ОКТОМВРИЙСКА среща мила-мама с бебчо ще се снима!

• 12 495
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, върнах се! Изписаха ни вчера, сега откраднах 1 свободна минута да вляза да ви видя, понеже няма как да наваксам инфото за това кои са родили и кои са в очакване искам да поздравя всички вече станали мамчета ,а на тези, които очакват от сърце пожелавам всичко да е наред! Имам толкова много да ви разправям, толкова снимки да кача на ДАНИЕЛ (В последния момент сменихме концепцията за името). Всичко е наред и сме изключително на кърма и понеже съм много начинаеща се моля да си дояжда ,за да качи. Иначе спадна само със 100 гр., изписаха ни 2820. Много съм доволна от болницата раждането мина леко (поне така казаха лекарите, нямам база за сравнение). В 8 вечерта постъпих в болницата, а Дани се роди в 23:22! Имам 4 шева и се чувствам все едно не съм раждала изобщо! Целувки на всички! Hug Hug Hug Heart Eyes

# 151
  • Варна
Lauren, браво на теб   bouquet. Дай Боже всеки му такова леко раждане
И аз мисля,че е време да се оформят снимките на бебонките за първа страница, но и това не е лесно,тъй че Севи-то това е задача за теб, ако ти се занимава...вече си имаме 3снимки  Grinning
Вечеряхте ли вече.... Crazy
Само това ми е в главата, като казаха сега,че не може да ям-ииии само отварям хладилника да си набелязвам какво ще ям в четвъртък, даже съм обявила вето на някои храни и съм казала да не се пипат...мои са  Crossing Arms, ама чак в четвъртък

# 152
Момичета, върнах се! Изписаха ни вчера, сега откраднах 1 свободна минута да вляза да ви видя, понеже няма как да наваксам инфото за това кои са родили и кои са в очакване искам да поздравя всички вече станали мамчета ,а на тези, които очакват от сърце пожелавам всичко да е наред! Имам толкова много да ви разправям, толкова снимки да кача на ДАНИЕЛ (В последния момент сменихме концепцията за името). Всичко е наред и сме изключително на кърма и понеже съм много начинаеща се моля да си дояжда ,за да качи. Иначе спадна само със 100 гр., изписаха ни 2820. Много съм доволна от болницата раждането мина леко (поне така казаха лекарите, нямам база за сравнение). В 8 вечерта постъпих в болницата, а Дани се роди в 23:22! Имам 4 шева и се чувствам все едно не съм раждала изобщо! Целувки на всички! Hug Hug Hug Heart Eyes
Добре дошла Hug
В коя болница беше?

# 153
Lauren   Hug Hug Hug

Радвам се че всичко е минало добре.
Пиши когато имаш време.

# 154
Lauren, Добре дошла!  Hug Звучиш чудесно, много ме разведри с отношението си към раждането  Heart Eyes

За снимките
- аз нямам програма вкъщи, с която да ги орязвам и да ги правя всичките един размер (защото не върви една да е по-голяма, друга по-малка). Така че, ако някой се ангажира да ги орязва и да ги качва някъде аз ще ги сложа на първа страничка  Peace

Госпойце, да ти кажа аз не съм вечеряла и хич неми се яде. Даже готвя сега, ама колкото да има нещо сготвено, а не защото ми е много мерак. Та, да ти кажа сигурно апетитът ти идва от това, че трябва да се ограничаваш, а не от друго.

Иначе аз досега чистих в кухнята, измих хладилника и микровълновата, а утре мисля да оправя печката и банята. Направо не ме свърта вече  Crazy

# 155
Lauren добре завърнала се  Hug дано всички сме положително настроени като теб след като родим   bouquet
Когато можеш разкажи повече Simple Smile
Сев четох, че един от симптомите за наближаващо раждане е липса на апетит Simple Smile барабар с "изчистването" на организма Simple Smile

# 156
  • Варна
Странно. newsm78Днес на консултацията се оказа че за една седмица съм свалила 3-4 килограма. Нямам обяснение за това, при положение че цял ден ям възможно най-въглехидратни неща, а за сладкиши, кейкове и торти да не говоря. Те буквално са дежурни на нощното ми шкафче.
Тони, не разбирам защо са ти забранили всичко, освен кисело мляко.Каква е идеята на тази простотия? И аз съм всеки ден с кръвно 130/90 до към 2 часа следобед, а после минавам в другата крайност 90/60 обаче никой не ми е забранил да се храня , а само ограничавам соленото.

