1, 2, 3 - ЯНУАРЧЕТО брои; А, Б, В - знае даже да чете

• 14 873
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
  • София
мишленце, що не им вземеш ракия - сливова, гроздова или кайсиева?  Laughing Без майтап ... тъкмо ако имате някоя вечер вкъщи заедно можеш да им покажем и как я пием - с шопска салата (примерно). ... или някое хубаво вино. Тук е последната класация на вина, ако не искаш да рискуваш: http://www.bacchus.bg/show.php?storyid=574176
Нюня, намерих сайта на карнавалния магазин - виж в контакти имат и други магазини в София: http://www.assiko.com/. Единя всъщност не е бул. Мадрид, а на Янко Сакъзов (който всъщност му е продължение)  Crazy

# 256
Галитка, и на мен това ми беше първата идея, но те са мохамедани, алкохол в къщата си не допускат, питах изрично приятелката ми Laughing Тя замлъкна отначало и после ми обясни ситуацията ooooh!

# 257
  • София/Овча купел 2
Момичета,благодаря ви много за помощта за костюма.Все ще измислим нещо.
БОДЛИВКЕ,наистина за малко да се уцелим.И моята бременност върви по-добре от предишната,само дето сега коремът ми е огромен и много ми пречи.Дано така изкараме до края Peace.
petenceto, Hug.Може да вземем момата за снаха Mr. Green Wink.

# 258
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Орхидейке - това да ви е за последно! Повече никакво ходене в Пирогов  Naughty и дано бързо да и мине на Дидка! Тя сега как е? Стрестната ли е, пречи ли и шева?

Галита
- ние зъбките ги търкаме доста, че дори понякога татито ми се кара, че ще му изтъркам емайла, но от звистно врими все ми стоят някак жълти ... наистина май ще е добре една консултацийка с зъболекар.

БонТони - ето, мила че и при вас става все по-лесно! Много се радвам, че сте отишли без рев!  Hug

Бодливка - радвам се, че при вас всичко е наред! За големината на бебчето, да не си посмяла да се притесняваш, нали знаеш че цифровите данни на апаратурата в БГ, не е съобразена с нашите гени и много често има разлика. Ти как се чувстваш, Дари през седмицата, още ли е при баба?
За млякото - всеки ден пием, но сирене уви не мога да го накарам да прояде, единствено в супата и някои други манджички минава номера и то в много малки количества - а се е усетил, а е тръгнал да повръща! За целувките - ще му предам, а ти да ги върнеш в двойна доза на Дарито!
Ама страхотна ви е къщичката /то си е цял палат/, а как благородно ви завиждам за изгледа ... ммм! Винаги съм си мечтала за изглед към планината и топло кафенце на тераската рано сутрин! /то не че сега нямам планина, но нямам тераска към нея Rolling Eyes

Мишленце - приятелка, като теб пожелавам на всеки! Hug От БГ да се вдигнеш, та до Мароко пък и в трудни, и във весели моменти! Определено си заслужила, всичките ти приятели, да са като теб и съм сигурна, че е така!
Ако водиш мишките на дентален преглед, пиши как им е понесло!

Пете - ама каква ви е кукличка! Пу-пу - страхотни са с Калоян! Като глеам списъка на кандидатите от сега се пълни, но то си се очаква, пък и с това хубаво име!

Нуния - като изберете костюм, да са похвалиш!

Лека на всички!

# 259
Лика благодаря че попита.Стресната е милата повтаря е е МУРЕНА(изморена )Очите и са сини подути от плача.Само повтаря че едната какак е била лоша   казвала и да млъкне 100 а тя и казвала че не може.Абе ще се оправиме но стреса е голям за нея.Сега не смее да играе от страх да не падне Confused

# 260
Орхидейке, ама наистина е било стрес за детето  Hug и бързо да се оправи. Днес Калоян падна н плочите и си разби устната - що рев, що чудо беше  ooooh! Ама нищо му няма, само устната му е подута, ама може да ги сватосаме двамцата, да се пазят взаимно  Mr. Green

Обятията ни са отворени за всички кандидат-зетьове  Laughing

# 261
Лика, благодаря ти за милите думи, чак се учудих и се върнах да прочета какво съм написала Laughing Embarassed Сигурно през януари ще ги водя, че нещо с тия доктори влезнахме във фаза Confused

Петенце, бързо да се оправя Калоян Praynig

Ели от днес е на антибиотик, че пустата кашлица не минава вече 10 дни. Ники покашля леко, но не като нея. Ще видим може да се наложи и на него да дадем превантивно 1-2 дни курс от същия антибиотик. Междувременно всички освен мишките отново върнахме диаричните истоии на дневен ред вкъщи. От онзи ден мъжа ми ,вчера и аз бях, ама днес нещо съм по-добре, днес е на ред бавачката Rolling Eyes Надявам се да не се прехвърли отново на децата, че вече ми писна, а и искам да ги оставя здрави що-годе преди да тръгна ooooh!

