Ревалид или Пантогар за красива коса?

• 41 617
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Момичета, ако мога да кача някое килце, пък ако ми спре и косопада - ще бъде страхотно. Има го в "добрите аптеки", нали?

# 31
Пила съм Ревалид 3 мес. и Пантогар почти 4 мес.При мен нямат абсолютно никакъв ефект.Косопада продължава да е все така силен.Килограми не съм качила.

# 32
  • Добрич
здравейте,започвам втори месец пантогар,и засега съм доволна

# 33
  • Бургас
Пантогар става ли за кърмачки?

# 34
Пише, че през първата половина на бременността не е препоръчително да се приема-като цяло трябва да се консултираш с лекар.

# 35
Може ли да се комбинира Пантогар с БИрена мая или става пренасищане. МОля, пишете, че както съм се засилила, пия и двете  Mr. Green

# 36
Има някои витамини в Пантогар, които ги има в бирената мая - аз бих пила само едно от тях, не бих ги пила заедно  Peace

# 37
АЗ ПИХ ЕДНА ОПАКОВКА ФИТОВАЛ И МИ СЕ ОПРАВИ КОСАТА .запо4на да ми пада след раждането и на слепоо4ията ми беше останала сьвсем малко коса само това ме спаси да не оплешивея Grinning

# 38
фитовал-капсули, има ефект, още след първия месец, една опаковка стига за два, а и цената е приемлива. От фитовал-шампоана не дочаках ефект, започна много да ме сърби скалпа и го изхвърлих, но от капсулите определено съм доволна.

# 39
  • София
Аз съм пила пантогар. Първият курс имаше страхотен ефект. На следващата година като почнах да го пия, на 4 месец нямаше никакъв резултат и го спрях! Сега се чудя дали да не направя отново един курс, че положението с косопада е отчайващо!

# 40
Аз съм пила Ревалид от двете посочени и според мен няма абсолютно никакъв ефект.Сега пия Анакапс на Дюкре и определено е по-хубав. За Пантогар не знам, Фитовал не е лош за подхранване, за косопад не става.

# 41
Момичета, пия Пантогар от 16 дни, но го вземам 2 пъти по едно, а не 3 пъти както пише. Пия го така, защото дерматоложка ми ги изписа така. При мен е уредяване на косата, особено в областта на темето и страшно се притеснявам, защото съм на 22 и дори не съм раждала още Cry След като пия по 2 дали ще има ефект и колко дълго да ги пия..

# 42
пий го както е писано в листовката, иначе няма да има толкова изразен ефект  Peace

# 43
Аз съм решила да пия 2 месеца Пантогар по 3 на ден и после още 2 месеца по 2,дао накрая има положителна промяна върху косага ми. Crazy

# 44
Пантогар newsm19

Общи условия

Активация на акаунт