~~~ "Отчаяни съпруги" Сезон 5 ~~~

• 55 245
  • 689
  •   1
Отговори
# 300
и как изпортиха за дядо Коледа - ама и американците като вземат да му се вживяват на тази тема

# 301
и как изпортиха за дядо Коледа - ама и американците като вземат да му се вживяват на тази тема

Тази част малко беше изкопирана от Приятели  Crazy

# 302

Тази част малко беше изкопирана от Приятели  Crazy

Е, то това е типично лафче, в много филми го има. Laughing

Детенцето на Майк и Сюзън е сууупер сладко! А Сюзън е страшно красива в този сезон. Както и много ми харесва прическата на Линет. Нещо ги загледах в този епизод. Laughing

Жалко че оставиха синовете на Линет и Том на задна линия, мислех, че ще имат по-голяма роля в този сезон. newsm78

Иди наистина я изкарват много наивна Shocked. Да купят къща и да я дадат на Майк за смешно нисък наем, без той да знае, че е тяхна?! ooooh! И това не й се струва изобщо странно? Tired Иди, която само да надуши нещо, разследва докрай...Да кажеш, че е заслепена от любов, но на мен не ми се струва толкова head over heels. Rolling Eyes

# 303
  • DE
Според мен Иди ще ги отърве от мъжа си в крайна сметка!

# 304
Децата на Линет тепърва ще взимат главна роля в този сезон.... Доста ще ги дават!  Peace Загазили, разбира се....  Mr. Green
Иди е по-наивна, защото се е променила доста... Не помните ли как я отритнаха от дома и, как замина в предишния сезон?? За 5 години до сина си, без приятели и други близки, мисля, че е нормално да влезеш в друга кожа и да вярваш на единствения човек, който показва, че държи на теб...  Wink
Но както казах и преди, аз също мисля, че накрая Иди ще спаси квартала от мъжа си и всички ще я заобичат наново  Hug

И аз мисля, че детето на Сюзън е спуер сладко.... Само да ми паднеее, така ще го намачкам милото.....  Crazy Twisted Evil Heart Eyes Blush

# 305
За детето на Сюзън да кажа, че много се смях, когато приятелят й го научи да кара колело, а тя като разбра и побесня - защо не е отказал и че това не е негова работа..и той вика: He said "Пуиййз"= please" Laughing Laughing Laughing Демек, че е нещо, на което не могат да устоят Mr. Green

# 306
На мен ми е чудно, защо Орсън стана толкова зъл изведнъж Twisted Evil

# 307
Чувства се пренебрегнат. Жена му е известна, а той безработен. Мъжкото му достойнство и самочувствие са накърнени. Такива ми ти работи.

# 308
На мен ми е чудно, защо Орсън стана толкова зъл изведнъж Twisted Evil

че и Бри е станала гадна

# 309
  • София /Абсурдистан
Добре де, нали Орсън беше зъболекар, защо тогава си търси всякаква работа, за зъболекари работа навсякъде има бол, а пък той безработен  newsm78

# 310
Орсън беше в затвора, ако не помниш.  Wink Това е достатъчна причина да не може до края на живота си да си намери работа като зъболекар в тяхното забутано Фейървю. Хората са сноби и клюкари... това важи и за жителите на тяхното село.

# 311
  • София /Абсурдистан
Ето къде бил ключа от палатката  Simple Smile
Ама и Бри е една патка - зорлем да тикне мъжът си в затвора и да му скапе професията. Сега да си го вземе за съдружник.

# 312
Ето къде бил ключа от палатката  Simple Smile
Ама и Бри е една патка - зорлем да тикне мъжът си в затвора и да му скапе професията. Сега да си го вземе за съдружник.

Най ми е интересно как ще реагира Катррин на всичко това...  Laughing Mr. Green

# 313
Някой има ли представа дали Габи ще стане пак както преди?

# 314
Някой има ли представа дали Габи ще стане пак както преди?

Да, спокойно! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт