ОКТОМВРИйски хлапета - дойде златната есен

• 14 565
  • 267
  •   1
Отговори
# 15
Зелче, честит рожден ден! Да си здрава, много обичана и глезена. Дано Пламенка израсте тая диагноза скоро. За синузит съм чувала, че много помагат кестени (тия конските, декоративните). Щифтове се слагат в носа и се чистело. Ама са ми казвали, че е гадно. Дано бързо се оправите.

Болните да оздравяват - включително и ние. Явно зимата наближава - личи по сополите и диагнозите.

# 16
Зелче, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана майка и съпруга и Плами да те слушка поне с половин ухо! И бързо да оздравяваш!

Много болни дечица! Да оздравяват бързо! Hug

# 17
Здравейте!
Зелче,честит рожден ден и от мен!Здраве,любов,късмет и много добро настроение въпреки зимата,синузита и бронхиалния асматит! Wine Glass birthdayСтискам палци скоро да "отшуми" синузита и Пламена да израсте  астматита по-бързо! thumbsup
Да са живи и здрави всички Октомврийчета,които вече навършиха две годинки! bdbaloni
Ние също сме малко болнички.Няма видими сополи,а вечер ужасно хърка и говори малко на нос!Вдигна и темп. преди ден,сега няма.Може и от зъби да е  Thinking Ние нали още не сме се озъбили Whistling И в яслата още не ни приемат а обещаха от 1-ви октомври! Twisted Evil Аз трябва да почна работа в края на октомври и ми е едно...незнам какво ще правим Confused
Но по-неотложния ни проблем е как да отвикна Габи да спи при нас?!?През нощта поне два три пъти се събужда и и ска при мен.В началото я взимах когато беше болничка или когато беше мн студено но сега свикна и....много е гадно,татко й се сърди на мен,и двамата не се наспиваме,абе гадна работа...вече и кафето не ми помага morning

Хера,много хубава къща!Честито!
Мила,много ми хареса апартамента!Да го напълните с много смях,топлина и хубави емоции! Hug
Хубава вечер!

Мире,честито християнче!Бог да е винаги с него!

# 18
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЕЛЯ ЗЕЛЯ!  bouquet
От вчера nbirthdayна Влади, Сашко и Васко - да сте ни живи и здрави всички!

Всички болни да оздравяват бързо!...Ние да не останем по назад сме в списъка със суполи и кашлица. Поне  настроението на Криско не е зле - все същия бесен беладжия е, а устата му не спира за секунда Laughing- прави вече и сложни изречения.
Чакаме снимки от партитата.

# 19
  • София
baloniЗелче, честит Рожден Ден baloni! Бързо оздравяване и на теб и на Пламена  Heart Eyes. Дано да си оправиш настроението и да изкараш един незабравим празник baloni.
Честито и на Влади, Сашко и Васко! Да растат здрави, щастливи и палави дечица   bouquet.
Херка,   bouquet.
Теди, честита прическа 4470. И аз се докаросах. Тръгнах вчера за ламиниран паркет,. но и9маше състезание и страхотно задръстване. Та... стигнах до фризьорката и бързо си промених плановете  hahaha. Но пък сега ми е леко и се чувствам фръц  Grinning.
Много болни дечица. Да оздравяват бързо, а останалите да се пазят, че е лошо  Hug.

Цял ден ходих да търся идеи за стелажи. Намерих много хубав клуб в Люлин. Там гледат деца почасово на прилични цени и ще се възползвам. Сърцето ми се къса като отида в магазина, определено си личи че 3 години не съм там. Успявам, само да оставя стоката и да дам инструкции, които никой не изпълнява. Всичко изостава, но ...с този клуб ще мога малко от малко да направя нещо.
За РД, не ми се мисли. Октомври ни е мноооого тежък. Най- вероятно Дани ще празнува  в Арената със съучениците, а Косето с родата. Направо не знам как ще се оправя с финансиите. Свекъра е на 8.10; Косето на 9.10; татко и девера са на 16.10; Иво е на 21.10 . Пълен ужас  ooooh! Whistling.
Утре ще проверя за общият РД в София в "Барбарони". Там поне си го знаете какво е и къде е. Но трябва да е след 26.10. Мисля за следващата Събота.  Приемам всякакви идеи и предложения Heart Eyes.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 20:59 от Lovi

# 20
Добър вечер.. Hug
Зеле честит ти рожден ден.Желая ти весел и изпълнен с любов живот и много здраве..  bouquet  bouquet  bouquet
Честито и на всички малки рожденници.Много весели мигове.. Hug Hug Hug
На всички болни бързо оздравяване и никакви сополи и притеснения повече.
Благодаря ви за пожеланията и аз.И на вас желая Бог да ви дава само здраве и благословение.  bouquet
Зеле всичко ще се нареди. PeaceЩе го израснете. Praynig
Тедка честита прическа.И аз съм с нова/ако забелязахте.../ Crazy
Уф аз съм скапана утре ще пиша повече.Нали бяхме в Несебър..
Приятна ви вечер.  bouquet

# 21
Честито и на Влади, Сашко и Васко  bouquet! Да растат здрави, щастливи и палави дечицa Peace!
Зеле, честит ти рожден ден  bouquet!Бъди жива и здрава, много обичана и желана жена!Относно малката, всичко ще се нареди Peace.И при нас положението е трагично, но вярвам, че всичко ще се оправи.
Е, ама много и хубава зодия сме ние ВЕЗНИТЕ Hug!

