ОКТОМВРИЙСКА среща мила-мама с бебчо ще се снима!

• 12 494
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Честито на Шики!Много семейно щастие и разбирателство  bouquet

Честито на мама Алекс!Много да я радва бебчето!  bouquet

Добре дошла на Инчето Hug Криско е страхотен  bouquet

Аз пък утре съм на преглед  smile3534

# 136
Привет, момичета! Започна се бебевалежа!
Ние с Митето се завърнахме вчера вкъщи!
Ето го малкото ангелче:
http://www.dtg-svishtov.com/images/static/mitko.jpg
Все още не съм намерила свободно време, та да ви пиша повече. Освен че всичко е добре с Митко, раждането беше нормално.
Чесито на всички мамчета! Да са ни живи и здрави рожбите!
Успех на останалите чакащи пожелавам!

# 137
Госпийце, дано си права и липсата на контракции да не признак, че няма да има скорошно раждане.
За резултатите не се притеснявай, аз мисля че всичко ще е наред. И наистина по-добре не чети из нета, че само ще се притесниш повече  Hug

Криси, много си сладка на снимката  Wink

Кали, добре дошла отново  Hug Малкият Митко е голям сладур и ми изглежда даже по-голям отколкото е  Heart Eyes

Ама забелязвате ли как октомврийските ни бебчета са най-хубавите  Mr. Green

# 138
Кали ама Митко е голям сладур и с много коса Simple Smile да ти е жив и здрав и да е много послушен!  Hug  bouquet

# 139
А Гери няма да опустее темата - ти доколкото помня си следобед, t1dt е от 10:30ч., а аз съм рано рано в 8:40, така че добре сме се разпределили по трасето  Laughing
Еличка няма да е сама тъкмо едната да се върне и тръгва другата hahaha

# 140
Всички ли са на консултация в четвъртък? И аз щото...
И аз  Mr. Green
Честит син на Бидапет и дъщеричка на Александра!!!
Честита 1 година на Шикимики и съпруг, все така да се обичате  Heart Eyes!

# 141
  • София
Тони, по-добре не чети в нета, че да не вземеш наистина да вдигнеш кръвно от притеснение! Важното е, че сега се чувстваш добре.

Кали, голямо сладурче си имаш  Party

Аз днес пак се предадох и на всеки кръгъл час все търся да ям нещо. Гледам между основните яденета да се залъгвам с корни и плодове, ама не можах да пропусна следобедната закуска и вкарах два сандвича.  Blush И като знам довечера как ще се натъпча като попско дете на задушница... ooooh!

# 142
Kali, добре дошла! Малкия Митко е страшно сладък Hug! Тъмнокос красавец! Peace
Тони, ти ще се присъединиш ли за кафенце утре?
Аз в четвъртък не съм на консултация!Ама ще съм тука да ви изпращам и посрещам hahaha!
Еее, време беше някой да се сети за варненско кафенце  Mr. Green. Аз съм на линия за среща утре, без претенции за час и място, само някой да свирне   love001.

Шики, подготви ли романтична вечеря     cook  Wine Glass luvbed
Приготвих Joy, даже и памучни пелени съм му взела hahaha!
Значи утре ще се видим Wink! Само се чудя кога ли ще ми цъфне куриера с подаръка за мъжленцето... Ама може и да оставя бележка на вратата да го оставят в съседния апртамент на съседите. Айде, че малко остана няма все дебели да се гледаме Laughing!
Благодаря пак на всички за пожеланията! Вече мога да ви почерпя с едно коктейлче!

# 143
  • Варна
Госпойце, сигурна съм, че всичко ще е наред, ако имаш апарат си следи кръвното и си спазвай диетката, колкото и да ти е трудно  Mr. Green. В края на бременността не е страшно, ако се наложи просто ще ти помогнат да родиш по-рано /което при твоите 12 дни до термин никак не е рано  Wink/. Хайде утре с нас на кафенце да се разсееш малко  Simple Smile.
А кой ще предложи час и място на срещата за утре?

Кали, Митко е прекрасен, да ви е жив и здрав, направо е изписан  Heart Eyes.

# 144
  • Варна
Майли, на мен проблема ми е повече в ограничаването от храна,отколкото да се притесня за риска от прееклампсия.
В момента майка ми готви едни неща във фурната, мъжа ми обикаля наоколо и само чака да каже-Готово и да сядат да хапват, пък аз ще се тътря с кофичката мляко  Close
И сега само ходя и меря кръвното -я мойто,я на мъжа ми,я на майка ми  Crazy
Шики, Хеленка-пас съм, за утре имаме планирано излизане

# 145
  • София
Тони, и аз се чудех как бих издържала на мляко, особено, когато се носят аромати на готвено. Помоли ги да бъдат солидарни с теб. Аз направо изкрейзвам от апетит  Crazy

# 146
Ох и аз напоследък от тея хапчета ли какво ли ама такъв глад ме мори постоянен Whistling
Ако мога ще глътна хладилника

# 147
Аз до сега съм +12 кг.отгоре ама си се чувствам слон  ooooh!Казват ми,че съм елегантно бременна  Crazy,но само аз си знам колко елегантно се чувствам  Joy по-късно ще кача снимки в тумбаците да ме видите и мен,че до сега не съм качвала  Blush

# 148
Аз до сега съм +12 кг.отгоре ама си се чувствам слон  ooooh!Казват ми,че съм елегантно бременна  Crazy,но само аз си знам колко елегантно се чувствам  Joy по-късно ще кача снимки в тумбаците да ме видите и мен,че до сега не съм качвала  Blush
Аз до преди 2 седмици бях  качила килограм т.е. свалила съм 2 и съм качила 3.200 за цялата бременност та имам да наваксвам, ама от предния път не съм свалила така че .............

# 149
  • Велико Търново
Леле, Митко е наистина много сладичък  Heart Eyes Пу, пу Simple Smile

Вече неможе ли на първа страничка да се слагат снимките, които мамите вече са показали  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт