DE 92 - Добре дошли на новите звезди Ева, Мария, Яна, Елиас!

• 16 502
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
ТИ, ВЕЧКА! - как така преди 40-ия ден го изкарваш навън - чужди хора да го урочасват и тайно зад гърба ти да ръсят прах от нокти и опашки на дяволи! Поне час не му ли ми очите след това? А конски мъниста и червени, бели, розови и сини конци не му ли навърза? Как така си го извела без поне пет одеала, три вълнени шапки, хирургическа маска и планинарски обувки? Или поне вълнени очила!!!!!

И не ми казвай, че не го осоляваш след редовното къпане три пъти на ден!

Непременно да му дадеш водичка с анасонче и копърче, ама много водичка, че то цицата е добро, ама водичката си е незаменима.

# 181
ТИ, ВЕЧКА! - как така преди 40-ия ден го изкарваш навън - чужди хора да го урочасват и тайно зад гърба ти да ръсят прах от нокти и опашки на дяволи! Поне час не му ли ми очите след това? А конски мъниста и червени, бели, розови и сини конци? Как така си го извела без поне пет одеала, три вълнени шапки, хирургическа маска и планинарски обувки? Или поне вълнени очила!!!!!

И не ми казвай, че не го осоляваш! Непременно да му дадеш водичка с анасонче и копърче, ама много водичка, че то цицата е добро, ама водичката си е незаменима.
Задавих се в собствен сос, докато четях! Не те ли е срам, ще ми секне млякото от кикот! Joy Joy Joy

# 182
ТИ, ВЕЧКА! - как така преди 40-ия ден го изкарваш навън - чужди хора да го урочасват и тайно зад гърба ти да ръсят прах от нокти и опашки на дяволи! Поне час не му ли ми очите след това? А конски мъниста и червени, бели, розови и сини конци? Как така си го извела без поне пет одеала, три вълнени шапки, хирургическа маска и планинарски обувки? Или поне вълнени очила!!!!!

И не ми казвай, че не го осоляваш! Непременно да му дадеш водичка с анасонче и копърче, ама много водичка, че то цицата е добро, ама водичката си е незаменима.

Със zахар  Naughty

Joy  Joy  Joy

Кате, поzдравления zа таткото   bouquet

Майко, ха добре доШла при нас, радвам се като видя стари муцунки  Hug

МиШенце, стискам палци  Praynig  А ти с упойки ли искаШ да раждаШ? Ааааа, zабрави, тук няма такива екстри  Joy  (поzдрави на гинеколога ти, и тук слагат, не се притеснявай, дори не е необходимо да се среЩнеШ с анестеzиолога предварително както във ФР)

# 183
Ванче мамче, аз имах подобен проблем. Какви са ти стойностите на захарта? Обикновено с диета се оправят нещата, малко повече движение му е майката и да внимаваш със стреса, защото това също оказва влияние на кръвната захар.
Гея, стойностите ми са:
на гладно 86
след 1час 222
след 2часа 192
Мисля че са доста високи, иначе това са резултатите от пръста, другите (от вените) още не ги знам. Нямам представа дали може да имат отклонения.
Една приятелка ми даде снощи нейния апарат за мерене и мисля че досега успявам с диетата.
Снощи преди ядене 75, след 2часа 96. Тази сутрин преди 70, след 2часа 81.
Стойностите ми не трябва да надвишават 120, или? Правилно ли меря след 2часа?
Аз много се стресирам сама, може и това да допринася много при мен, а движение никакво не правя, имам контракции и не излизах много много, ама сега от като не пия магнезия ходя по често на разходки.

# 184
  • Германия
Ма***му, тъкмо се бях зарадвала, че Мартин се кефи на новата градина и сутринта като ревна, сигурно го е докарал на децибели като Мамункината Ева. Едната възпитателка го отнесе в стаята а останалите в коридора вкупом ме зауспокояваха, че ще престане след 2 минути. Явно пак ще има разговори на високо ниво и ...най-вече с един момък, който го дразни там.
В старата градина имаха група на мишлетата- т.е. малките и след една година престой там ги местеха при големите. Сега в новата са всички накуп и ...има и добри и лоши страни. Не ме кефят някои думи, чути от големите...или тръшкането по земята- това със сигурност го е видял от едно от децата инвалиди. То милото не говори и единствения начин да комуницира е да се усмихва..или да плаче и се тръшка по земята, когато го ядосат.
 Сбъдваща мечти, ха пък да не слагат упойки в Германия, на мен при първото раждане лекарката много бързо ми я предложи, като я наритах Crossing Arms Не слагат, ако вече си на финалната права и няма ни време ни начин, иначе мнозинството от познатите ми майки тук в наше село все с пда са раждали.

# 185
Майко, ха добре доШла при нас, радвам се като видя стари муцунки  Hug

Абе то аз нямам нищо немско, ама си ви чета  Grinning
И реших да драсна.

Мишка, а ти отде знаеш, че Вечка е извела Елиас с по-малко от 5 одеала и без планинарски обувки  Crazy Mr. Green Тя е изрядна мама, може и противогаз да му е сложила  Mr. Green Heart Eyes Hug

# 186
  • Германия
ТИ, ВЕЧКА! - как така преди 40-ия ден го изкарваш навън - чужди хора да го урочасват и тайно зад гърба ти да ръсят прах от нокти и опашки на дяволи! Поне час не му ли ми очите след това? А конски мъниста и червени, бели, розови и сини конци не му ли навърза? Как така си го извела без поне пет одеала, три вълнени шапки, хирургическа маска и планинарски обувки? Или поне вълнени очила!!!!!

