Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за кърменето на бебетата?
Какво е мнението за участието на мъжете в домакинската работа?
Какви са ползите от участието на децата в готвенето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за кърменето на бебетата?
-
Какво е мнението за участието на мъжете в домакинската работа?
-
Какви са ползите от участието на децата в готвенето?
-
Какви са впечатленията от френската детска градина?
-
Как се споделя мнението за участието на мъжете в грижите за децата?
!
а в събота може татито да ни закара в Пловдив на разходка хем някоя баба да се отчете за бебето
. Така не може!
Ще чакам да качиш снимки...А на предишните снимки, които беше качила, с Лазар сте прекрасна двойка

, с малко закъснение, но ми хареса комбинацията тройки / тая година мъжа ми и той стана на 33 с 3 деца - истинска атракция за колегите си
!
- успех и търпение в начинанието!!!/
всички болни да оздравяват бързо-и аз съм в болнични-заедно с момичетата. нашия тати се разболя за три дена и му мина и после ние и четеримата след него... само баткото ходи на училище- такъв интусиазъм за учене......да му се ненадей човек.а някой спомена за пубери.... това сега ми е гореща тема- моя синковец реши,че е просто 

,но ще я видим тази работа 

и после с тази голяма разлика в възрастта на децата? как досега са минавали купоните ви? сори че точно аз пиша това, но винаги ми се е виждало като някаква причина да не са задействате, а именно невъзможноста да се съчетаят всички интереси. а и тези които сами си гледат децата представям си какво им е. аз лично не мога да возя двете деца сама с колата и чакам все когато татито ни има време в почивен ден.