# 157
Lauren, Добре дошла!  Hug Звучиш чудесно, много ме разведри с отношението си към раждането  Heart Eyes

За снимките
- аз нямам програма вкъщи, с която да ги орязвам и да ги правя всичките един размер (защото не върви една да е по-голяма, друга по-малка). Така че, ако някой се ангажира да ги орязва и да ги качва някъде аз ще ги сложа на първа страничка  Peace

Госпойце, да ти кажа аз не съм вечеряла и хич неми се яде. Даже готвя сега, ама колкото да има нещо сготвено, а не защото ми е много мерак. Та, да ти кажа сигурно апетитът ти идва от това, че трябва да се ограничаваш, а не от друго.

Иначе аз досега чистих в кухнята, измих хладилника и микровълновата, а утре мисля да оправя печката и банята. Направо не ме свърта вече  Crazy

Севче, ето една онлайн програма, много е лесна за употреба...
http://www.resize2mail.com/advanced.php

# 158
  • при любимите ми хора
Lauren,добре дошла отново!Много добре звучиш,чакаме скоро подробности!  bouquet

Днес пак никаква не  я свърших,детето ми пак неизгладено остана,ама как като знам ,че от утре иде дъжд и студ и щем нещем,у дома ще седим! Whistling

# 159
Айде, вече има снимки на 5 бебчета на първа страница.
Направила съм един албум, ама предлагам там да слагаме само малките снимки за първа страница, а пък в отделни албумчета да си слагаме хубави, големи снимки на бебетата  Peace

# 160
Здравейте, днес малката най - после я изписаха. Много се радвам, голямо притеснение беше. Сега свиквам, защото аз съм я виждала общо за 10 дни към час. Малко се притеснявам, че не яде достатъчно, но утре ще идва доктора и ще каже. Иначе тя е все така червена - жълта. Абе жълтеница. Това е, много е малка, направо съм забравила какво е малко бебе.
Утре вече мога да кача снимки, ако ми обясните как.

# 161
  • при любимите ми хора
KАРАН,добре дошла сред нас отново!Радвам се ,че малката е добре вече и сте си удома!  bouquet

# 162
  • Варна
Пуки, нещата тръгнаха от високата долна граница-забелязаха,че последните три пъти на консултациите съм имала долна граница над 80, въпреки че нямам отоци и албумин в  урината(до днес следобед) решиха да ме проверят пак с една проба урина
Там видяха следи от албумин(въпреки че резултата не е "положителен") и за да се изчистя....или знам ли и аз какво, ми казаха да изхвърля всичко солено и да мина на прочистване,докато не пусна пак проба в сряда.
Аз по-скоро очаквах,че за сладкото ще ми се скарат, а то точно обратното стана

Ама аз съм си гладна, яде ми се като за четирима и както пък сега е вкъщи майка ми ...все едно сме на хотел,постоянно има домашна храна и върти едни десерти...аз да не съм от желязо, то мъжът ми почна да качва килограми,пък какво остава за мен
И нещо не мога да си обясня-албумина е белтък, киселото мляко-също е белтък....уж да го намалям пък се храня с белтъчна храна

Карай, ще издържа, ама да си помрънкам малко-то това ми остана
Каран, добре дошла отново, не се притеснявай за малката-щом сте вкъщи и двете ще сте спокойни и нещата ще потръгнат  Grinning

# 163
Добре завърнали се на Кали, Лаурен и Каран  Hug Да си се гледкате спокойно и уверено и големи да порастнете Peace
Ей, и аз съм на ЖК в четвъртък Laughing
Май нещо Неди ми се губииии newsm78
Тази нощ сънувах на коя дата ще родя, та чак и часа ooooh! Явно съвсем съм изтрещяла, поне ще видя дали ще се сбъдне hahaha
Лека вечер и приятни сънища Hug

# 164
  • Варна
Севче, снимките на бебоците нещо си ги изкривила. Явно не знаеш пикселите как да настройваш. Сажи ми откъде да изтегля оригиналите, ще ги намаля и ако влезеш в Скайп ще ти ги пратя намалени от там. Или и ти направо ми пусни оригиналите през Скайпа. Тоя път май ти отворихме работа, ама ще си помагаме взаимно, кво да правим.

Общи условия

Активация на акаунт