МНОГОДЕТНИ МАМИ 41

• 19 888
  • 345
  •   1
Отговори
# 255
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Нагледах се на красота....нови бебчета,хубави деца и мами  Flutter,райски кътчета из България  Hug
Цоци,ще ми видиш очите, даже по-скоро от колкото мислиш  Shocked, а във форума съм си обещала да съм редовна
neleto    bouquet колега  Flutter страхотна специалност, за магистратура..живот и здраве...се двуомя да запиша или това или соц.дейности  Hug успех ти желая
ani69
благородна завист ме гризе smile3501 поздравления за махнатите килограми  ooooh! аз освен ограниченията  smile3505 от утре тръгвам на аеробика   261uu два пъти седмично по един час  Flutter
Pęþ£ήã   bdbaloni
Лилибонче не я комплексирах, ами я накарах Ваня да се стегне и да получава и тя само хубави оценки....тя беше почнала преди като ги редеше 3-ки и 4-ки  Mr. Green като се прибера след изпит и да казва....знам   Crossing Arms  шестица имаш пак  ooooh!  Joy  Сега и самочувствието и се вдигна като е сред отличниците и като си дойда със шестица по-така го приема..като равна с равна   Wink
Следобяд ще ходим да записваме Павчо на пиано...имал данни  search а дано, при баща музикант и препоръка от музикалната в детската градина  ooooh! ше трябва да се купува пиано, йониката на татко му няма да върши работа за уроците  fiuuuuuu
  smile3520 отивам малко да подремна smile3524 хубав ден на всички
.........новото попълнение на нашите многолюдни редици бързичко да си напише рожденните дати  lovekiss

# 256
Честито на РОЖДЕННИЧКАТА.Много много щастие и радост

Цоци-да не кажеш другото лято, че пак сте уморени и няма да минете през Русе.Повече оправдания не приемам.
Дидке-мен ме чака фитнес на строежа Joy
Зимна приказка-аз чакам да направят мола със зимната парзалка в Русе ,че отдавна ме влече да се пусна на кънки.То ще е емоция голяма.Но с моите крехки кости/имам 3 счупвания на ръцете-1 на крака-и 6 пръста/може да ме събират от пързалката, но важното е мерак да има

# 257
Моля, прочете това!

Обадиха се от ПР агенцията на "Белла".
На 5.11. в Пловдив откриват 120-ия си обект искат да направят купона с многодетни семейства.
Смятат да организират празник за децата със състезания и похапки (банички, естествено  Mr. Green), съгласни са и ние да предлагаме каквото ни хрумне за забавленията. Дори са готови да организират "някакъв транспорт" от София, ако има повече желаещи, които нямат възможност да пътуват със собствен транспорт.

До сряда трябва да си изясним искаме ли да участваме и ако отговорът е "да" - колко души ще се включат.

# 258
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Купона да е на 5-ти , така ли? Аз съм съгласна, но мога да съм сама, на 4-ти ще съм в София на откриването на защитеното жилище на ДБМ, ще спя в Благоевград и на 5- ти пътувам обратно,така , че мога да се отбия в Пловдив! Иначе за общ празник трябва да е на 100% почивен ден  Thinking

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 22:28 от Дидка

# 259
На 5.11. в Пловдив откриват ......

А в колко часа? То децата тогава са на училище - пада се ден сряда....... newsm78 Ох...да ви кажа не ми е удобно много....Най-много да дойда само с Йоан, но пък нали целта е да се съберем и децата да си поиграят.......

# 260

Някъде откъм 11, но още не бяха съвсем сигурни.

# 261
Отиваме, ми как - щом някой друг ще прави баницата... Joy
Да не забравя да честитя на днешните и предиднешните рожденници, дето ги пропуснах!
Пепена, само да питам - на 44 как ще се похвалиш newsm78?
Тъще, честито - да видиш на нас пуберските майки какво ни е Joy! Не се коси, това не онова дет си го мислиш - първо се появява нещо като пухче и чак в последствие прераства в нещо като косми!
 Вечи, откъде тоз абцес, как така бе, завалийче, милинкото да заздравява и да не повтаря!
Нагледах се на красиви мами и още по красиви бебета, искам и аз!
Пак бързам, затова виртуално прегръщам всички ви - и споменати и не.
В четвъртък беше празника на гр. Правец и Директора беше официален гост там, та използвах случая неофициално да се присъединя с Дивна към него и да остана на вилата цели 4 дена. Кардам пристигна в петък на обяд с баба си. Присъствахме на братско - ромско кръщане, докато пазехме манастира двете с Магаривната. Дядо поп ни беше оказал честта да сме пазителки на храма, докато си свърши някаква работа, но в това време дойдоха кръщавачите и се отпочнаха едни кючеци, едни чудеса, чак от танци така се заплесна магарето, че си ожули носа...
Брахме гъби - 2 плика от Била със сърнели и масловки. Научих децата на тайнството - печена гъба на котлон (да топиш сокчето с хлебче)...Отслабнах с около13 грама борейки трънаците и чукарите и ... така.
Успешна седмица на всички и само хубави новини да пишете!

