1, 2, 3 - ЯНУАРЧЕТО брои; А, Б, В - знае даже да чете

• 14 880
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, мили мои!
Петенце, душицо, много се радвам, че си имаш малка принцеса у дома!  Hug Да ти е жива и здрава, много да й се радвате!   bouquet Как е тя, кротушка ли е или като моя Мацо - от ревливите бебоци?
Илиндичка, честит Рожде ден на патерици, мила! Всичко най- най-хубаво от мен!   bouquet
Бодливка, страхотна "спретната къщурка" си имаш!  Peace
Мишленце, ако я опаковаш добре (баклавата) няма да се разтече. Аз съм изненадана, че там си нямат. Голям пропуск за тях.  Wink Иначе като влезеш в суверните магазини на летището, все ще им харесаш нещо. Аааа, ти си готова по тази част, браво! А лаундж какво е? Салонът за чакащи в бизнес класата ли?  newsm78  Blush Ако е това - пътувам все плебейски  Mr. Green, така че не знам. Ама съм мятала по едно око,  гот е.  Flutter
Честит Имен ден на Ади на голяяяяма патерица!   bouquet
Орхидейке, много съжалявам за премеждията ви!  Sad Дано са за последно!

Ние сме ОК. Децата са здрави, да чукам на дърво, лудеят много. Другата седмица ще снимат коледните календари в яслата, ще заведа и дребчо да го щракнат заедно с батко му, че не искам само едното дете да е на календара или да правя отделни календари за двете деца. Стефанаки си избра, естествено, календар с Маккуин Светкавицата.  Rolling Eyes Чудя се дали ще намеря сладкарски цех в Бургас, който да ни направи и тортата за РД с М.С., че е луднал на тема "Колите", а М.С. и Матю са му любимите герои.
Днес взех паспорта на Стефан, много ми е смешен на снимката, току поглеждам и се хиля. Много ми е притеснено как ще бъде в самолета, дали няма да го е страх, миличкия. Ще му дам любимото мече да си го гушка.
Ох, пак дълго стана, ама така е, който пише рядко...  Embarassed

# 271
Петенце, интересува ме цената най-вече, вече разрових и се оказва, че картопритежателите на кредитна карта Дайнърс ползват вип салоните на Дайнърс безплатно, така че там със сигурност мога да се поседя, но било по-мизерно отколкото на луфтханза лаунжовете. Ако е отсяала в такъв просто ме интересува колко се плаща. Имам карта за често летяща - фрикуент флайър по програмата Майлс енд мор, което значи че имам достъп с картата и с билета до бизнес лаунджовете, но ако е много пари ще се откажа при положение, че в дайнърс ми го дават без пари Mr. Green

Анту, тези лаунджове са към опрелени програми, в случая съм се регистрирала на страницата на Луфтханза, тъй като ги ползвам често и ми извадиха карта, която се оказва че ми дава достъп до въпросните лаунджове, но само бизнес лаунджовете, фърст клас вече е за пътници от първа класа и бизнес само. Иначе ми се е случвало 2 пъти да пътувам в бизнес класа, но е било понеже няма място в самолета и нямаше къде да ме сложат в икономичната, един вид бонус ми направиха Mr. Green Единия път беше презокеански миналата година, май ударихме джакпота с мъжО Laughing Та картата на Майлс енд мор я даваш при всяко закупуване на билет и когато се чекираш, и на нея трупаш точки. Когато натрупаш определен брой точки /много, ама много/ ти дават бонус самолетен билет за Европа безплатно примерно или пък право да спиш в някой хотел без да плащаш за уикенд примерно ,незнам, досега е ми се е случвало Crazy Иначе можеш да си ползваш точките в онлайн магазина им Peace

Дайнърс явно също имат такъв лаундж /мисля, че точно там съм била преди години/, там вече е защото имаш тяхна карта. /Макар че не съм я ползвала нито веднъж Mr. Green /

Анту, Стеф ще се справи, даже ще му хареса, сигурна съм Peace децата не са като нас, харесват им екстремните неща, само дано няма проблем с капилярите както се опасяваше Praynig За тръшкането, аз вече си правя гаргара с тях, започвам да мрънкам със същата интонация и го избивам на смях. Пак не става на тяхната, но поне се веселим Laughing когато съм на кеф естествено Whistling

Днес да ви се оплача цял ден съм обикаляла пустите магазини да търся комплукт шал, шапка и ръкавички за момче на 6 години /пак за сестрата на мойта приятелка/. Еми няма!!! Цяла София обиколих, вчера почнах от Джъмбото, имаше едни, ама като не знам размери как да разбира. И в Джъмбото не написали за каква възраст, нито размер. Спрях няколко майки с децата им, едната щеше да ме псува май Tired, защото исках да пробват ръкавиците. Еми нямаше нито едно дете на възраст 6 години Rolling Eyes Днес обходих мола на Хемус и всичко около НДК, плюс спайдъра до Джъмбото и още ена камара квартални магазинчета Confused Или няма комплект и с ръкавички или пък цветовете са гадни или пък преждата, а в общия случай изобщо нямат #Crazy Добре де, тези деца на 6 години какво ги правят родителите Thinking Щели другата седмица да получават ми казаха, да ама на мен ми трябват сега #2gunfire

минавайки покрай НДК видях, че утре започва изложението Произведено в Б-я и май пак ще се нолажи да отида и да обикалям ooooh!

