Тайната на дългата и здрава коса - 45

• 38 219
  • 395
  •   1
Отговори
# 105
Знам ,че звучи странно ! Просто се замислих ?!

# 106
Има едни шампоани за кучета против бълхи  newsm68.
si-si , не се сърди   bouquet.
Между другото когато работих в един зоомагазин, имаше вносни шампоани за кучета, които пристигаха на 5-6 лв. доставна цена! А ние ги продавахме и отгоре. Имаше едно масло от норка , нещо като спрей без отмиване... Crazy Има и балсами за кучета... За маски не знам Hug.

# 107
Облаче, щом си работила значи знаеш дали има някой шампоан обогатен с повече витамини дето става например за кучета с голяма козина , и може да стане и за нас ?!

# 108
Да, има шампоани с витамини. Само че те са създадена за различен от нашия организъм. Кожата и косъма на кучетата не е като нашите сигурно. Освен това се предполага, че шампоаните се ползват веднъж месечно, така че вероятно са много силни.

# 109
Да, има шампоани с витамини. Само че те са създадена за различен от нашия организъм. Кожата и косъма на кучетата не е като нашите сигурно. Освен това се предполага, че шампоаните се ползват веднъж месечно, така че вероятно са много силни.
baloni
За това не се сетих !Благодаря !  bouquet

# 110
# 111
Може да пропускам нещо , но да Ви питам : говорели ли сте за урината в маската ?! Някой прави ли го ?!Защо се слага ?

Честно да ви кажа това и аз съм го чувала, но по-скоро за детска урина. Не съм пробвала, но по принцип защо да не - в името на красотата.

# 112
Може да пропускам нещо , но да Ви питам : говорели ли сте за урината в маската ?! Някой прави ли го ?!Защо се слага ?

Честно да ви кажа това и аз съм го чувала, но по-скоро за детска урина. Не съм пробвала, но по принцип защо да не - в името на красотата.
Моята баба е комбинирала чесън и урина, защото е имала гнездовиден косопад.  Sick

# 113

Моята баба е комбинирала чесън и урина, защото е имала гнездовиден косопад.  Sick
Казаха ми, че падала боята. Само от мисълта и ми се гади. Някой по-негнуслив, ако опита, може да сподели Laughing

# 114
Choosy , ей знаеш ли ,че урината има амоняк , и сигурно е така ! Леле ,дали е вярно ? Аз от 1 година се опитвам да си махна черното от косата !

# 115
si-si, и аз се мъча с едно червеникаво-кафяво, ама не смея да пробвам. Не мога да се пречупя още. Чакам отзиви  Whistling

# 116
RENE FURTERER

ОТ ТЕЗИ ПРОДУКТИ ЗА КОСА НЯМА ПО-ДОБРИ!!!!

МОЯТА КОСА БЕШЕ СЪС СУПЕР СУХИ КРАИЩА,ОТ 2 ПОЛЗВАНИЯ НА СЕРУМА ОТ КАРИТЕ И ВЕЧЕ СЪМ СУПЕР ЩАСТЛИВА,ЕФЕКТЪТ Е ОЧЕВИДЕН!!!

ТЪРСЕТЕ В АПТЕКИТЕ!
Не знам дали е реклама, но аз го имам този продукт и наистина се отразява добре на връхчетата на косата. Но... е силен продукт и е подходящ за наистина много, много суха коса. Моята не е чак толкова и се омазнява от него, за това го ползвам рядко.

И на мен ми идваше тежък този серум. Хем слагах по малко и само по краищата. Подарих го. Crazy

За урината. Някои от вас вероятно помнят, че Зизи / ако не се лъжа/ много пъти е разказвала за своя колежка, която си мажела косата с урина. Не можеше да опише миризмата, която се е носела около нея. Sick

# 117
Аз да ви кажа имам шампоан на Рене за мазна коса, ама да ви кажа нещо не ми действа ли...Първо, че не мирише много добре, второ, че после немога да си разреша косата и още повече я накъсвам и мазнината ни най-малко не е намаляла.

Да си призная съм пробвала почти всички шампоани, които се продават и все още не съм намерия "моя".

Косата ми е тооолкова мазна и понеже е и тънка и като мине 3-4 часа от миенето и вече е сплескана по главата.  Cry

Някой има ли от вас проблем с обема, да иска пък все косата му да е на клечки и по темето?

# 118
Здравейте момичета  Hug
Честита нова тема!Мис Арк   bouquet
Мажа си аз маската и влязох да ви видя  Mr. Green Преди време бях чувала,че освен аспирин в шампоана Дженифър Анистън си миела косата с шампоан за коне  Shocked  Rolling Eyes Мисля обаче,че ще дойде силен за човеките коса и скалп
Случайно в нета видях една снимка и не се сдържах да ви я покажа  Whistling Да спомена само,че гледката не е особено красива  Whistling та...ето я  Shocked
http://snimki.tialoto.bg/?scat=&gallery=1215&page=9#p  #Crazy
Не ми харесва определено!Идва ми малко  Sick
Надявам се да не ви разваля деня с тази снимка  Praynig Поздрави  Hug

# 119
не се отваря при мен

Общи условия

Активация на акаунт