Есента е вече тук, АПРИЛче все прави нещо напук

• 13 742
  • 309
  •   1
Отговори
# 75
Данче, аз така съм ги виждала, отварям най-стрателно всички линкове , но не съм ги виждала на живо, та затова питах. Но мерси все пак , точно тези бяха нови за мен  Grinning. Просто не можех да се ориентирам по картинките дали се сглобяват или не, но вече схванах.

А за работата , какво да кажа, екстра съм засега. Вие се дразните на откачени учители , а аз на такива родители. Днес една баба каза да не пускам детето само до тоалетна , защото можело да има мъже  #Crazy.

Скарлет, хайде успех с новата градина , дано всичко е ОК и Тони да е доволен. А за стената  -  още преди няколко месеца сменихме една стена тапети, защото от тях чистене няма. Разбира се същите тапети нямаше , но накрая намерих едни подходящи и сега ме кефи, стана ефект  Mr. Green

# 76
  • София
Тина, не забравяй, че и ние ще се кефиме/играеме с тези играчки  Wink все пак Wink

Танче, мило, тази кухня  т.е. тази играчка всички тези неща, които са на картинка ли съдържа? Чашки, портокалчета, кренвиршчета?

# 77
Да Дан4е, но имай предвид 4е са доста миниатюрни  Wink Сминс ако може да каже колко см е 4ове4ето (те са стандартни)  Praynig

# 78
  • София
Да, Смини, кажи колко см са човечетата? Сигурно кренвирчетата се пипат с пинсета?!  Mr. Green

Ще разпускам с червеното винце+сока от ягоди на Стаско. За здравето на Нунич, ще пия едно такова коктейлче  Heart Eyes

# 79
Нуни,честит да бъде рожденният ти ден и от мен!
Желая ти от здраве да не се отървеш,любовта да ти бъде верен спътник а късметът най-верният приятел!

# 80
Добро утро Laughing
Някой с махмурлук? Данче, Нуни?

Скарлет, успех на Тони в новата ясла! Добре, че сте с кожени мебели Mr. Green Нашите нямат изпиране. А и едната ни жълта стена в хола има зелена "картина". Малки естети си отглеждаме Wink

При нас нищо ново, Симончето днес трябва да спи за първи път в яслата. Ще видим как ще е. А другото е,  че миналия ден както се боричкахме тримата на спалнята, тя падна и се удари в ръба, едната буза и е синя и госпожите в градината ни подпитаха. Така трябва да е де, но се чувствах странно. А и по-редно е да питат нея, родителите винаги могат да излъжат, пък детето всичко ще си изпее.

# 81
  • София
Добро утро!
Янче, предполагам, че са я питали! Ти говори ли с нея за спането, че аз пропуснах и беше грешка!

Ние явно ще ходим в Костенец, защото захлаждането го отложиха, а и ще бъде само в неделя! Слава богу! Незнам адли ще мога да навия мъжо да отидем да Пловдив! Ще има ли среща?

# 82
Ами уж говорих, вчера под зоркия и поглед приготвях чаршафите. Но мими ще я вземе към 4 , да моагт малко да поседят и на площадката.

Вени, весело изкарване в Костенец. Аз много искам да се видя с Бубка, така или иначе ще минаваме през Пловдив. Но още не съм говорила с нея, че не сме решили какво ще правим с Клио. Ако идва с нас, разходката в Пловдив става невъзможна.

# 83
Добро утро, мили момичета  Hug

Днес е петък и слагам по едно щастливо кафенце с пожелания за лек и приятен ден   bouquet

Аз пишещи неща не давам  Naughty или само, докато е на стола и ми е под око  Mr. Green
Дани, пиши ми на лични за лекаря от Пирогов и какво точно ви беше на вас, че вече забравих, за какво го оперираха.
Данче, ти ме разби с тоя сак и дрехите, ама като искат повече  Mr. Green
Янче, успех със спането днес  Peace

# 84
Добро утро!
Какъв дъжд навън  Tired Иначе 3та поредна нощ спи непробудно човечето  Laughing "Чудо ли е станало кажииии", но пък сутринта си сука 1/2 час - да навакса от нощес  Laughing
Скарлет, при нас не ги извеждат децата, защото ще отнеме половин час поне обличане и още толкова събличане, но пък след ясла при хубаво време ние винаги се разхождаме и гледам да наваксам  Peace
Наде, и аз така, пише само в мое присъствие, но пък Аква дудъла в този случай е незаменим  Wink
Янче, стискаме палци  Peace
Данче, аз също съм оставила по 3-4 чифта резервни дрехи и го намирам за нормално  Simple Smile

