжа ми даже ходи на едната такава прожекция докато си бях в Бг. И на нас ни се ходи и ще е супер да отидем заедно - но къде да оставим децата Rolling Eyes Confused Confused

Деси,какво съвпадение,и аз бях 3 месеца в България това лято  Laughing Важното е , че си здравичка вече  Peace Далечко сте от нас, но пък има градски транспорт,коли ,ще се намерим  Hug А кои са оргарнизаторите на кино- вечерите всъщност,аз това не можах да разбера,някаква нова организация били сформирали ? Децата - на мъжете,а ние - на кино и чаша вино ,това е единственото решение,аз също съм без гледачки  Laughing

По БГ телевизията аз гледам новините,което всъщност става и на страницата на БНТ и на БТВ. Иначче все се каня да гледам в събота кой е по по най,но все съм заета със закуски,миене,чистене,къпане и какво ли още не. Rolling Eyes

Това за счупената ръчичка на детенцето е абсолютен кошмар  #Crazy Не ми се мисли как бих се чувствала на мястото на тази майка,дано не ми се налага да го изпитам Shocked

Моето човече не го заведох на градина днес,защото освен сополките,които една седмица сигурно вече го мъчат,се появи сутринта разтройство. А сега към 2ч му мерих Т -вдигнал е 37,2,не много засега.Утре ще го водя на доктор да видим какво ще каже.Всъщност за поредната ваксина отиваме,дали няма да му дойде много и това боледуване и ваксината се чудя newsm78

За телефонна компания - на О2 също предлагат що годе свестни неща.Безплатни разговори с О2 и стационарни телефони за 20 евро  и при сключване на договор получаваш и телефон.Освен това имаш 2 номера- един мобилен и един домашен.Ето тук са им офертите http://o2online.de/

Вечке,добре дошла обратно във форума,пожелавам ти така бързо да влезеш и във форма   Hug bouquet GrinningКак може такова сладко пиленце да ни покажеш,сега ще вземе да ми се прииска и на мен още едно такова  Laughing Joy

ПС Лелеее,цял следобед го пиша това мнение,сядам,ставам сядам ставам и продължавам,все нещо ме прекъсва.ТО стана дълго като роман,ама сега вече го пращам окончателно  Laughing

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 23:16 от eli_dm

# 127
Мисти, може да пробваш да телефонираш от Скайп. Нали поне интернет имаш...все още Mr. Green Whistling.

За мобилните ние сме в момента с О2 комби карти за двамата. Преди това бяхме с т-мобиле и плащахме мама, татко, баба, дядо и прабаба. Добре, че се отървах от тия абцокери. Сега като финтирам и телекома съвсем ще се родя.

Пък в БГ май ще забраняват пушенето по обществени места, заведения и т.н от 2010 г. ВЕрвате ли го това? newsm78

# 128
  • Germany
Пък в БГ май ще забраняват пушенето по обществени места, заведения и т.н от 2010 г. ВЕрвате ли го това? newsm78

Ооо това и да го видя не вЕрвам  hahaha hahaha hahaha

# 129
Кате, добре си се zавърнала  Hug Жалко, 4е раждането не е протикало както ти се искаШе, но ти хубаво си го каzала, майната му, важен е реzултата  Peace

Сърфи, съЩата картинка бяхме в Турция, преz 10 минути "Их мус пипи", даже се притеснявах дали не е хванала някакво въzпаление, но просто й беШе интересно да посеЩава раzли4ни тоалети  ooooh! Сега вкъЩи пикае веднъж на 3, 4 4аса, тук не й е интересно  Laughing
Ина4е когато сме навън, я иzпикавам (как zву4и само  Laughing ) преди да иzлиzаме, дори да не й се пикае. Обяснявам, 4е там където отиваме няма 00 и така. После на вън ако намерим тоалетна и ако е минало достатъ4но време, съЩо я водя. Но оЩе сме със скромен опит  Blush

За хенди, не сме към Т мобайл, но с тарифите не съм наясно  Embarassed И аz не говоря, само с мъжът ми а раzговорите ми към неговото хенди са беzплатни, та съвсем ниЩо не пиШе на фактурата  Laughing

