Есента е вече тук, АПРИЛче все прави нещо напук

• 13 699
  • 309
  •   1
Отговори
# 270
Ето тук има нови наши снимки от последните месеци: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=296844

# 271

Привет и от мен!
Почерпете се за здравето на брат ми - днес има имен ден  Hug (Още половин час де )
Джинджър, евала! Много успехи и в бъдеще   bouquet
Енви, уелкъм бек и от мен!  Grinning
Бютич, тая финансова криза си е таковало таковата направо  Rolling Eyes Поздравления, че сте в новия дом  Hug Най-хубаво е да сте си самички, дори и на земята да спите  Hug
Данче, чудесни новини - успех с работата  Heart Eyes
Красе  Hug
Рени, за теб надничма през деня дали няма вест, че си родила  Hug
Деич, Алекс е на същото положение. Предната седмица дори се спречка с едно по-голямо момченце (около 5 годишно). Нашият се качваше по пързалката, а другото искаше да го изпревари. Естествено Альо не се даде и го бутна, а другото падна и се удари централно в желязото на стъличката...дойдоха родителите, кръв...но се засмислих - защо пък искаше да го изпреварва, да се научи на ред  Crossing Arms
Ренка, аз вашето колело съм си го харесала от едни снимки дето беше пуснала пролетта мисля или лятото  Hug
Костенуркова  Laughing Поздрави на Франс-а и от мен  Hug
Юле, Юле...ког апорасна бре това сладкото детенце  Hug Невероятни са и 2мата - да са ви живи и здрави, а вие можете да се замислите за сестричката им  Crazy
Аги, според мен може да се вдигне. Альо беше една седмица с около 39 градуса, която не се повлияваше от НИ-ЩО. Излязоха 3 кътника и всичко си дойде на мястото, колкото и майка ми да ме убеждава, че било инфекция - не вярвам. Тогава беше по-жизнен отвсякога, просто ако не му пипнеш челото не можеш да кажеш, че има температура  Peace

Отивам да простирам  Mr. Green

# 272
Момичета,благодаря ви Hug

Нещо днес не ми е ден Tired,от бюрото разбрах че курсове няма да има изчерпали се били парите #2gunfireс две думи нищо далавера нямам от това бюро по труда #2gunfireпосле на никоя от обявите за които съм участвала за работа не са ми звънели Crossing Armsта аз най-смотаната ли съм,защо не ми се обаждат Thinkingно както и да е ще намеря някой слънчев ден Sickи ми е така криво и нервно  smile3515 smile3511 smile3516децата изобщо неслушат само лудеят и за да не ги бия без да спирам само си мълча и разтребвам след тях  newsm61,дано утре денят е по-добър за мен и за всички Peace

# 273
Добро утро! Grinning

И аз все за Рени гледам, дали не е родила, стискайки й палци! Praynig

Красе, много съжалявам за приятеля ви! Confused

Бързо оздравяване на болните!!! Praynig

Смини, жив и здрав да е брат ти!  bouquet

Юлче, Вени, страхотни снимки!  Peace Младен продължава ли да слабее или само задържа постигнатото!?

Костенуркова, наслади се на Париж без дете и мъж - после пак си във филма с тях!  Wink Целувки! Heart Eyes

Ренка, мисля, че е неизбежно това боледуване на старта в ДЯ, но после за ДГ ще е 6+! Peace

Маги Бабълова, добре завърнала се! Hug

Джинджър, а преди работата не са ли стажът и правоспособността, или и без тях може!? newsm78

Само аз ли не мисля за коледни подаръци - пак!? Embarassed Май ми има нещо!? Thinking

# 274
  • Русе
Добро утро, момичета!

енви, добре дошла - липсваше! Hug И на мен ми е рано да мисля за подаръци - не си сама! Wink

На Ванчето и Бюти - честито новодомство!  bouquet
Бюти, от'де салмонела, бре?!? #Crazy - да не броди по яслите в Русе? ooooh!

Данче, честита нова работа! Разкажи повече. Hug

Джинджър, успех и с останалите изпити и намирането на работа! Не се коси, мила - и на вашата улица ще изгрее слънце! Peace Как може да се мислиш за "най-смотана"  Naughty - хайде кажи ми, кой се оправя с близнаци и следване едновременно! Peace - Аз сигурно нямаше да мога  Rolling Eyes И ако на интервютата си дала тази информация, то работата е ясна - майка на 2 деца в ясла... и с предстоящи изпити... Нали се сещаш - ще отсъства непрекъснато и ще мисли за деца и изпити... - ей това си мислят работотдателите. Rolling Eyes

Красе, съболезнования и от мен! Flowers Rose

Смини, здраве и късмет на братчето!  bouquet

Юлче, страшни сте сладури! Heart Eyes И пак да отбележа, как тъй дългите извити мигли все на момчирляците се падат! ooooh!  Wink

Черепахче, ми те площадките ще са ни по-интересни, определено - другото, верно сме го виждали! Sunglasses