# 262
 smile3515 Въх.. това мойто дете рожден ден няма да види горкото тази година....
Първо майка му и баща му ще "фанат пътищата към Пампорово и ще го оставят на 1ви самичко с баба си да става на 3години....
после като се върнат ще го натоварят за Пловдив.... и пак ще се прости с гостите Whistling Изобщо ако има приз за най-неродител този месец - това съм аз bowuu освен още в понеделник като се върнем да врътнем купона на дребното и после да го водим на банички с боза!!!! Mr. Green
То вярно че децата са на училище...ама щом е за каузата ще ги освободим. Най-накрая моите ще са доволни че отиват на такова мероприятие - нали ще отърват школото...

Пепена - честит Рожден ден. Жива и здрава да си!Честита ти трета рожба. Помощница и майчина отмяна да стане!
Тъщеее Mr. Green ха така. Питаш ли ни нас с Галка, Теди , Пешеходка и другите мами с пубери в къщи???? Свеквай - по лошо ще става. Успокоителното е че ще отмине след 3-4 години... Whistling
Диде - чудна разходка!Снимките са страхотни. Особенно онази къща  и халищата.
Ани - айде бре душо. Не си се вясвала 100 години. Какво стана с магазинчето-работилница??? Действа ли вече?? А за къщата - честито. Айде бързо и безпроблемно строене! А за килограмите Shocked озадачи ме. Къде намери 20кг за сваляне бре жена??????Остана ли нещо от теб???? За яденето на Тони - разбирам те Confused Той поне кебапче и хляб. Яни само мляко, снежанка, таратор...мляко.... Побеляха ми косите с това ядене. Отвреме на време изяда и по някой парче суджук. Това е!!!!!
Пешеходке - браво на Диването.  Crazy Като порасне ще я запишеш в Денсинг старс. Отсега като е взела кючеци да друса... Mr. Green Обаче кючеци в манастира... Thinkingтова си за документиране!!!Белким не направи някоя снимка?? Mr. Green

# 263
Е НЕ!!!!!!!!!!!
И тази ли среща ще пропусна ......абсурд е да присъствуваме ...а предложението е толкова примамливо
А дали Белла не биха помислили за друг ден ....така де  поне да е някоя събота или неделя

# 264
  • Не съм от тук и съм за малко
До колкото схванах, идеята не е да се премести празника от 29.11 на 05.11, а това да е отделна проява, или не съм разбрала?  newsm78
Аз за срядата мисля, че не няма да мога. Не знам Белла как си представят през делничен ден да съберат многодетни семейства с повечето им деца?! Може би пловдивчани...

Пепена, честит празник, много радост и щастие!   bouquet

# 265
 ooooh! Брях, ква съм Касандра! Добре дошли на новите мами и на новородените бебенца!

Пешеходке - браво на Диването.  Crazy Като порасне ще я запишеш в Денсинг старс. Отсега като е взела кючеци да друса... Mr. Green Обаче кючеци в манастира... Thinkingтова си за документиране!!!Белким не направи някоя снимка?? Mr. Green

Юле, Дивна ще види денсинг стар (или квото е там, щото не го гледаме) през крив макарон и през трупа ми! А за кючека, кво да ти кажа - сами бяхме с Дивна, пък те - сърце майко не трай... Аз в храма не ги пуснах, де, докато не дойде отеца. Той ми беше дал ключа, ако други хора дойдат. Опреде на теферич се развива действието, пък те хората им весело - там по нашия край са търпеливи едни към други (в рамките на добрия тон).

# 266
smile3515 Въх.. това мойто дете рожден ден няма да види горкото тази година....

Ти пък, хората са готови да му спретнат купон, че и масрафа да поемат, а ти се жалваш... Mr. Green

Девойки, мога да попитам да се премести партито евентуално за събота, но какво да им кажа: "Ще бъдем 4-5 семейства, моля, пренаредете плановете си заради нас"? Нали сте наясно, че хората искат представително събитие, голяма джумба, дето да се чуе? (Не че 4-5 семейства от нашия вид могат да останат нечути, де  Mr. Green)

# 267
Девойки, мога да попитам да се премести партито евентуално за събота, но какво да им кажа: "Ще бъдем 4-5 семейства, моля, пренаредете плановете си заради нас"? Нали сте наясно, че хората искат представително събитие, голяма джумба, дето да се чуе? (Не че 4-5 семейства от нашия вид могат да останат нечути, де  Mr. Green)

Девойко Председател, ще ти бъда безкрайно благодарна ако все пак ги попиташ Peace!!!!!! За сряда - абсурд от наша страна...Говорих и с половинката и той ми каза да забравя........Но за събота.... - сигурно ще сме на линия Praynig! Дано преместят за събота.........

# 268
Здравейте майчета,

Яяяяяяяя, какви са ви топли и меки ръчичките - че вие не сте спирали да ги раздвижвате по клавиатурата  smile3503  . Явно тук си кипи от сладки приказки  newsm10  .

Пък и опасност от купон с банички "ви грози"  coolcool
Ние се завърнахме от " 3 дни яли, пили и се чудили". Местенцето беше възхитително като пейзаж - удобство и българска традиция в сафалъка на 1 място. Домакините - много гостоприемни хора, но ... чудаци  smile3506 . Като ни харесаха  smile3508  , като си помислиха, че сме идеално подхоящо-позитивни хора да ни "открехнат"  smile3521   за вселенските тайни  , извънземните раси и скорошното си контактуване с Иисус Христос, който  им казал, че е благодарен за силната вяра на последователите си, но не е цялата истина в Библията ... Е,    smile3515

Наложи се да им каже мъжа ми в прав текст, че сме християни и че може 5 неща да знаем от Библията, ама ги вярваме наистина, и ... всички по стаите.

Абе странни хора има по тоя свят. 3 дни не съм спала да им се чудя на приказките. Аз смятам, че е израз на уважение да изслушаш човека, да опиташ да вникнеш в мисленето му с разбиране и да си кажеш и ти мнението, ама то тяхното беше от 99 кладенеца идеи. Не им се подигравам. Далеч съм от мисълта, че е глупаво човек да търси истината за себе си. Напротив. Обаче те самите бяха объркани, пък на мен искаха да ми допокажат пътя.

Уффф, извинявам се за космическата тематика, ама и вас да ви гледат в очите, докато се храните, и да ви казват " Не сме сами.   smile3506Тук са.  smile3521 Усещам духовете." и вие ще се наложи да се хванете за някаква логика, за да си осигурите спокойствие. Добре, че мъжът ми е силен човек и не може някой току-така да провокира убежденията му. Гушках си детето и бях на щрек. Даже се помолих   newsm17 Бог да ни пази от зли сили.

А децата иначе - щастливи. Брах гъби с тях - ливадна печурка. Намерихме огромни минзухари. Вечерта им разреших да се качат в стаята и да гледат тв. като им звънях по тел. на проверка. Обаче реших да се кача изненадващо. Сварих ги неочаквано тримата във ваната как се цамбуркат по бельо. Пода плувнал във вода и дрехи. Плочките по стените и огледалото - мокри. Ей, колкото и да ми се искаше да бъда строга, не можах да не им се зарадвам тайничко (после се издадох, де) на задружното щуреене. Като пипнах водата - студена    smile3511 . И веднага -   smile3513 по леглата , облечени в топли дрехи, пиха чай, дадох им парацетамол... Добре, че ми работи майчиното 6-то чувство и ги спипах преди да са се превърнали в моржове  smile3549  .

И тъй с нашите преживелици. Имахме чудесни моменти и   странни такива. Но важното е, че добавихме още един спомен в семейния архив  smile3503 .
И на вас страхотни купонджийски смехории желая.

Сватя, благодаря, че не е забравяш.
Скоро ще пусна снимки да видите природата и децата от почивката.

# 269
" Не сме сами.   smile3506Тук са.  smile3521 Усещам духовете."

На твое място, щях да препоръчам незабавно консултация с психиатър...един добър чичко в бяло дето ще ги разбира и лекува Joy

Общи условия

Активация на акаунт