4 месеца майка ми не ми е дала една стотинка, до преди това ми е давала по-голяма сума всеки месец. Обаче на всеки рожден или имен ден подаръците са били дрехи или обувки и т.н. и прецених, че след като тя 4 месеца не ми е далавала пари, ще може да си позволи да ми купи телефон, а и ги има парите.
Моя телефон даже няма камера, а и до сега не бях искала друг, телефона на майка ми е за 700лв. ама нея я виждали хората пък мен кой ме гледал за да имам хубав телефон.
2.От морето съм спестила пари естествено, но няма да са ми достатъчни за да отида в друг град, защото като си взема квартира искат един наем и един предплата
3.На майка ми от морето и бях купила една страхотна запалка, гривничка от миди и ръчни шоколадови бонбони.
4.Искам да уча маркетинг и реклама, защото това съм учила и през средното си образование.
5.Ясно ми е, че има деца които нямат родители, но тук говорим, че имам майка с финансови възможности и може да си позволи да ми купи подарък, но не..
за подаръка съм абсолютно против,освен,ако тя сама не пожелая да ти купи този телефон.на мен винаги ми е било неудобно да искам каквито и да било подаръци,пари и т.н от родителите си,които също са с възможности.никога не съм казвала на майка си,майко....дай ми....пари за еди какво си,и до ден днешен е така.тя,ако иска и може ..помага,купува ми нещо...
иначе за другото те разбирам,смятам,че някой трябва да ти помогне да започнеш сама жиеота си в някой голям град,където би изкарвала добри пари,за да можеш да учиш и да се издържаш.
имам много познати,които не са от София,дошли са ,започнали работа,следване,но...на всичките им е било помогнато в началото,докато си стъпят на краката.
Надявам се и ти да имаш тази възможност.....