За подаръка ,вчера взех една маст от нещата, остават само сладките работи. Взех една от тези везаните с коприна покривки от подлеза на Президенството, плюс 2 купички - керамика с рисунки - типичните. Това за къщата им. За жените съм взела по една бродирана насна кърпичка, по едно мускалче и по едно сапунче във формата на роза. За мъжете последно се сетих, че нашия роден български локум май беше от рози с една розоберачка  отпред и ще взема от него и по едно бурканче сладко от рози. На брат й понеже е мъж за женене и му е време да се конти съм му взела едно мъжко колие от каучук, стомана и карбон, а на приятелката ми ще занеса едно ръчно правено от мен бижу с камъни Сваровски /не знам дали ви споменах, че с това се занимавам напоследък/. На сестрите на децата им съм взела също разни дреболии, а за едното -бебе, ме помолиха да взема каквото мога и  е останало от Ели. Това ми одйде добре, защото няма момиченца около нас и всечко си седи, дрехи, обувки, та сега не знам дали ще мога да си затворя багажа и моите неща къде ще ги сложа.  newsm78 Туйто за подаръците. Благодаря ви за съветите, мисля ,че ще се харесат.

Анту, ти къде изчезна? Дес? Много хора ми липсват напоследък... Пишете да знаем как сте Wink

А какви са ви плановете за Нова година? Ние още нищо не сме мислили, а време не остана, пък се събират 10-тина дни почивни.

Момичета, някоя от вас да е ползвала лаундж на някое летище newsm78 Мнго ми е неудобно че ви спамя пак, ама мисля че има често пътуващи от нашия отбор, пък може да знаете Praynig

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 00:54 от mishlentze

# 262
Честит рожден ден, мила ilindi4ka! Бъди здрава и много обичана и глезена от двамата ти мъже! С пожелания за безброй незабравими мигове и нестихващо вдъхновение!

Ама ти си била много млада,брей..аз защо мислех,че си ми набор.. Mr. Green Hug

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 15:21 от БОДЛИВКА

# 263
  • София
Честит рожден ден,  ilindi4ka! Да си здрава и много да те гледат и глезят мъжете ти! Весел празник и много щастливи спомени!

mishlentze
Приятно изкарване и дано скоро се отървете от лекари,аптекари и болести. Кога ще липсваш?/за присъствения дневник питам, че доста майчета ще имат неизвинени отсъствия май/.

# 264

Честито и от мен, Илиндичка  bouquet Желая ти много щастие, здраве, семейно разбирателство, любов и още един член на семейството Heart Eyes

Неда ,само за няколко дни ще е, ама в нета не смея да пиша от - до Embarassed

# 265
  • София
mishlentze разбира се, не проявих такт и моля за извинение. Embarassed

# 266
Е, не се притеснявай толкова, де Heart Eyes

# 267
  • София
Пате, нямам много време да пиша, затова набързо искам да ти честитя чисто новата принцеска Калина. Да ти е много здрава и послушна. И каква е пухкавка, пу-пу-пу, супер бебе е.
(аз като се сете Мъренцето какъв слабичък беше, така изглеждаше чак на 1 месец).

Честито и на всички именници, които минаха наскоро  bouquet

Наш Мъри стана един своенравен, всяка сутрин и вечер ще намери за какво да се разплаче, и то все за дреболии. Като си реши нещо първо се разхленчва преди да го е поискал, а не дай-си боже да получи отрицателен отговор веднага ревва.
Опитваме се да не му обръщаме внимание за да не го активизираме още повече, а да му покажем че така не постига нищо, но направо ни е много трудно. Особено вечер когато сме уморени и ние и изнервени от трафика. Понякога не издържаме и го изгонваме от стаята или му се караме. Обяснявам аз, че не се реве за всичко, че може да си каже какво иска спокойно, той се съгласява, но в следващия миг пак се е развикал за нещо...
При вас има ли такова нищо, дали е само период, въобще не беше такъв, беше си много рзбрано дете допреди месец-два...

Иначе сме здрави, да чукам на дърво, приказливи и палави.

Целувки на всички

# 268
Мойта Ники малко е болна. Без температура, но с хрема, кашлица и болни уши. 6 дена на едни лекарства, сега на други, пък ще видим...

# 269
Илиндичка, честит рожден ден и от мен (макар и на патерици)! Да си жива и здрава и много обичана!   bouquet

Лудмилана, благодаря за милите думи, а относно тръшкането сурин и вечер и при Калоян ги има тези периоди особено ако е на ясла... Като си изяде порциата бой и се умирява за няколко дни  Embarassed

Флорал, Мишленце, пожелавам бързо оздравяване на мъниците  :pray

Мишленце, приятно изкарване! Относно лонджа - аз не съм ползвала, но зълва ми е ползвала няколко пъти. Какво точно те интересува?

Общи условия

Активация на акаунт