Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за кърменето на бебетата?
Какво е мнението за участието на мъжете в домакинската работа?
Какви са ползите от участието на децата в готвенето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за кърменето на бебетата?
-
Какво е мнението за участието на мъжете в домакинската работа?
-
Какви са ползите от участието на децата в готвенето?
-
Какви са впечатленията от френската детска градина?
-
Как се споделя мнението за участието на мъжете в грижите за децата?
,райски кътчета из България 
колега
поздравления за махнатите килограми
аз освен ограниченията
от утре тръгвам на аеробика
два пъти седмично по един час 
шестица имаш пак
Сега и самочувствието и се вдигна като е сред отличниците и като си дойда със шестица по-така го приема..като равна с равна 
а дано, при баща музикант и препоръка от музикалната в детската градина 
отивам малко да подремна
хубав ден на всички
Ох...да ви кажа не ми е удобно много....Най-много да дойда само с Йоан, но пък нали целта е да се съберем и децата да си поиграят.......
Въх.. това мойто дете рожден ден няма да види горкото тази година....
Изобщо ако има приз за най-неродител този месец - това съм аз
освен още в понеделник като се върнем да врътнем купона на дребното и после да го водим на банички с боза!!!!
Като порасне ще я запишеш в Денсинг старс. Отсега като е взела кючеци да друса...
!!!!!! За сряда - абсурд от наша страна...Говорих и с половинката и той ми каза да забравя........Но за събота.... - сигурно ще сме на линия
! Дано преместят за събота.........
. Явно тук си кипи от сладки приказки
.
. Като ни харесаха
, като си помислиха, че сме идеално подхоящо-позитивни хора да ни "открехнат"
за вселенските тайни , извънземните раси и скорошното си контактуване с Иисус Христос, който им казал, че е благодарен за силната вяра на последователите си, но не е цялата истина в Библията ... Е,
Бог да ни пази от зли сили.
. И веднага -
по леглата , облечени в топли дрехи, пиха чай, дадох им парацетамол... Добре, че ми работи майчиното 6-то чувство и ги спипах преди да са се превърнали в моржове
.