В таzи връzка една добра новина. Ние нали живеем на село и тук ДСЛ няма, ние имаме но 4реz функ, с една голяма антена на покрива, което е нестабилно и скъпо, но няма как. Но сега обЩината е платила 600.000? zа да ни прекарват кабелите и до година Ще имаме и ние ДСЛ  Mr. Green

Котке, добре 4е е било в събота  Praynig

В4ера имахе гости от БГ, една мама от от4етната ми тема  Heart Eyes Не дойдоха с праzни ръце, донесоха между другото едно Мерло от Стамболово. Такива гости приемам винаги  Mr. Green

# 130

Вече, операция zначи  Hug(ти си го предврачува де)
О, не! Ни най-малко! Обаче беше кошмарно като изживяване, защото болките са ужасни при предизвикване.
Като изживяване това беше най-тежкото. След като съм останала без глас за 6 ч смятайте  hahaha
Майтапа настрана, но въпреки желанието ми пак да е водно, се разминах и Хамлет го родих на сухо. Без шев и кройка, но с много стрес покрай цялата процедура, защото по едно време падна и думичката секцио... Crazy
Майната му! Резултата е важен - насладете се

Вечи, ти що не иска операция?

Аз като се сетя за раждането на Лили и се плаша. Тя се роди на третия ден с контракции /болезнени и на 15-20 минути/ и излезе с дупето напред. Бая тежко ми беше. Бях със затворени очи и се чудех какво да направя, за да разбера дали съм жива все още. Не искам да си спомням...та....сега за това раждане, ако си бях остабала в БГ щях да искам секцио. Плаша се от думата "раждане", ама до колкото ми става ясно тук не се избира раждането. Ако нямаш причини да си секцио не те оперират...ух...не знам какво ще доъде на края. Не ти е било лесно и на тебе. Сега поне су вкъщи и има кой да помага за Хамлет, предполагам    Hug

ааа....аз Dirndl ще размотавам догодина    Flutter   нямам съмнение по въпроса. Много ме кефят    Simple Smile   само Съкровището не иска да си купи кожени гащи, за да сме комплектовани    Joy

# 131
  • Sofia
Здравейте , момичета!
Пиша в темичката ви с молба за услуга!  Praynig

Искам да купя едно парфюмче от немския ибей, а продавачът не праща извън Германия.
Дали някоя добра душа ще ми даде адреса си, да получи пратката ми и после да ми я прати като колетче в България?
Ще си платя пощенските предварително на някой от близките ви в бг.

# 132
Karen, пуснах ти ЛС. Сега бягам, но утре пак ще се логна за доразбиране. Обаче внимавай, че по тукашният ибей също продават ментета - аз получих едно полицейско писмо за един NОА-менте, но не съм се разправяла по съдилища с продавача... Rolling Eyes

# 133
Благодаря за новите идеи които ми давате. Ще разгледаме всички неща и ще изберем нещо.

Вечернице, сладура е прекрасен! Дано бързо забравиш кошмара!

@->-- wild flower , голям съм заплес, сега се усетих че пишем от месеци в една и съща отчетна. Сори, ама на мен бременността ми действа оглупяващо и лошото е че прогресира.
Не се настройвай отсега за трудно раждане. Сигурна съм че всичко ще мине леко и спокойно. Аз бях с кошмарно първо раждане, много дълго и много трудно. Последните часове заспивах между напъванията и контракциите от изтощение. Не помня как лекарката ми е скочила на корема щото бях в полубудно състояние, нямала съм сили за посления напън. Затова пък втория ми син го родих толкова бързо и лесно, че даже епидурала нямаше време да подейства. Накрая попитах - че това ли беше, много лесно бе.

# 134
Диво цвете, да не съм луда да искам операция? Че кой ще се грижи за другите две деца? След секцио възстановяването е много по-трудно, а сега съм готова за нови подвизи, толкова бързо се възстановявам сега - то няма и какво да възстановявам де - нито разкъсвания, нито други глупости.
Нямам голяма загуба на кръв както беше предния път - хемоглобина ми е на същото ниво като при влизането. Кръвното ми е добре и си ходя по разходки даже.

Мишенце, ние сме към Алис, имат и хенди тарифа със семейни безплатни разговори.

Общи условия

Активация на акаунт