ОКТОМВРИЙСКА среща мила-мама с бебчо ще се снима!

• 12 494
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Честит принц на мама Мая и честита принцеса на мама Неди.Да са живи и здрави малките смехурчовци,а на мамите щастливи мигове с техните малки слънчица  newsm51.

# 226
Шарийз, мен така ме сърбеше цялото тяло и в поседствие видях, че имам едни изключително малки пъпки, които като се разчешат стават на червени петна. А впоследствие се оказа, че е обрива е от бременността и ще изчезне след раждането. Дано при теб не е това, че е много гадно.

Пуки, снимката трябва да е на стр. 9 в поста на Калинка-малинка

Мананка, хич не е тръгнало даже, правя си сметка без кръчмар аз  Laughing Иначе прегледа ми е в четвъртък, ама се надявам да имам бебче до тогава. Чакам и някакви болки да се появят, ама единствените, които имам са от разстроен стомах.

# 227
Stivqe,добре дошла,макар и на финала! Не е хубаво обаче да споделяш колко е трудно възстановяването след секцио точно в този момент,защото доста от нас това ни чака и сме и без това достатъчно притеснени и чуствителни на тази тема!

За педиатъра момичета -вчера говорих с моята по телефона и ми каза, че не е задължително да отида да се запиша още сега.Просто като ни изписват живот и здраве да й се обадя предния ден и на другия ще дойде и ще ни запише с егн-то.А и било хубаво да изкараме една нощ сами и тогава да видя какви въпроси ще й задавам.Ако искам да се видим и запознаем преди това разбира се мога да отида,но сметнах че е излишно.

# 228
: Severinka,сега видях,че и аз съм със такива ситни пъпчици и затова най-вероятно ме сърби.А з си помислих,че е от нерви Crazy

Честито на мама Неди и мама Мая,нека малките им съкровища им носят много радост  newsm51 smile3525
Аз пък видях снимката на малката Меги има дълга косичка Mr. Green,ама това беше сутринта сега незнам дали се вижда.

aliss,дано  си права и това с водата не е признак,за тоя гестационен диабет,мисля,че Ванче–мамче,имаше тако изследване.А моя доктор както се е омързелевил хич няма да ми пусне такова изследване вече

# 229
  • при любимите ми хора
Чакам и някакви болки да се появят, ама единствените, които имам са от разстроен стомах.

Северинка ,тук казват ,че един от признаците за предстоящо скорошно раждане е именно разтройството! Peace Grinning

# 230
  • Варна
Неди, честита сладка морска бебонка   bouquet

Честито и на мама Мая, да е жив и здрав малкия юнак и бързо да се прибират вкъщи

# 231
Честита радост на maja, и тя замълча ден, но имало защо   Wink. Да са живи здрави мама, бебе, кака и татко   bouquet!!!

# 232
Чакам и някакви болки да се появят, ама единствените, които имам са от разстроен стомах.

Северинка ,тук казват ,че един от признаците за предстоящо скорошно раждане е именно разтройството! Peace Grinning
Това ми кажете на мене аз си имам някакви стягания на корема разстройство до вчера или оня ден беше и сега нали съм лудо Ленче домъкнах 5-6 кила плодове JoyИскам да питам дали това че усещам тежест или натиск нз как да го определя точно мнооооого ниско долу означава че беба е слезнала надуло
ЧЕСТИТО НА МАМА МАЯ

# 233
  Неди,честито мила Hug,много да сте здрави и много да ви слушка малката Никол!

Мая,честит ти малък принц Hug!Бързо възстановяване и много да сте здрави!

Нещо немога да ви изчета,камо ли да пиша.Сега имам малко свободно време и ще ви разкажа набързо за моето прекрасно раждане.Въпреки,че не се случи по сценария който си бях направила Joy.Както ви казах и тогава цял ден мих банята и чистих в новия апартамент.Към 9 вечерта започна да си ме понаболва сериозно,започнах да засичам контракциите и се оказа че са през 10 минути.Прибрахме се и към 11 вече бяха през 7-8 минути.Аз през цялото време стоях изправена леко подпряна напред върху секцията и с разтворени крака правех кръгови движения в таза и дишах дълбоко.От време на време заемах клечащата или детската поза,за получаване на по-бързо разкритие.Реших да звънна на докторката,но ми се включи гласова поща и така до към 12,тогава вече реших да тръгвам.В болницата пристигнах с контракции през 4 минути и тресяща се от родилна треска.Казаха ми,че щом мойта докторка не е дощла,значи си е имала причина и те немогат да ме сложат във ваната без екип.Ама аз вече се бях примирила с промяната в сценария и само им се усмихвах.Може би затова толкова много си ме харесаха.Едната акушерка беше непрекъснато до мен,пусна ме да се разхождам в коридора,след като ми записаха тоновете.Като ме приеха в 1,30 вече бях със 6см разкритие.Към 4 часа вече бяха 8 и акушерката извика докторката да ми спука водите и ми включиха банка с окситоцин де(нямаше как да ми се размине),после остана с мен в предродилно и ме накара да напъна 2 пъти,после ме заведе в родилно на магарето.Казваше ми да напъвам,а тя през това време ми правеше масаж на перинеум за да излезе по-лесно бебчо.Изведнъж напъните се сляха и аз започнах само да си поемам леко въздух и само да напъвам.Усетих нещо много твърдо между краката си(но без никаква болка) и след 20 минути малката беше вече на корема ми.Бях казала на акушерката,че не искам да я къпят веднага и да и срежат пъпната връв чак като спре да пулсира.Видях че целия екип се е събрал на моето раждане,сигурно не им се случва всеки ден да се роди 4кг бебе без никакво разкъсане,само ме промиха и ме изведоха отвън.После се обадиха на таткото да дойде и му показаха малката,а той милия се разплака.
 Та това е в общи линии,през цялото време се усмихвах и се опитвах да не мисля за болката и мисля че се получи.Но най-вече съм безкрайно благодарна на акушерката и с удоволствие бих я препоръчала на всеки който има желание.На сутринта дойдоха с докторката(оказа се че са приятелки),тя милата толкова много се извинява,случвало и се за 1-ви път.Нямах късмета да родя при нея и във вода,но имах наистина прекрасно раждане,а това е най-важното.
 Пожелавам и на вас такова раждане и най-вече мислете позитивно и за хубави неща и времето ще мине по-бързо и безболезнено newsm51!

# 234
Съни, Неди, МаяHug

P.S. И аз не виждам снимката на малката Меги.

# 235
Здравейте мами, не съм ви прочела още всички но много ви благодаря за хубавите пожелания и милите думи. Ние днес сме вече вкъщи. Много сме послушни и сами спинкаме-имам малко коластра и я храня само с нея засега,надявам се до 1-2 дни да ми слезе млякото. Слагам снимки в албумчето. Раждането ми мина много леко и вече съм готова за 2ро и 3то бебче. Много съм щастлива-на всички мамчета леко раждане и хубави бебоци.

# 236
  • Варна
Съни, страхотна си.  bouquet  bouquet  bouquet

Светли, пиши и ти подробности като имаш повече време.   bouquet  bouquet

# 237
  • София
Айде, и моя ред за кафенце пред компа дойде.
Никози, сега ще ти пратя паролата.
Шивани, като дойде ред да ми звъниш, ако не вдигам до обяд,значи спя толкова дълбоко,че не го чувам. Crazy Ама после ще оправим работите.  bouquet  Много ме е страх ей така да не изтърва някоя мама, заради това мойто спане.

Joy Joy Joy Joy Joy

Peace   Peace   Peace

bouquet

# 238
  • в здрача
ЧЕСТИТО ПЪРВО БУРГАСКО БЕБЕ НА НЕДИ ! МНОГО РАДОСТИ С МАЛКАТА ПРИНЦЕСА

ЧЕСТИТ МАЛЪК ПРИНЦ НА МАЯ ! САМО УСМИВКИ ДА ВИ НОСИ
Светли, ще чакаме когато имаш възможност и ти да разкажеш за раждането.
sunny_77 чудесно че всичко е минало прекрасно  Hug Дано само такива разкази ни заливат!
Аз да се похваля, вчера обикаляхме по магазините за спалня, на единия магазин си харесахме едно легло, но нямаха от желания ни размер, поголовно са по 190 см на дължина, а по-високите какво да правят  ooooh!? Обещаха, че ще проверят дали могат да доставят тъй като в четвъртък чакат стока от тази фирма, а има вече една поръчка за същите размери каквито и ние искаме. И така днес на обяд ми се обадиха, че малко ще закъснее доставката за да изпълнят и нашата поръчка и понеделник ще пристигне. На другите места ни казваха чак след месец, а нас това определено не ни устройва. Та сега съм много щастлива - ще излизаме след малко да оставим капарото и да вземем зимни пижамки за каката, че има само една, която й е късичка

# 239
  • София
ЧЕСТИТО детенце на мама НЕДИ!

ЧЕСТИТО  детенце и на мама РАЯ!

Общи условия

Активация на акаунт