И не ми казвай, че не го осоляваш след редовното къпане три пъти на ден!

Непременно да му дадеш водичка с анасонче и копърче, ама много водичка, че то цицата е добро, ама водичката си е незаменима.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Е не, Мише, ти си ВРЪХЪ!

# 187
Татяна, сега се зачетох в линка за Световната икономическа криза. Ще взема да родя, хиля се като ненормална.
Това Винце ми е правило впечатление на леко неадекватна като съм я мяркала тук-там, но не предполагах че положението е толкова извън контрол.

За упойките - епидурал не отказвам, ама малкия го родих толкова бързо че не успя да е хване упойката. Така че ако пак ще е така, няма смисъл да ме бодат.

# 188

Мишка, а ти отде знаеш, че Вечка е извела Елиас с по-малко от 5 одеала и без планинарски обувки  Crazy Mr. Green Тя е изрядна мама, може и противогаз да му е сложила  Mr. Green Heart Eyes Hug

Да бе, изрядна била, само кърми, виж и захар забравила във водата му да сложи, добре че е Татянка да подсети. Вечке, пет дни са много, стига кърмене, ще си развалиш бюста, я виж там АМ, формула нещо...

# 189
Бибе, те като тръгнат на училище ще попаднат именно в такава "zатворена" среда вежду връстници и то zа повече от 10 години.
Връстници да, но в никакъв случай затворена среда, най-много първите 4 години в началното училище, след това пада голямо разместване, хеле пък в гимназията ooooh!
Не се притеснявай, някаква по-фрапираща разлика се усеща може би първите месеци (ако детето е тръгнало веднага след третия рожден ден), защото останалите все пак са доста по-самостоятелни и свикнали, а новото пате има още доста бебешко у себе си, но след това съвсем естествено си се интегрират и нямат проблеми нито с по-големите, нито с по малките. Моята сега е "в средата" и се чувства перфектно, има си приятели от всички възрастови групи Simple Smile Не съм забелязала да има някакви комплекси спрямо големите или пък тя да се усеща за нещо повече от малките.
Щом Анди се притеснява от големи деца, това само ще му е от полза, къде иначе ще има толкова интензивен контакт с по-големи, за да разбере, че няма нужда да се притеснява от тях, защото всъщност са "равни" в известна степен.

И аz така, креЩях "Тя не реве, zаЩо не реве"  Shocked
Вие поне сте се усетили, а аз бях такава патка, непосредствено след раждането, че даже не ми направи впечатление, че детето ми не плаче Embarassed Гушнах я и вече всичката наред ooooh! И като в просъница чух, че мъжът ми пита акушерката "ама тя защо не плаче?" и аз като лепната с мокър палцал "не плаче? как не плаче? верно бе, не плаче" Crazy Чух обаче, че и го успокоиха нещо, дадоха някакво обяснение, да не се притеснява, нямам идея обаче какво, само реших, че сигурно си знаят работата и пак се понесох към седмото небе Embarassed

Отивам да чета историята на Вечка Simple Smile

# 190
Сбъдваща, ти хич не леж на таз кълка, че ще родиш третия път бързо. Аз от 3 часа качих на 6, тъй че... потвърдих правилото за непредвидимостта на третите. Да не вземе и твойта госпойца предколедно да хамлетува.
На мен си ми предложиха още рано-рано упойка, ама аз нали съм балканджийка и удържах за сметка на гласните ми струни.  hahaha
Имаше един момент в цялата ситуация, когато беше много удобно да ме боднат, ама аз като удавник за сламка -  вана, та вана. На ти една вана накрая!

# 191
Вечке, добре си се завърнала  Hug ! Голям герой си ти!   bouquet

# 192
Да бе, изрядна била, само кърми, виж и захар забравила във водата му да сложи, добре че е Татянка да подсети. Вечке, пет дни са много, стига кърмене, ще си развалиш бюста, я виж там АМ, формула нещо...
Joy Joy Joy Joy Joy
Записвам си Мишка Wink Joy Joy

# 193
Вечке, значи викаш непредвидими били третите? Ще я видим госпожицата.
Само да не реши да излиза по-рано, че ще я връщам обратно да постои докато му дойде времето.

Абе, ще си искам аз упойка, пък нека няма време да ме хване Simple Smile

# 194
  • в сърцето на един мъж...
Ванче мамче, височки са ти стойностите, но с диетата ще ги оправиш. Значи за замерването - първо преди ядене, ядеш, минават 60 минути, мериш и пак чакаш 60 минути. Изключваш голямото количество въглехидрати от храната, наблягаш на салатките, картофи и ориз също избягвай. И ако нямаш много контракции, гледай да походиш поне 10-15 минути. Не вечеряй по-късно от 8 часа и след това избягвай храненето през нощта. Можеш през деня да си разделиш на равни части храната и да ядеш по малко, но по-често. Избягвай бял хляб, брецени, гумени мечета, малцова бира, банани и грозде. И нещата ще си дойдат на място. А гинеколога ти е за убиване - това се прави в 24 седмица още и се контролира, а не се чака да идеш да раждаш #Cussing out Ама карай, ще помагаме с каквото можем, ако имаш въпроси - питай.
Мишке, и аз съм от тез лошите мами Mr. Green Изписаха ни на 5тия ден и аз на 6тия в най-голямата снежна буря изпрасках сина си на вън на разходка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт