МНОГОДЕТНИ МАМИ 41

• 19 872
  • 345
  •   1
Отговори
# 270
Искам и аз на многодетен купон Cry!

# 271
# 272
и аз искам ама като не съм многодетна  мама  newsm78  а в събота може татито да ни закара в Пловдив на разходка хем някоя баба да се отчете за бебето   Mr. Green

# 273
Пешеходка, то и аз бих веднага им дала диагноза, ако не изглеждаха иначе учудващо точни и с добри професии, растящ бизнес. Там е цялата чуденка в работата.  Нито пяна пускат, нито косите си скубят, не хриптят. Абе изглеждат съвсем на ниво. И хоп, докато се усетиш и ... оплували в "познанията" си. Мъжът ми е прав, че са добри хора, ама заблудени. Изслушвах ги , ама като се изказаха така за Иисус Христос и ... свърши ми търпението  Naughty . Така не може!

# 274
  • София
pomilvana,  "близки срещи от третия вид", а? #Crazy Ще чакам да качиш снимки...А на предишните снимки, които беше качила, с Лазар сте прекрасна двойка Laughing - излъчвате такова спокойствие...за мен сте вдъхновяващо благословение...после мъжа ми се чуди от къде ми е т'ва неутихващо желание за деца Laughing Поздрави за семейството и другите палавници  bouquet Two Hearts

В тоя ред на мисли ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ С НОВОРОДЕНИТЕ СЛЪНЧИЦА!!! ДА ВИ РАДВАТ И ДА СА ЗДРАВИ!!!
Пепинаnbirthday, с малко закъснение, но ми хареса комбинацията тройки / тая година мъжа ми и той стана на 33 с 3 деца - истинска атракция за колегите си newsm78/
Амарилис, честита и на теб принцеска - много сте сладки, особено кърмещи се, отборно Hug!
Цоци, хубави снимки, хубава разходка, хубаво, че показвате на тия от нас, дето не ходят много Embarassed/ все още/ да оплакнат очи Shocked Mr. Green Изглежда почти неземно, пътуването май е било като по лунната повърхност Mr. Green....да не се чуди после pomilvana от къде са се взели извънземните по наш'те земи Joy Joy Joy
Успех на учещите и работещите/ani69 - от твоя пост ми останаха в ума вълшебните думички "строеж" и "къща" Grinning - успех и търпение в начинанието!!!/

Прегръдки за цялото многодетно воинство Hug  bouquet
Принцеската ми се събуди и претарашва хладилника Laughing До скоро!

# 275
# 276
привет мами. първо да чиститя на всички мами  които со се размножили- да са ви живи и здрави малките съкровища   ylinfantвсички болни да оздравяват бързо-и аз съм в болнични-заедно с момичетата. нашия тати се разболя за три дена и му мина и после ние и четеримата след него... само баткото ходи на училище- такъв интусиазъм за учене......да му се ненадей човек.а някой спомена за пубери.... това сега ми е гореща тема- моя синковец реши,че е просто недупостимо да ходи с изгладена риза. ризите не се гладят- колкото по- намачкана,толкова по-хубава. smile3511как ли не опитах да се преборя- не и не.и накрая го оставих с тайната мисъл като го гледат хората да вземат под внимания възрастта му и да не "плюят"майка му.... ooooh!
Помилвана-големи преживявания-поздравления за мъжът ти,че ги е отрязъл-/ newsm62добре,че не ги е подгонил с Библията/
Кабо Алма и аз мисля ,че е по- добре да го организират за събота- от Пловдив ще се постараем да не се изложим с присъствието.Скоро разбрах,че учителя по музика на Габи е също с три деца и ще го поканим и него.А ако не стане да го отменят или да организират друго тържество за нас- кажете за да почнем ние да подготвяме.

# 277
  • През девет земи в десета
smile3532

Здравейте момичета,ние сме добре сме,покрива го направихме наново,чисто нов и след двудневен размисъл,моя мъж реши да си стегнем третия етаж,луд умора няма ,другата седмица пак майстори в къщи.За писане напоследък време не остава,вечер съм толкова смазана,че не ми се сяда на компютъра,а покрай мене е наказана цялата къща,само аз знам паролата Mr. Green

Кабо за празника на Белла май не ставаме,с повече от две деца е изключено да дойдем.

Да ви се похваля голямата ми дъщеря я взеха да играе в Миньор-Перник-жени и вече взе първата си заплата,не че не е работила досега през ваканциите,но това е нещо съвсем друго,толкова труд, тренировки,лишения и най-накрая успя да се реализира,а всички роднини и приятели ни убеждаваха да се откаже от спорта,нямало бъдеще в баскетбола,пречело и на училището,е сега затвори устите на всички.

Честито на всички мами с новородени слънчица,да са ви живи и здрави,много да ви радват   bouquet
Разгледах всички снимки,много са хубави,искам и аз пак бебенце,моя мъж също иска четвърто,но бабите този път ще полудеят,не дават да се издума Sad ,но ще я видим тази работа Thinking

Добре дошли на новите мами welcome

Вечерница,дано всичко при вас вече да е наред,ще стискам палци.

Габи,много се надявам да се справите със трудностите по-бързичко Hug

Теди,тази седмица вече ще съм малко по-свободна,дано успея да се измъкна и да се видим.

За празника в Пловдим,много ми е трудно да кажа на 100%,че ще дойдем,все пак има цял месец до тогава,много ми се иска дано да успеем.

