Пепито, дано бързо отмине икашлицата и от другата седмица да сте готови за ясла

Аз моите от една страна не искам да ги давам отново понеже вкъщи ми се заържаха здрави, но от друга страна вкъщи едвам се търпи вече всички сме луднали и е едно надговаряне и крещене нон стоп, едвам ми издържат нервичките и раздавам от "специалното бойче" - лаф на Ели, на поразия. То една минута няма спокойствие, хора
Откакто станат започват да плещят, та докато заспят, един през друг говорят. И с бавачката или с баща им като искаме нещо да си кажем се опитваме да надвикаме и двамата
А те само се дразнят и крещят един по друг. Като седна да ям/рядко ми се случва да успея/ имам чувството че ми броят всяка лъжица. Веднага се настаняват на масата до мен и започват да ми се бутат в чинията и в чашата и да искат и те, дори и до преди 1 минута да са яли. Днес например имаше една намазана филия с масло, бавачката им беше нарязала, цяла сутрин никой не й обръща внимание, викам чакай да я хапна с малко чубрица. Ей като видяха тия диванета че ям и те да не пропуснат, сбиха се за двата залъка, та вакрая хем не ядох, хем още филии мазах, натъпкаха се с по една цяла филия, хем бяха закусвали преди 1 час

Днеска пък Ники на връщане от разходката пуснал в гащите малко и като идва при мен в стаята и си сяда нашия на леглото да се гушкаме

Закупих си клеевата тинктура, пише че е 30%, ще давам по твоята схема, Дес, от утре почвам. И коластрата и витамините няма да ги спирам също.
А днес ми дойде музата да ги премеря, Ники е 99 см и 15,600, Ели 1 метър и 15,200. Вашите мерили ли сте ги скоро?
Днес се замислих и за количествата бонбони, които изяждат децата ми дневно.
Да ви кажа на ден по едно пакетче желирани си омитат или по едно маоам, ще взема от утре да им купувам по-норядко, че нещо като задължителна покъпка при ходене до магазина са ни станали
Направо днес в магазина докато не им купих бонбони не мирясаха, а и продавачката им ги набута в ръцете и докато не ги взеха не ги остави
Ще избягвам вече да пазарувам оттам и ще гледам да въведа ред и о-норядко да купувам такива деликатеси

)??
) !
, през деня все едно не е болен

Значи може и от зъби да се е мятал малкия (и аз сега съм на вълнА зъби със Сашко
, снаксове, чипсове, бонбони, шоколадчета и т.н. Чула съм, че в чужбина майките нямат така навика да купуват такива неща и да дават на дечицата им по парковете - я кажете, мами, какви са ви наблюденията?
Та и родителската ни я бавят, като ходих да питам при старшата ми казаха, че ще ми се обадят