Тайната на дългата и здрава коса - 45

• 38 186
  • 395
  •   1
Отговори
# 75
Аз също като спрях да кърмя започна да ми пада косата някъде след месец ! Да не би да е от това /хормони /
Казвам ,че при мен падаше !При теб явно се връзва !

# 76
не пада ! връзва се

# 77
Не й пада коса,а й се връзва(сплита се на възелчета)
Купи си детски спрей против възелчета Simple Smile
Върши работа Simple Smile

# 78
Едва ли е от хормоните. Да не би да си прекалила с маските и да си я пресушила?

# 79
това с прекаляването е най вероятно

# 80
От прекаляване с маски косата капе , а се връзва когато някой е в стрес ! Косата ти настръхва ! Naughty

# 81
писах поради бременост и кърмене.Детето вече е на 8 месеца и от няколко месеца не го кърмя.Косата ми не пада има страхотен блясък , но стана адски суха отдолу.Не съм престанала да я плескотя с пшеничен зародиш и домашни маски.От сауната косата ми не може да се изсуши , защото е намазана с предварително приготвена от мен маска и е вързана с  найлон и кърпа отгоре.Така , че топлината не достига до нея директно. А и ходя на сауна от години, а проблема ми е от 1 месец.

Сложихме вече блузи, в които косата се търка постоянно.  Така си мисля поне. И моята така се заплита от седмица насам, че става на топка. Решението за мен е или плитка, френски кок или конска опашка високо.

# 82
Честита ни темичка. Отдавна не бях гледала снимките от темата. Страхотни са. Hug
Отвото трябва да си купя Тривитаминол, мина вече един месец и косата ми започна да вехне, израза малко не е правилен,но я усещам точно по този начин.
Имам нужда от грижи, а пък започна много и да капе. Sad

# 83
Има нещо интересно, което май няма да се хареса на всички.  Crazy  Аз лично съм много доволна. Mr. Green

ПЛЬОС!

# 84
К'во пък толкоз Stuck Out Tongue Winking Eye blahblah
Интересно ми е къде се отчитат  Mr. Green

# 85
Ползвали ли сте първите две маски на Пантесалмина   bouquet? http://www.aromati.org/display.php?page=products_4&offset=60  Дали са хубави?

# 86
Здравейте на всички Simple Smile от около месец чета тези теми за косите и всичките ви идеи и мазила .. Имам попринцип тънка истощена от преси и маши коса но вие ме вдахновихте да се опитам да я съживя .. Започнах да исползвам прочутата маска , стимуланта на Икаров , Фитовал , Маска на Сери , Хининова вода , На билка за съживяването на коса ,,, искам да ви попитам дали с тези неща ще постигна ефект ползвам ги вече месец и аз чувствам голяма разлика но може и да се заболождам Искам ваши мнения вие сте експерти вече  Laughing

благодаря предварителноС

# 87
Много продукти си изброила...
По-добре си вземи  някакъв продукт за предпазване косата от сешоара и пресата.
Хининовата вода аз лично я недолюбвам. А и от нея няма как да ти се съживи косата. Най-много да изтънее и да започне да цъфти.
Стимуланта на мен ми идваше доста тежък като продукт.

Иначе Фитовал и маската на Сери са добре.

Ако искаш пусни снимки "преди-след", за да видим  и ние разликата. Mr. Green

# 88
Ползвали ли сте първите две маски на Пантесалмина   bouquet? http://www.aromati.org/display.php?page=products_4&offset=60  Дали са хубави?
Ползвала съм ги.Най-пресни спомени имам от червената-от нея косата става мека и като че ли по-лъскава...За суха(не прекалено) коса мисля,че ще е много добра.Зелената я ползвах преди година,мисля че и тя беше хубава,но не мога да си спомня ефекта от нея...

# 89
Привет момичета!
Аз се взех 2 ампули на Орифлейм с дива роза. Ще споделя впечатления!

Общи условия

Активация на акаунт