Ставам,трябва все пак да се спи,много целувки на всички,обичам ви момичета Heart Eyes

# 278
  • София
Пиги,не се притеснявай,когато можеш.

Аз за празника на Белла също предпочитам да е в събота и то при условие,че има уреден транспорт.Иначе няма как да дойдем-тати пътува,а аз не съм шофьор.Ако стане,ще се радвам да ви видя за малко повече време,момичета.

А в другата ни тема май никой не пише  newsm78 Искате ли да има празник или не!? То времето си върви,а за организиране трябва доста неща да се направят.Хайде,пишете и там,моля.

# 279
Здравейте, за празника на Белла, аз и в събота няма да мога, ще изнасяме 2г на баща ми. Но ако е следобед празника ще можем да дойдем.

Май наистина има опастност да ни се размине тази година празника, никой никакви идеи не дава, никакви предложения. Thinking Последно доколкото разбрах искаме да е в Пловдив и да е на 29.11. Остава да разберем какво точно ще се прави на празника и кой с какво ще се заеме. Или първо трябва да си изберем отговорник по празника, който да координира нещата. Предлагам всеки да си каже поне мнението в другата темичка за основните неща по празника. Peace

Моля ви, нека бъдем по-дейни. Идват избори, нека се видим, и да помислим как може да се възползваме от ситуацията.  Peace

# 280
Помолих да преместят празника за съботата, днес следобед ще ми кажат дали ще стане, но по-скоро не бяха много навити, защото те все пак искат да попаднат в новините, във вестниците на следващия ден, а в събота няма да стане.
Честно да ви кажа, вече не знам на какво се дължи тази липса на ентусиазъм от наша страна - уж всички искат да се виждаме, да се съберем, да има купон - а когато направо си ни го уреждат и от нас се очаква само да се появим, ние мрънкаме и се назландисваме. Хората казаха, че са съгласни да включат всякакви наши идеи за веселбата - и нищо от наша страна. Как точно си представяме, че ще случи празникът на 29.11. при тази активност? За тогава трябва сами да организираме всичко - да намерим зала, да платим наема, да организираме веселбите за децата, да спретнем похапката... Тук ни го дават на готово - и пак не сме доволни.
Аз имах колебания само относно свързването ни с името на Белла, но като си помислих - не се сещам те досега да са се изложили с нещо, дори са единствените, които включиха в рекламите си идеята за многодетното семейство като модел за подражание (за баниците Белла: "Крада всеки ден! Имам 3 деца!"). Те са нашите хора - няма нужда да ги навиваме и да им обясняваме колко е важно да се подкрепят семействата с повече деца.

# 281
  • Не съм от тук и съм за малко
Е, малко не по темата на предишните постове, но да поздравя днешните рожденици:

newsm59   newsm59   newsm59

Ивайло на ДИДКА   bouquet    Кардам на Пешеходката   bouquet     Цветомира на Вълшебна    bouquet

И да ви почерпя виртуално за моя рожденик с любимия му десерт

# 282
Кабо Алма съгласна съм с теб. Аз лично не мога даучаствам в празника, но не защото не искам. Просто ще ми е трудно до невъзможно извън София. Аз и затова си гласувах за тук. Но за Белла им се радвам, защото единствени показват многодетните жени като личности , и то със свои нужди от приятелско време. Хубаво е, че са толкова отворени да ни включат. И не виждам нищо лошо да си изградят имиджа с нас, само се надявам да продължават да обмислят детайлите и да влизат в положението на многодетните. Не знам с какво мога да участвам. Но ви подкрепям. Може пък да направим нещо като колаж, огромен, от залепени малки рисунки на децата ни, или нещо написано от майките на картички, отпечатъци от ръчички или крачета на бебчета. Така дори и да има по-малко присъствие на многодетни, ще има сериозен спомен за нашата голямост като техни потребители. Все пак и те си гледат интереса. Пък и ние да се покажем в добра светлина по медиите. Ако организаторката на мамите реши да натовари някоя по-творческа мама с колажа, да й се пусне адресът и останалите да пратим рисунки и др. произведения за закачане и залепяне по пощата своевременно. Просто давам идея ...  Rolling Eyes

# 283
Ивайло на ДИДКА      Кардам на Пешеходката       Цветомира на Вълшебна    

newsm59  bigdance2  party023 Tada newsm38  party023 newsm18

# 284
кабо алма а защо е задължително да са само многодетни семейства? не може ли и многодетни и не такива  newsm78 после всички пишещи тук имат поне по 3-4 деца, на различна възраст, с различни интереси. не мисля че е лесно да се направи организация за Пловдив в работен ден да присъстват многодетни семейства - едно дете е на градина, друго е бебе, трето е в 5 клас, 4-тото хойка по купони примерно. Ти лично как мислиш да навиеш дъщеря си която е студентка да иде и големите ти деца, които са в горните класове? защото ако идеята е всички да идете с децата не трябва да има изключения нали  Wink и после с тази голяма разлика в възрастта на децата? как досега са минавали купоните ви? сори че точно аз пиша това, но винаги ми се е виждало като някаква причина да не са задействате, а именно невъзможноста да се съчетаят всички интереси. а и тези които сами си гледат децата представям си какво им е. аз лично не мога да возя двете деца сама с колата и чакам все когато татито ни има време в почивен ден.
та мисълта ми беше че сигурно наистина всички имат желание да отидат, но нямат практическата възможност било заради транспорт, бебета, пари, липса н авреме, ангажименти на голените деца и какво ли не. виждами ми се страшно трудно да се организират много семейства като вашите или греша  newsm78

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 12:27 от Anaise

Общи условия

Активация на акаунт