~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 189
  • 689
  •   1
Отговори
# 255
Отиде да учи в колеж май Thinking

Да, Джули е в колеж, а Дилън е във Франция, вече сгодена  Laughing
За кой ?  Shocked

# 256

За кой ?  Shocked

Еми за някой  Laughing
Нали в последната серия от предишния сезон Дилън се обади на майка си Катрин и и разправяше, че била в Париж с приятеля си и той и предложил на Айфеловата кула и тя била много щастлива, щото било много романтично!!!  Mr. Green

# 257
Защо се впечатлявате толкова от "промяната" на Даниел? Според мен, това не са неща в които тя вярва истински, а отчасти прави напук на Бри, отчасти следва съпруга си. Ако не го беше срещнала, нито щеше да си прибере детето обратно, нито да стане вегетарианка, нито нищо. Разбира се Бри не беше права да я критикува така остро, но Даниел с нищо не показа да е станала друг човек - не вярвам никак в това нейно преобразяване.

# 258
Образът на Даниел винаги ме е дразнел, ама гледам да игнорирам подобни персонажи Crazy

А за Дилън съвсем бях забравила - а това за годежа й дори не съм чула ooooh!

# 259

а с мъжа на Катрин какво стана, там нещо се загуби нишката

# 260
  • DE

Нали го убиха?? Бившия де!!
А другият я напусна.

# 261
Джули, между другото, я даваха като guest star, така че ще се връща за няколко епизода поне.

# 262

Нали го убиха?? Бившия де!!
А другият я напусна.

напусна я, ама после се върна, нали той я спаси от бившия й

# 263
  • Бургас
Кога излиза новата серия моми4ета?

# 264
Мисля, че утре вече можем да сваляме Simple Smile

# 265
Кога излиза новата серия моми4ета?

Всяка седмица се повтаря този въпрос.  Tired

Сериите се излъчват от 9 до 10 ПМ източно американско време, което е от 4 до 5 АМ (демек сутринта) българско време.
Около 30 минути след края на всеки епизод, може да се намери по международните тракери. След още 30 мин до час и по българските.

ЕДИТ: За да не пускам нов коментар, пиша тук пак.

Напълно съм съгласна с Марчето,  Peace че дори и големи червени букви на първа страница няма да ориентират някои хора.  ooooh!
Същото важи и за субтитрите. По-лесно и по-бързо е да проверят в http://subs.unacs.bg/ или http://DMCA-removal-from-Google/ вместо да пишат коментари тук, но не! Едно си баба знае, едно си баба бае.  Tired

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 22:10 от cubbit

# 266
  • варненка от София
cubbit, благодаря за пояснението, но недей да се ядосваш за такива неща. Аз лично не съм питала кога излиза новата сери, но пък разбирам и питащите. Има нови момичета в темата, има хора, като мен, които следят много сериали и не може да се помни кой кога излиза.
Вярно, че може да се чете назад, но темата бързо набъбва и трябва голямо ровене понякога, за да види човек нещо, което търси.

Още веднъж благодаря, но го давай по-ведро. Ето, хубавото е, че ти скоро ще гледаш новата серия, а и ние в бг, също ще я дочакаме  Peace

# 267
Ами...и на мен ми писна през пост да има въпрос "кога излиза новата серия"...то бива, бива, но на страница има по 5 такива въпроса и по 5 отговора съответно
най-добре с много големи букви, в първия пост на темата, да се напише кога излиза и кога може да се тегли
и въпреки това съм сигурна, че пак ще се пита кога излиза новата серия
същото важи и за субтитрите, няма нужда да се пита кога ще излизат всеки път...сряда, четвъртък са готови

# 268
Аааа, като сте се престрашили, дайте и аз да изокам  Mr. Green Отварям темата за нови разбори, а то 3 стр, с  " bouquet за субовете" ,  Tired .

# 269
Завъртяха се нови интриги пак!  Mr. Green В серията имам предвид.  Wink
Ще се въздържа от коментари, за да не издавам. Само ще споделя, че много ми хареса и ме накара доста да се замисля за някои мои хипотези.  Flutter

И аз мразя постинги с букети и мерсита като Тина.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт