така, че да има възможност да вижда и чува цвета постоянно.
Само като ме види със спринцовката(знае , че е лекарство )и започва да се прави , че ще повръща и доста често именно това и се случва !!
С храна се случва , но мнооого рядко (като е болен на няколко пъти ми го направи -хапва защото е гладен , а после явно му става тежко и сам се разтоварва
(е не е баш така ама знам ли щом така изглежда отстрани 
(трудна буква си е
)!
, пожелавам ви да е по-бързо
!
!Искам да те питам при вас (олеее как звучи
)има ли някаква възраст ,до която смятат , че е нормално детето да не говори, защото повечето педиатри тук -казват че до 3 години не е притеснително

!Знам , че се притесняваш , но нали като тръгна на ясла е имало и други негови набори , те предполагам ще са там , няма да го бият по -големите
!

Дано с малката да не е нещо сериозно!!! 
Не са луди -безотговорни са и са превърнали професията си в бизнес
!Знам , че първата реакция на всяка майка е отричането , но то няма да реши проблема според мен и колкото по -рано се вземат мерки , толкова по -добре!!
, но си продължавам
!И ние правим сапунени балони , редим пъзел , кули от кубчета, колите по цвят , големина, или голяма-малка (това му е любимото занимание и сам си го измисли -понякога кака му минава и ги размества докато той не гледа и щом забележи, че не са така като ги е оставил , веднага си ги оправя , веднъж видя че тя му ги размества и от тогава щом се приближи до нещата му не я изпуска от поглед !Казва изречение от 2-3 думи , но ряяядко, най често като си играе сам , като е впечатлен от нещо или много го е страх !

Ама това с мозъчните клетки дето казвате че алкохолът убивал ме втрещи
Убедена съм че на децата ни няма да се случи щото са приемали клеева тинктура

Поправям, поправям и поправям - не, та не - "опадата" и това е. Иначе прави изречения от много думи, свързва по няколко изречения в малък текст, пее песни, рецитира стихчета (има много силна памет, убедила съм се), но в повечето случаи само аз му разбирам какво говори. Препоръчани теми