Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е антибиотикът Azatril, който се споменава в публикацията?
Как се дава осцилококцинум и витамин С на деца?
Какво е препоръчителното лечение за настинка и сополиви на деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е антибиотикът Azatril, който се споменава в публикацията?
-
Как се дава осцилококцинум и витамин С на деца?
-
Какво е препоръчителното лечение за настинка и сополиви на деца?
-
Каква е местността Цигов чарк, спомената в публикацията?
-
Как да предпазим детето от разболяване?
Аз добавих, че ще го гонят каките
. Пиши утре какво е станало
.
,така че спокойно
Нека Бог ви пази и Вики да е добре 
Нямало места за това така. Милата така рева като я взеха... то и аз бая си поплааках, ама нямаше как. Към 6 часа отидох да я видя и да ми кажат как е. Докторката каза, че е с пневмония и астматичен пристъп. Влязох да я видя... все едно се бях върнала 1 година назад, когато беше в родилното в кувиоза... лежеше безпомощно в едно легло с кослородна палатка, система, а докторката не ми даде да я гушна за да не ме види и да тръгне да става.
Знам че ще се оправи, тя е силна, но искам да съм при нея. Има малка вероятност утре ако е по-добре да я преместят от интензивния сектор и да влезна и аз при нея, но според докторката е малко вероятно.
Ние, утре сутринта ще правим изследванията.Дано се промени цифрата на кръвната захар
иначе незнам какво ще е?
честит рожден, Ден на принцеска мими!Да расте здрава и да слуша мама и тати!Пчеличке
. Трябвало е като отидеш и кажеш какво изследване ти трябва да те върнат.
. Да са ни живи и здрави нашите малки съкровища
. Много,много да ни радват
. Щеше ми се да ви черпя с хубава торта,но... затова
почерпете се