Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на хората за дебатите?
Какво е общественото мнение за риалити предаванията?
Какви са препоръките за бебешки колички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на хората за дебатите?
-
Какво е общественото мнение за риалити предаванията?
Общественото мнение за риалити предаванията е разнопосочно. Някои хора изразяват негативно отношение към тях, като ги описват като пошли и сеир, докато други коментират, че гледат определени шоута и се забавляват. Освен това има и мнения за предпочитани предавания, като "Survivor" и "Caught in a Lie".
-
Какви са препоръките за бебешки колички?
-
Има ли изискване студентите с F-1 виза да посещават училище всеки ден?
-
Какви са изискванията за студенти с F-1 виза в САЩ?

... в края на краищата, нали знаете старата народна мъдрост, че скъпите парфюми се продават в малки шишенца? малка съм, но съм концентрирана
!
... що му трябваше да се оправдава като ученичка? каже маккейн нещо по негов адрес и обама се опитва да го надвика с "не, това не е вярно!". ми те моите деца така ми се оправдават като ги хокам за нещо. той все пак президент се опитва да става, струва ми се удачно да измисли някакъв по-оригинален отговор. и ми се струва, че му е време вече да спре с тази история, че не трябвало да започваме войната в ирак. всички го знаем това, знаем и че той е бил против нея от самото начало, достатъчно пъти вече ни го подчерта. факт е обаче, че сме вече там, забъркали сме се в кашата, дай да си поговорим как да се измъкнем от нея с възможно най-малко избити войничета и цивилни. продължавам да се каня да гласувам за него, но ми се иска на следващия дебат да се представи по-добре. това е, казах си мъката на вас, че в къщи като се опитам да изкритикувам любимеца, съпругът скача срещу мен и не ми дава да си довърша приказката. сега чакам с нетърпение изявата на госпожа палин, сигурна съм, че няма да ме разочарова
!
! прекрасен ден ти пожелавам и много любов около теб!

Ходихме в България веднъж с лека количка и там не можах (не преувеличавам) да я блъскам по неравните плочки. Аз тука с мойта голяма количка тичах само до парка и джогър е добър за целта, но не знам колко е функционален за тебе.
Ами позиционирах ги в средата на стаята, та да ги виждам, и те се държаха като ангелчета. Дори не ми разрешиха аз да си играя с тях. Аз си седях с лаптопа настрана и и си работех. Иначе това не е възмножно--малката е все в краката ми... Е, да, след това повече време отнема да се съберат играчките...