# 22
Благодаря  на всички за пожеланията  Hug Heart Eyes  bouquet

Мишка- с нов ник  Crazy викам си някои нов има в темата, пък то ..... ooooh!  Crazy Mr. Green

КалиМа - добре че е  Мол-а  Blush Crazy Laughing аз съм навита за общия РД само кажете кога  и къде Peace

Мики М- не знам, как да помогна освен да не я вземаш вечер във вашето легло и да и обясняваш, че всеки си има легло и си спи там  Tired не искам да те плаша, ама племенника ми и до сега примъква при сестра ми, въпреки че има и собствено легло и собствена стая  Crazy

Всички болни бързо да оздравяват и да са на линия  Praynig

# 23
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДНЕС  НА МАРТИНА И ВЕНЦИ!ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ПАЛАВИ! newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday nbirthday
Lovi ако имаш нужда от помощ за организацията за общият рожден ден на софийските хлапета казвай да питам сега дали има свобна дата след 26.10 като сме в петък,какво ще кажеш newsm03.
Вчера пак бяхме на вън,и у дома следобяд си имах 3 броя дечица една приятелка на ЕЛЕНА и САШЕТО падна голяма игра ,и нашият и той като каките рисува с "пателите"на лист,голям художник ще става,дано не сети че може и на стената. Grinning
Всички болни дечица бързо да оздравяват пожелавам. Peace

# 24

Честито на малките рожденници нека да са здрави ,весели и щастливи!
Зелче /малко на патерица/  -здраве, любов пари и мнооого късмеТ!

Нашето парти мина добре Саши вече знае ,че всеки новодошъл се оглежда за чантичка с подарък .Получихме много играчки и в неделя просто можеше да го зарежем сам с тях ,нямаше нужда от никой .Бяха ни объркали тортата вместо зелена с колички ,отварям и гледам едни розови сладки меченца ,но успяха да я оправят навреме.

# 25
  • София
Здравейте момичета  Simple Smile
Благодаря ви за топлото посрещане и че не сте ни забравили  Heart Eyes  Hug

Честит Рожден Ден на Мартина и на нашия приятел Венци! Да са здрави и щастливи!   bouquet  Hug
Зелче, честит рожден ден (на патерици)!   bouquet Надявам се Пламенка да го израсте, дано се оправи!  Praynig
Тетка, честита прическа. И аз съм се замислила за някаква промяна.  Simple Smile
Харт, обещавам да съм по-редовна  Wink
Лови, колко много рожденици си имаш. Цял месец ще празнувате.  Grinning
Илиянка, добре, че са сменили тортата на време, понякога стават и такива фалове. Миналогодишната ни торта беше Снежанка и седемте джуджета. Отваряме кутията и какво виждаме една огромна Снежанка и точно 3 малки джуджета, които дори не се виждат.  ooooh!
Мацки, чудесна е идеята за общия рожден ден, ние сме на линия.  Peace
Ние сме добре, миналата седмица, обиколихме цялата рода. Баща ми, свекър ми и дядото на мъжа ми празнуваха кръгли годишнини. Изкарахме си супер, видяхме се с братовчедите, голям празник си спретнахме.
Е, ама много и хубава зодия сме ние ВЕЗНИТЕ Hug!
Мишка, наистина сте много хубава зодия Везни!  Wink

Всички болни дечица да оздравяват.  Praynig
Поздрави на всички  Hug

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 14:47 от Flores

# 26
  • София
В Барбарони има свободни следните часове:

За 01.11.2008 - 11:00; 13:30; 18:30ч.
за 02.11.2008 - всички са свободни все още.

Теди, ако можем да се организираме до петък е хубаво ти да капарираш. Ако ли не, ще се разходя аз. Имам горчив опит от миналата година, че закъсняхме с избора и бяха резервирани клубовете. А имаше доста време до датата. Затова по- отрано е по- добре  Peace.
Мире, не се сърди за прическата. Специално се върнах да те видя, супер си  Hug Heart Eyes.Днес бях във вашият район. Издирвах стъклар за стилажите. Поиска ми 20 лв за да ги достави на другата пряка. А от Борово ми искиат 10 лв за километри  newsm78.  Интересна калкулация  hahaha

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 15:43 от Lovi

# 27
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРА ВЕНЦИ И МАРТИНАHeart Eyes Да са добри и послушни дечица.
Еййй, всички се разкрасихте за рождените дни, а? Да ви са честити новите прически!  Laughing И аз се подстригах миналата седмица, че почна да ми се изтощава и капе косата. Но за боядисването много време им трябва (а честото кърмене не ми позволява да отсъствам) и реших моя мъж да ме боядиса. Ама да видим кога... Ще се подвизавам като патладжан!  Mr. Green
Али спи още, но чакам всеки момент да се събуди и пак се почва с екшъна. Маги си играе с една пчела на Фишър Прайс. Еййй, добре, че почна да се позаглежда вече...
Приятен следобед от нас. Simple Smile

# 28
Благодаря на  всички Hug
 Lovi ами трябва да решим на кой кога му е удобно и ако до петък знаем датата и часът ще резервирам Simple Smile
За 01.11 на мен специално ми е удобно вечера от 18.30ч.тези часовете ,които са преди обяд не мога защото САШКО ми заспива между 12.30 и 13.00ч и ако не заспи ми е кисъл .

# 29
Мишка- с нов ник  Crazy викам си някои нов има в темата, пък то ..... ooooh!  Crazy Mr. Green
Ами станах ангел  Mr. Green
Честит рожден ден на всички сладурковци, които съм пропуснала Peace.На Венци и Мартина, да са живи и здрави, много безгрижни дни им желая.Също така много да слушкат мама, и татко Hug.

Общи условия

Активация на акаунт