Флорал, води ли я на УНГ специалист? Мисля, че сте си за там отвсякъде Confused

Дес, днес ходих до Т-маркета на площад Ручей, нямаше я тази овца, ама купих 6 други филмчета като Хайди, Спящата красавица, Индианската принцеса и едно зе Делфи и живота под водата. Ще ги вадя едно по едно като им писнат старите. Вчера им взех един за грозното пате и сега е на дневен ред, също намерих един Мечо Пух, който изобщо не си спомням кога съм купувала, но так апоне има разнообразие и не се гледа 7-8 пъти на ден едно и също филче Rolling Eyes

# 272
                                                            Честит Рожден Ден ,Илиндичка.

/със закъснение/

Ние сме добре,с излючение на това,че Ади слуша само когато си иска.
Тази вечер за първи път изяде 1 мандарина. Grinning
Започва да купувам вече плодове.
mishlentze ами незнам,на мен  също ми се струва,че във Варна няма голям избор,а сестра ми в Добрич ги купува едни хубави,хубави.
DIVA_ORHIDEQ започнахте ли да купувате пак Данонино? Wink

# 273
Мишленце,май се е изчерпал този филм.Аз бях обещала също на едни дружки да им го закупя,ама не,брат ми каза свършил е.Ако искаш мъжа ми ще го презапише и ще ви го пратя.НЯма да ми представлява трудност Grinning  А иначе ние имаме над 15 други диска от същаат тази прИмоция на Темаркет,ама никой не се гледа,само Бланш Rolling Eyes

Илиндичка,да си жива и здрава мила!  bouquet

# 274
Дес, мислиш че не е хубава останалата част от поредицата или просто пристрастеност към Бланш?

Моите май ще са телеманиаци като баща си Confused От ставането се започва с тия филми, добре че към 9-10 ги извеждам на дълга разходчица да им изразходя енергийката, че цял ден пред телевизора стоят иначе Embarassed Купих им пластелин, мазаха де що видят и баща им го изхвърли в кофата Tired Остана ми само едно петно на едно любима блуза от черен пластелин Rolling Eyes Дотук с творчеството Crazy

На моите са им останали от миналата година много шапки, шалове и ръкавици, тиквичките не са им порастнали кой знае колко, та им стават Peace

# 275
Петенце и питаш Embarassedче на къде без него.Диди е добре раничката зараства сега ще се мачеме с контратубекс Tired

# 276
DIVA_ORHIDEQ,колко са шевовете?
Предполагам вече не  боли,а може би сърби.
mishlentze и ние имаме такива от миналата зима ,но тази дето я купих през Февруари й става,а тази от началото на зимата/октомври/ не й става.
Това да ти кажа е най малкия ми проблем,защото от каките имаме бол-бол дрехи ,якета,шапки,играчки и други пособия.А и Ади много иска да ходи облечена с техни дрешки.
Много е скъп живота,а й с тези ниски заплати,моята не стига дори само за храна,и тези неща от близначките са ми в голяма помощ.И тази зима няма да купувам яке,тъй като имаме три.
А з се сетих да ви питам ,някой давал ли е вече от тези новите витамини /желирани бонбони и шоколадови парички/Видях ги тук във форума/.Питах в нашата аптека и жената ми каза,че тези желираните витамини били по подходящи за децата.
Вчера правиха снимките за календарите в яслата.
Онзи ден се сетих за  Деизи,какво правят с Поли,не се е вясвала много отдавна?!
Анту 安妮塔 мисля си,че Стефко,не би се стреснал от самолета,вие нали му говорите за него,колко е голям,олко е хубав,колко бързо лети.А и тй полета няма да трае часове...
Нали ще бъде с познати хора до себе си,той е свикнал с тях.
Хайде стига съм писала,че Зара вече не ме оставя на мира,вечо е отгоре ми.

# 277
OOo не,не немисля че не са хубави другите.Просто това и харесва най много Grinning

# 278
Момичета включвам се набързо да почерпя скромно,но от сърце,че поостарях вчера с още една годинка

# 279
Да си жива и здрава, Лилия! И много щастие и късмет!   bouquet Hug

# 280
Честит Рожден Лилия
Благодаря за почерпката....

# 281
  • Madrid
Бодливка,Мишленце,,Неда,Дес,Патенце,,Пепито,Анту,благодаря ви момичета от все сърце!!! Grinning
Искам да ви почерпя всички,макар и с голямо закъснение от моя страна!Да ви е сладко! Grinning

Лилия,честито и от мен!Бъди здрава и много щастлива!Надявам си,че си изкарала добре празника!  bouquet

Ние добре се почерпихме,само че бяхме с децата и затова вечерта ни приключи към три часа вечерта.Затова смятаме да наваксаме уикенда! CrazyМоже и на екскурзия да отидемза два дни с мъжа ми,още не сме решили.Чакам едни приятели довечера,ако дойдат-ще си останем,ако не-екскурзията. Sunglasses

Мишленце,насам нямаш ли работа? Mr. GreenДа заформим някоя разходка примерно! Wink

# 282
Лелеее, как ми се приядоха скариди сега!  Mr. Green  Hug

# 283
  • Madrid
Лелеее, как ми се приядоха скариди сега!  Mr. Green  Hug

Мда! Heart Eyes

# 284
Лилия, ЧРД и от мен!!! Много щастливи и незабравими мигове!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт