,бързичко да се оправя и да не се повтаря
И аз взимах спрайт за повръщането,пробвай
,тоест все още го има ама от време на време
.Този месец ще разберем пола вече,защото предният път го видя гинеколожката,но не бе много сигурна и реши да не казва
"Мими бебе на мама",но сега започнахме да гледаме малките бебета и тя е супер впечатлена и вече иска
,ама ме кара от сега да ходим да го взимаме 
Сега не мога да кажа , че вече не се срамува, но определено е по-добре. Просто съветвам хората да не й обръщат внимание , докато свикне с тях.
А вече при вас ли си е Емо?
.
. Или може би на мен ми се струва , че не е редно , знам ли вече и аз да не превъртях в тая работа.
) и си избрах първия. Много мислих и реших, че на Иво най-добре ще му дойде едно Лего. На плеймобил не вярвам да се застои дълго и да му привлече вниманието, той някак си не е фантазьор. Твърдо стъпил в реалния свят. Но архитектурата му се удава забележително добре, затова ще му вземем едно дупло с много части, да си строи неговите кули. 
). Спрайт-а, ми харесва като идея, обаче...
. 

Ама къде го видя корема
Много сладко ми звучат коментарите на дечицата за бъдещите бебенца
Като разберете пола, да пишеш, че тук залози се правят
Тези майки са за бой, не го разбирам това нещо. На какво възпитават децата си не мога да разбера, че те са велики и никой не може да им каже какво да правят ли

Дано на Емо бързо да му мине и да му се радвате вече като сте си тук заедно
Разказвай на дълго и на широко и снимкииииииии
Стенли ляга и докато не дойда да му прочета или разкажа приказка не ме оставя на мира 
Незнам кога ще доживея да си заспива в креватчето, но за мен е по-важно детето да е спокойно като заспива и мисля, че като му дойде времето няма да иска да се гуши и ще си заспива сам

...та сега ве4е трудно се иzлежаваме (камо ли други неЩа
) 
), после аz с нея пея песни4ка, с баЩа й пък каzват лека ноЩ на вси4ки плюШковци, едно по едно, гасим лампата, целувка, лека ноЩ
Напоследък след това си хвърля вси4ките игра4ки от леглото и реве, но като отиваме и ги върнем в леглото, вси4ко е окей. После тя си прикаzва и пее докато zаспива
Това може да отнеме цял 4ас.
Я бързода порасва това коремче с едно здраво бебе вътре! 
Като започнеше да кашля по половин час не спираше и се мяташе....С майка ми говорихме и решихме, че най-вероянтно е направил реакция към меда.

Тъкмо си мислех как да направим с Алекс (мислех да го оставя на майка да го гледа), но ако е хубаво времето ще дойде с нас на концерт, той и без това слуша по-силно музика от мен, а и Таря не е Металика
Мдаа. имаш една бира от мен
как е Валката? 

Естествено, че можеш да се включиш 
В смисъл имунната му система да има малко работа и тя
А за бабините илачи ...мноооого съм против, има достатъчно добри сиропи (билкови и не) 
Препоръчани теми