хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 140
  • 653
  •   1
Отговори
# 105
  • София
fatima, ако може и на мен - родена съм на 31.07.1982
Много благодаря предварително!
Ще чакам търпеливо  Heart Eyes

# 106
Може ли и на мен.. 21.10.1982

# 107
   монахинче,благодаря,знам,че имаш вкус за стоиностните неща от живота Grinning Hug

zayak3,rossynkv,интера-записах ви Hug Grinning

ВАЖНО
   до всички момичета от темата

вече съм регистрирана.
всички които смятат,че им чета публикациите,могат да се откажат.
другия вариант е да се записвате като гости.
НЕ ЧЕТА ПУБЛИКАЦИИ
системата ми е на базата на рождената дата.
при желание за анонимност,пишете на лични.

този метод мога да го използвам за:

да опознаете партн1ора си
да опознаете по-добре детето си и да го възпитате според заложбите му
за подбор  на кадри за работа
да разберете нещо повече за евентуален делови партн1ор
и за всички,които ви интересуват

а които се интересува аз коя съм и защо правя всичко това за вас-може да види профила ми и да прочете всичко на името фанимая

сега подготвям анализа на Мария
да чака сладката мими Grinning Hug                                             

# 108
  • Варна
Фатима здравей   bouquet и аз се записвам на опашката, родена съм на 01,09,1972 г
поздрави за търпението което имаш   bouquet

# 109
  rafaela,записах те ,мила Grinning Hug

благодаря на всички за доверието и търпението Grinning Hug newsm10

Мария Радева  24.12.80  родена си в сряда  вчера ти е бил малко напрегнат ден,не толкова много,надявам се newsm78 Grinning

още един добър характер,слънчева,мекосърдечна,общителна и приказлива.обичаш да си сред хора,привличаш ги със своята силна положителна енергия като магнит.умееш да намериш общ език с всички.умееш да спориш без да се налагаш и успяваш да наложиш своето мнение,без да обидиш някого.харесва ти да си център на внимание и да получаваш похвали.повечето теми на разговор успяваш да сведеш до себе си,твоите проблеми и интереси са няи-важни за теб,под достоинството ти е да се интересуваш много от живота на другите.
  но ако някои те обиди или пренебрегне,не забравяш и не прощаваш лесно.
  ти си донор на енергия за другите.няма да се учудя,ако имаш дарбата да лекуваш с ръце.ако не си даваш сметка за това,може да опиташ например с масажи на близките си.трябва да намираш начин да изразходваш тази енергия.
  подходящи за теб са професиите лекар учител,и всички свързани с работата с хора.а ако се занимаваш с нещо друго,тогава обичаш да пътуваш,да сменяш често обстановката,да приемаш и да ходиш на гости и т.н.
още един начин е да отглеждаш цветя и то предимно зеленина.може да имаш и дом.котка.
  имаш и дни в които може да висиш цял ден пред телевизора и нищо да не правиш.на моменти всичко ти е безразлично и се оттегляш във вътрешния си свят.
  а като се завърнеш се развихряш,променяш навици,привички,обстановка без някаква видима причина,преподреждаш мебели и т.н.
  може да се занимаваш и с някакъв спорт.за нас жените и домакинската работа е спорт,така че може да се изявиш с пълна сила.
  здравето ти е много добро.повечето дребни болежки ги изкарваш на крак,но ако се разболееш по-тежко търси причината.може да е от неподходяща работа или начина ти на живот.
  нещо важно за теб:при теб важи правилото за синовния дълг.и че обичта изпълнения дълг,добротата и търпението към родителите се отплащат многократно.
  в духовноотношение до някаква степен си идеалистка,но едновременно и много практична и прагматична,може и да си вярваща.
  имаш и доза късмет при взимането на решения.
  притежаваш и ценното качество да се учиш от собствените грешки и да не ги повтаряш.
  тези ти качества са подходящи и за работа в областта на точните науки,разбира се ,ако си се насочила там.
  за семеиството:може би в търсене на идеалния партн1ор за себе си дълго и трудно избираш.ако си го намерила-добре.
 иначе ще го отлагаш във времето.за теб е важно да е физичеки и сексуално привлекателен за теб,пък ако е и материално и финансово осигурен още по-добре.не се подценяваи-ти си умна интелигентна,добра и с много положителна енергия жена newsm10

# 110
  привет момичета,къде сте Grinning  newsm78 newsm78
що не пишете,
има и такива,които не благоволиха да се отчетат поне с едно благодаря Mr. Green
нали знаете,учтивостта краси кралете smile3521
пък и ми си иска да прочета и нещо друго тук,освен моите писания bowuu
споделете опит и впечатления,някои виц дори свързано с такива като мен да се посмеем заедно Grinning
 може и друга да си пробва силите,темата е отворена за всички Hug Laughing

# 111
   сладката мими  28.07.77 родена си в четвъртък  бъди внимателна на 9.10

девиз:никога на колене.
характер външно мек,добросърдечен,вътрешно твърд.това те кара да пробваш властта си над хората.когато всичко става както го искаш ти-няма проблеми,но ако не стане твоето следва взрив от емоции и ставаш тиранка докато не се наложиш.
  енергията ти е променлива,на вълни-на моменти кипиш от енергия и правиш всичко,което си решила.а после има периоди когато не ти се прави нищо,искаш само да си помързелуваш и лежиш.
  обичаш да правиш услуги на близки и приятели и държиш услугата да ти бъде върната или поне да получиш благодарност.
харесваш и да ти правят комплименти и да те хвалят,всъщност имаш нужда от тях за да се чувстваш добре.имаш също нужда да споделяш проблеми,грижи,чувствата ти с близки и приятели,така можеш да се разтовариш и да се погледнеш отстрани.
 по принцип не си конфликтна,гледаш да избягваш конфликтите,но само да не те обидят,пренебрегнат ине уважат.става страшно за прегрешилия.но не си злопаметна и умееш да прощаваш.
 имаш желание за властови позиции и ръководна роля в работата и семеиството,но това те изтощава и може да навреди на здравето ти.трябва да се грижиш за него и основното което може да му навреди е стресът.
  физическия труд не е за теб.ще се реализираш наи-добре в области като икономика,право,журналистика,психология и т.н.
  нещо много важно за теб:
  имаш много рядкото качество да създаваш живота около теб и да определяш хорското мнение.и първо почваш от себе си-ти сама определяш качеството ти на живот:ако решиш да бъдеш щастлива-ще бъдеш.ако решиш да си нещастна-така ще бъде и никои няма да ти е виновен освен теб самата.за теб важи правилото:внимаваи какво си пожелаваш да не ти се сбъдне.
 думата ти тежи  много пред хората,като кажеш на хората,че черното е бяло-така ще е.просто давам пример.
  нещо много важно и определящо за проявата на това качество е отношението ти към родителите ти.щом си добра стях и изпълняваш синовния си дълг,имаш тяхната подкрепа:ще се изявиш с пълна сила.
 създаи си навика да записваш мислите и идеите,изобщо ако не си почнала досега,време е даго направиш:ти си много далновидна и твоите мисли и идеи са определящи за обществото.
 ако питаш родителите си за спомени от детството ти нищо чудно още от малка да си се изказвала умно и да си карала хората да ти се чудят и възхищават.
  за семеиството:била си в двете краиности-да си омъжена на всяка цена или изобщо да не се омъжваш.
за теб е много важно да се разбираш и духовното и сексуално разбирателство.
обичаш разнообразието,искаш да пробваш от всичко.напълно е вероятно да имаш повеше от един брак или съжителство точно поради тези ти търсения,но гледаи да не прекаляваш да не изпаднеш в другата краиност да се разочароваш и да се чувстваш неудовлетворена.
  но в краина сметка ти имаш пълното право на щастие и сама избираш пътищата по които ще го постигнеш newsm10

# 112
  • Бургас
Хайде малко да развеселим времето с едно писмо-закачка, което дъщеря  ми е изровила някъде от интернет, за да ми напмни, че обичаме  блондински вицове или вицове за блондинки:

"Писмо на майка-блондинка към дъщеря й -блондинка.