Да Дан4е, но имай предвид 4е са доста миниатюрни  Wink Сминс ако може да каже колко см е 4ове4ето (те са стандартни)  Praynig

с или без праха  Crazy На тази снимка - госпожа лекарката със зелените гащи е 7 см, до нея - фотграфът също е толкова, пред тях конегледачката е 5,5 см, а с  кърпата на глава е 5 см  Flutter

# 85
Аз говорих с една приятелка от Германия относно тези готини играчки с фигурките, а тя каза, че легото било вечно. Нейно мнение, но с легото щели да играят много и качествено. Аз гледах тези с къщите и фигурките, конюшните, но смятам, че ако взема такова аз ще си играя с него. Та се чудя за Лего с големи елементи.

# 86
  • 2 етажа над тавана
Здравейте и от мен в този петъчен ден Hug

Шефът замина за Благоевград, та се надявам днес да е по-спокойно. Че снощи си откарах в офиса до 19,15 и щях да изперкам - почти сама в огромния офис, тихо, мрачно, ужасно просто. А и нямаше компания поне на кю-то Tired

А и довечера съм решила да се виждаме с приятели, дано не ин мине котка път. Praynig От 100 години не сме ходили някъде да разпуснем и вече почвам да лудвам леко от липсата на социален живот.

Янче, дано Симончето спи спокойно и без драми в градината Hug
Скарлет, успех в новата ви ясла Hug

И на мен ми се ходи извън София пък Naughty И на пловдивска среща, и на русенска, и на варненска Whistling Ама не е ясно кога ще ме огрее Crossing Arms Tired

Смин, какъв дъжд, бе, душа Shocked , тук е едно слънце - като пролет е. Поне това мога да оценя на новия офис - може да е на пъпа на София, но поне наоколо има дървета, пеят птички, разхождат се добре охранени котараци, въобще - ако се абстрахира човек от работата, направо си е идилична картинка Mr. Green

Аз като няма какво да коментирам за детето и се чувствам малко не на място тук и понякога даже нямам желание да пиша Tired
Ето сега нито за рисуването и пишещите средства мога да коментирам - като си беше при мен се занимавахме и рисувахме заедно, на Велинград на воля рисува с тебешири навън, но в момента въобще не знам какво е положението.

Тия дни обаче мисля да й замеся една-2 дози от еко-пластелина, че като си дойде да имаме с какво да си играем.

Отивам пак да посвърша нещо и ще намина после.

Смин, пращам ти слънчице от тук  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny

# 87
# 88
Аз говорих с една приятелка от Германия относно тези готини играчки с фигурките, а тя каза, че легото било вечно. Нейно мнение, но с легото щели да играят много и качествено. Аз гледах тези с къщите и фигурките, конюшните, но смятам, че ако взема такова аз ще си играя с него. Та се чудя за Лего с големи елементи.
Аги, легото е страхотно, ние имаме и от дупло серията (по-големите парчета) и от creator-а и мозайка на Лего, за мен легото развива повече въображението на детето, имат също човечета, камиончета и какво ли още не, плеймобила е малко по-различно, но според мен също толкова интересно за децата. Аз сякаш съм по-голям фен на Легото ...

Ние довечера живот и здраве се прибираме. Кало от днес пък ми е с разстройство ... цялата ни почивка почти не яде, сега яде само солети и сухари по малко и това е ... да си призная нямам търпение да се приберем у дома да се отпусна и да знам, че храненето на детето ми е вече в мои ръце ... Незнам какво беше това чудо, но милият ми цяла седмица почти нищо не яде, няма сили да щуреее, снощи сам пожела да си ляга да спи (това досега не се беше случвало) ... на мен ми е едно никакво ... Иначе през деня играе, смее се, но си личи, че е отпаднал  Cry
Да се надяваме, че като се приберем ще се оправят нещата Praynig Praynig Praynig

# 89
  • 2 етажа над тавана
Деска, дано наистина с прибирането вкъщи нещата се подобрят и Кало да оздравее напълно и бързо Hug

Отивам да гледам сайтовете за поръчката, дано смогна поне нещо да видя, че вие само си говорите, а аз се чудя какво да купуваме на дребната. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт