Петенце, душицо, много се радвам, че си имаш малка принцеса у дома!
Да ти е жива и здрава, много да й се радвате!
Как е тя, кротушка ли е или като моя Мацо - от ревливите бебоци?Илиндичка, честит Рожде ден на патерици, мила! Всичко най- най-хубаво от мен!

Бодливка, страхотна "спретната къщурка" си имаш!

Мишленце, ако я опаковаш добре (баклавата) няма да се разтече. Аз съм изненадана, че там си нямат. Голям пропуск за тях.
Иначе като влезеш в суверните магазини на летището, все ще им харесаш нещо. Аааа, ти си готова по тази част, браво! А лаундж какво е? Салонът за чакащи в бизнес класата ли?
Ако е това - пътувам все плебейски 
Честит Имен ден на Ади на голяяяяма патерица!

Орхидейке, много съжалявам за премеждията ви!
Дано са за последно!Ние сме ОК. Децата са здрави, да чукам на дърво, лудеят много. Другата седмица ще снимат коледните календари в яслата, ще заведа и дребчо да го щракнат заедно с батко му, че не искам само едното дете да е на календара или да правя отделни календари за двете деца. Стефанаки си избра, естествено, календар с Маккуин Светкавицата.
Днес взех паспорта на Стефан, много ми е смешен на снимката, току поглеждам и се хиля. Много ми е притеснено как ще бъде в самолета, дали няма да го е страх, миличкия. Ще му дам любимото мече да си го гушка.
Ох, пак дълго стана, ама така е, който пише рядко...
Иначе можеш да си ползваш точките в онлайн магазина им
За тръшкането, аз вече си правя гаргара с тях, започвам да мрънкам със същата интонация и го избивам на смях. Пак не става на тяхната, но поне се веселим 
, защото исках да пробват ръкавиците. Еми нямаше нито едно дете на възраст 6 години
Добре де, тези деца на 6 години какво ги правят родителите
Щели другата седмица да получават ми казаха, да ама на мен ми трябват сега