Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да препоръчате надеждна строителна фирма в София?
Каква е цената на земята около селата Белщица и Марково?
Как мога да инсталирам камина в къщата си, за да осигуря достатъчно пространство и да позволя на комина да минава през втория етаж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да препоръчате надеждна строителна фирма в София?
Форумът не предоставя конкретни препоръки за строителни фирми в София. Вместо това, обсъждането се фокусира върху различни аспекти на строителството, като избор на материали, планиране на интериора и екстериора на къщата, както и различни предпочитания и предизвикателства при изграждането на жилище.
-
Каква е цената на земята около селата Белщица и Марково?
-
Как мога да инсталирам камина в къщата си, за да осигуря достатъчно пространство и да позволя на комина да минава през втория етаж?
При инсталиране на камина в къща, препоръките във форумите предполагат позициониране на камината в района под кръстовището на стълбите. Това позволява коминните тръби да отопляват стаите отгоре, осигурявайки равномерно разпределение на топлината в цялата къща. Освен това трябва да имате предвид минимизиране на пътя на тръбите, ако камината е с водна риза.
-
Как да избера подходящо стълбище за къщата?
-
Какви са предимствата и недостатъците на кръглата маса за хранене?
Поради здравословното си състояние почти не излизам , а когато го направя не седя права , като кон на разни панаири и награди.Всъщност не знам там дали са седели прави или в зала на столове , но определено не е типът мероприятие заради което бих излезнала от нас !
Мъжът ми също не е ходил.Снощи 5 минути се чудих за какви награди става въпрос и най-щурото , което ми хрумна беше да не би да съм писала някъде ,че ще раздавам награди на строителите , ако излезнат на кота 0 преди събота.
Ама всеки с притесненията си !
Относно мазето - тук двамата с мъжа ми сте на една вълна , на мен мазе не ми трябваше изобщо / като и целият първи етаж!/. Във всеки случай , да сме живи и здрави , не смятам да използвам сушилнята през лятото , ще си простирам на сушилника на задната веранда.

Конденз нямам, защото климатика изсушава въздуха и изпаренията са ми добре дошли, а и дограмата ми е дървена, с "естествени клапи"
сега и да изкукурига пак ...няма място в парцела дето взехме
че какъвто е плюшкин и както е пълен с инструменти