"Здравей, скъпа дъще! Ако получиш това писмо, значи е пристигнало при теб. Ако не го получиш, обади ми се и ще ти го напиша пак. Пиша ти да бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Времето тук е хубаво.Миналата седмица валя само два пъти: веднъж в началото на седмицата валя три дни и към края на седмицата валя още четири дни. Между другото за онова палтенце, което искаше, чичо ти Васко каза, че ще  дойде много тежко за колет с тия големи масивни копчета, та за това ги  отрязах. Заший си ги обратно, сложила съм ги в десния джоб на палтенцето. Баща ти си намери нова работа. Сега под него са 500 човека! Коси тревата на гробищата. Сестра ти Сийка наскоро се омъжи и  чака дете. Още не знаем какъв пол ще е бебето, така че засега не мога  да ти кажа, чичо или леля ще ставаш. Ако е момиче, сестра ти иска да го кръсти на мен. Малко странно решение, да си кръсти дъщерята Мама. С  брат ти Тони наскоро се случи интересна случка: затвори си колата, а  ключовете останаха вътре. Наложи му се да се върне пеша до вкъщи (10 километра!), за да вземе резервните ключове и да ни пусне да излезем  от колата. Ако случайно срещнеш леля си Юлия, предай й поздрави от мен. Ако не я срещнеш, нищо не й казвай. Мама

P.S. : Исках да ти пратя малко пари, обаче вече залепих пощенския плик."  newsm78

...

Дано никога да не напиша или получа подобно
писмо, защото съм виждала 
истински такива, но за щастие чужди...

привет момичета,къде сте Grinning  newsm78 newsm78
що не пишете,
има и такива,които не благоволиха да се отчетат поне с едно благодаря Mr. Green
нали знаете,учтивостта краси кралете smile3521
пък и ми си иска да прочета и нещо друго тук,освен моите писания bowuu
споделете опит и впечатления,някои виц дори свързано с такива като мен да се посмеем заедно Grinning
 може и друга да си пробва силите,темата е отворена за всички Hug Laughing

# 113
Ето един виц от мен, нека да няма обидени.

Срещнали се Мечо Пух и Прасчо.
- Прасчо, знам какво ще станеш като пораснеш!
- Сериозно? Сигурно си ми чел хороскопа?
- Не, четох една готварска книга....

Бой последен?

Двама ГЕРБери си приказват:
- Гадател казал, че Станишев щял да бие Бате Бойко през 2009 г.
- Може, ако Бате Бойко спре да тренира!
Иди ги разбери!
Бойко Борисов:
- Хората не могат да разберат Лечков кога се шегува, кога казва истината.
Лечков:
- И то вече втори мандат!
Кой развя байрака?
Двама четат вестници.
- Тука пише, че за Трети март ще ни подаряват Самарското знаме.
- А саби и пищофи

# 114
привет момичета Hug Grinning

ilinayor,gitadam Joy smile3501 rotfImbo

ето един кратък и от мен Wink Grinning

момиче и момче.
момичето пита:
-скъпи,вщрно ли е,че заичетата са глупави.
отговор:
-да,заичето ми...

наред е sis74
да чака vikit78
elegantna,засега отиваш назад в списъка ми-не писа какъв пол си newsm78 Sunglasses Grinning

# 115
Здравей Фатима!
Тъй като ме предупреди за 1.10, бях много внимателна. Нищо не ми се случи, защото внимавах. Благодаря ти

# 116
  здравеи миличка 813 Grinning Hug
радвам се ,че съм ти помогнала
сега вече бъди по-внимателна и не взимаи нещата навътре на 14.10 и 15.10
лека вечер Hug

# 117
Фатима, а за правилен подбор на работодател помагаш ли? Simple Smile
8 април, 1974. мерси

# 118
mondkuss записах те миличка Grinning Hug
маитапа настрана,ако ти е прекия ръководител,наистина има значение,дали ще можеш да ти виси на главата по цял ден Mr. Green
мога да правя и анализи за съвместимост и това е точно от тях.
или в краина сметка харесваш работата си,а не можеш да понасяш шефа си,ще му научиш слабите места и ще знаеш как да го деистваш Twisted Evil
  отнася се и за съвместимост с мъжо Grinning

# 119
Молба и от мен да ме включиш в списъка! 05.02.1971. Много ми е интересна тази наука, но на мен не ми стига търпение да се занимавам. Ще ми е интересно и полезно да разбера скритите ми заложби. Нещо напоследък имам проблем със самооценката си и със синът ми пубертет, който допълнително ме обърква. Предварително благодаря и чакам търпеливо.

Общи условия

Активация на акаунт