Бабълче, разбирам те! Confused Диди рядко дава поводи за шамари, ама се е случвало... Embarassed - Ето, последните дни взе демонстративно да се напикава  #Cussing out - при положение, че отпреди една година й маханаха памперса в яслата и не е имала пропуски никога... Close  И я виждам, че й се пиша и я подканям през 5 минути, а тя отрича... и накрая - в гащите! #2gunfire Подозирам, че имат нови деца в яслата и от тях е видяла, ама пък там не се е напикавала... Та, така, де - вчера отнесе 2 шамарчета по дупендъра(на 3-тото преобуване), ама хич и не съжалих после... Twisted Evil

Хайде лек ден от мен и да оздравяват болничките! Praynig

# 275
  • София
Добро утро!

За напикаването и връщането назад - Мати започна да се напишква в яслата след обедния сън. Тъй като не се енапишквал вече няколко месеца, мисля, че го прави нарочно. Някакъв вид съпротивление може би към това, че го карат да сяда под час, а не когато му се пишка. Незнам! Но е проблем, защото искат да донеса памперси и да му слатаг на обяд! На мен не ми се връща назад детето и за сега отказвам, но ми е неудобно да перат всеки ден! Незнам какво да правя! Всеки ден повтаряме как ще каже на лелите като се събуди, но нищо - пак си пика в леглото. А съм сигурна, че не е да не се сдържа! Има нещо!

Бабъл, честито ви завръщане. Сигурно се епоразглезила Маги - при бабите винаги така става. Ще се оправи, но трябва време! Сега къде я даваш последно на ясла?

Джънджър, присъединявам се към Иленка - ще ти звъннат, може би в обявите, на които си кандидатствала се изисква опит, гледай да кандидатстваш в такива, в които това не е необходимо, а дори се предпочита!

Аги, при Мати повечето зъби излязоха с температури и болести, демек знаеш зъба сваля имунитета и детето става податливо на иначе тлеещата в него болест.

Данче, пиши за работата!

По въпроса за градината и смяната - днес е сряда, приетото дете преди нас още не е записано, до петък трябва да реша какво да правя, а Милен е категорично против местенето.

# 276
  • Варна
Добро утро!
Моя дивак днес пак при баба си, за утре ще видим. Гърлото е червено, но няма Т и се чувства супер. Сега пие АЦЦ и започна да кашля, свеки твърди че от сиропа.
Да се оплача, ще ходим на хомеопат с малкия. Прехваленият доктор (Костадинов) иска 70лв за първо посещение. Това не е ли прекалено?!
За напикаването и ние сме така. Твърдо е с нощен памперс вече  Tired В ДЯ на обяд пак и така. Почна да ми се напикава и вкъщи и при майка ми. Луда работа, защо така регрес?1
Вени, може да предложиш да им занесеш памперс пелена, ще я постелят на леглото и няма да мокри детето.
Джинджър, и на мен не ми звънят, иначе да съм я зарязала тая скапана фирма. Айде заедно ще чакаме слънцето да ни огрее  bouquet
Ники съще е вдигал висока Т дни наред без никакви други симптоми, като минаха 4-5 дена с Т от 39.5 пи АБ и се оправи. Е, относително след седмица пак се разболя. Ама ние сме така максимум две седмици на ДЯ ипосле една у дома. То ясно, че се боледува, ама защо влязохме в този филм след 7 месеца ходена на ясла?
Юле, многооо са сладки..

# 277
  • софия
ехе момичета...да се похваля...много съм щастлива..от няколко месеца ме измъчваше и ето, че вече е факт.
оправихме на Рая 4 зъбчета...мисията с пълната упойка е напълно възможна..сега остават още няколко. много ме беше страх, но всичко беше екстра! Laughing

# 278
envia ,права си имам още 2 държавни,стаж и изпит за правоспособност преди да започна да си търся работа като юрист,но до тогава аз си търся работа за да съм сред хората,зада помагам на семейният бюджет,за да се чувствам човек сред хората след дълго време стоене само в къщи,просто аз кандидатствам за секретарски длъжности и за някаква работа в офис,да кажем избягвам продавачка и сервитьорка,не че ги подценявам просто ми е минало времето и си търся работа свързана дори със правото една помощничка в адвокатска кантора или нотариус за мен ще е страхотно постижение за момента,но все пак това е Благоевград а не София,тук подобни обяви не се публикуват никъде а се вземат за тези длъжности близки познати,приятели,човека на еди кой си и така на всички ви е известно за шуробаджанащината в нашата държава,та нямам дори избор особено голям,но ще съм ви благодарна ако ме посъветвате към какви обяви и каква работа да се насоча така че да има допир или отношение със юридическата професия,на интервю не са ме викали изобщо,но може би бързам прекалено трябва да мине време от излизането на обявите,в CV то си не съм писала че имам деца,имам трудов стаж по принцип не съм като без хич,незнам английски,с компютъра се справям,смятам да се запиша на курс по Английски в най-скоро време,и честно казано много ми се иска от до тук подадените от мен молби за работа да ми се обадят за трите свободни места обявени от Прокредит,но ще видим,,,,,,,
Красе ,стискам ти и на теб палци скоро да се похвалиш Peace

# 279
ОК, Джинджър! Явно грешно съм разбрала. Извън изброеното, няма друго, което да може да се работи от неюрист, а да е свързано с правото - евентуално в полицията нещо, ТРЗ във фирма. Но аз лично бих насочила усилията си към вземане на последните изпити, т.к. са тежки, а работата - после. Също, едва ли бих работила нещо, несвързано с право, дори на етапа на който си ти - евентуално в най-краен случай, след приключването с изпити и стаж. Лично мнение! Успех! Peace

# 280

Само аз ли не мисля за коледни подаръци - пак!? Embarassed Май ми има нещо!? Thinking

[/quote]

Мнееееееееее Embarassed,не само ти.И на мен ми има нещо Crazy.Молим за снимки деееееееее Blush.
Джинджър, успех с намирането на подходяща службичка. Peace
Жени, честити ви здрави зъбенца  bouquet.
Бабъл, не че ще те успокои, но Юли е същия-те двамата с Магинцето май най-дълго при бабин дом.Шамарих миналата седмица по дупето и хич и не ми е гузно даже.После не реве за тупалките, ами за нещото, което съм му отнела Twisted EvilЕми ще се строяваме, лошото е че пак майка ще го гледа цяла зима и ефекта е-те си се гледат по техния начин през деня, ние го строяваме вечер-и се въртим в омагьосан кръг Tired.

# 281
И моето дете ме бие, скубе, рита  Twisted Evil  В 4удо се видях и неведнъж се спрях в последната микросекунда zа да не отвърна със съЩото. Ели, прекрасно те раzбирам  Tired  Hug  Но в понеделник полу4их новия брой на едно списание zа децаи там имаШе статия zа това  Grinning ПиШе, 4е е нормален период, децата просто гледат къде Ще йм поставим границите и 4е Ще мине. Ако до 6 месеца не е минало и ако не посяга само на родителите си, но и на непоzнати или други деца, тогава има някаква при4ина zа това, примерно да го е страх от неЩо, да страда по неЩо и т.н. Търпение, моми4ета, период е  Crazy

Жени, браво   bouquet  Какво имаШе на zъбите? Ние другата седмица сме на детски zъболекар с Милена, да видим. И на офтамолог Ще я водя.

Това с напикаването съм го 4увала или 4ела и от други места, май 4е това е техен на4ин да демонстрират тяхната власт  Crazy но може и да е когато имат проблем, примерно трудно да се адаптират в яслата.

Красе, аz zнам 4е първото посеЩение при хомеопата трае дълго, zаЩото те пита не само zа болести, но и zа харектера и нравите на детето. Та от таzи гледна то4ка е логи4но да струва пове4е. Май има и една Костова, хомеопатка.....zаЩо не питаШ в темата zа педиатрите във Варна? Там Ще те насо4ват  Peace

юл4е, какви сладки снимки, пу пу. Много са порастнали двамата, а снимките в коШарата направо ме раzтопиха  Heart Eyes

Нуни, ужас, а как е Писан4ето сега?

Малко офф  Blush  достъпа ми до форума от една седмица е пове4е от проблемати4ен, не вингаи мога да публикувам мнение и не мога да праЩам ЛС (това е иzвинение zа една потребителка тук, на която оЩе не съм успяла да отговарям поради техни4ески проблеми  Sad )

Хайде до няколко дена да си иzбирате ориентироваЩо поръ4ките, става ли?

# 282
  • Варна
Татянка, сега това посещение се организира от свеки. Иначе аз подходих директно към търсачката на форума и се осведомих Wink Лично аз не се натискам при най-известния, защото просто няма да има в последствие време да ми обърне внимание. Ще видим май в понеделник ще ходим.
Иначе при нас се разтрогват договори един след друг, направо настръхвам от подобна безотговорност. Да прахосаш на хората парите по казината и това ми било бизнесмен..бля

# 283
  • софия
Иначе при нас се разтрогват договори един след друг, направо настръхвам от подобна безотговорност. Да прахосаш на хората парите по казината и това ми било бизнесмен..бля

Красе, Красе Hug ужасна работа...макар, че по-добре по казината отколкото по магистралите или за магистралки Joy /както имам опит пък аз/

Татянка, има доста развалени зъбки...просто се рушат. Генетично било. Много тънък емайл

# 284
  • София
Тук съм, тук съм.  Mr. Green Ще се похваля веднага като има резултат.

Ние се гледаме вкъщи със Сонята. Вече се чудя какво става-Соня е хремава около 20 ден вече  newsm78 Ту отшумяват сополите, ту пак споявяват с пълна сила. Но и аз не я лекувам сериозно с нищо, а само слагам капки за отпушване на носа като спи. Следобед май ще ходим при лекарката.
Утре я пускам на ясла 2 дена, защото вече не я издържам вкъщи-пак са ме хванали нервите, а и днес така ме боли кръста, че не успях да я изведа. Sad

И при нас се е случвало Т. 39 и да избие зъб. казват, че не може, но.....

Данче, ще умрем от любопитство за новата ти работа, а ти нищо не казваш. Crossing Arms

Нуни, как сте? Кажи какво става?

Общи условия

Активация на акаунт