Мама е с коремче вече, вътре ритка МАРТенско човече

• 22 002
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте,
пак имах доста да чета преди да се включа.
рони, добре дошла сред нас! Март или април, бебчо ще си покаже!  Hug Ще се радваме да пишеш и при нас!
dobro_nastroenie, честито ти момченце! Радвам се много за успешния преглед. Аз твоята докторка не я знам, но 80 лв. горе долу струва ФМ, сигурно за нея ти е говорила.  Heart Eyes тези дни тамън се чудех къде зачезна...
diana_vr, добре дошла сред нас! Лека бременност!
БОДЛИВКА, не само, че те помним, а ни и липсваше! Моя термин също е 18 март!  Hug Да не се засечем в болницата? Радвам се че всичко върви добре и да пишеш по-често!!!
зелено човече,  Hug Hug Hug Много се радвам за чудесните новини от прегледа!
DiVeNa,  Hug Страхотно коремче, мила! Пък на мен почти не ми личи още...
Elg, мила, утре е твоя ден! (всъщност то станало вече днеска Wink)Наслади му се!!! Не обръщай внимание на дъжда, ще ви върви по вода!   bouquet
Janitsa, честито усещане на бебчо! Сигурно е много хубаво! Аз май и тази тема няма да го усетя... Познава се, нали? Няма начин да не разбера че е то?
Аз напоследък май не спя много добре Sad будя се често, въртя се много... а, когато дойде време да ставам за работа, адски ми се спи...
vihrogonche, ех ако можех, с удоволствие така бих си пила кафето  Joy Днес денят ми беше прекрасен и твоят син (мой племенник Wink) допринесе много за това.  Heart Eyes Много ме е слушкал, ходихме 2 пъти на разходка и за мен беше огромно удоволствие да сме заедно цял ден! Някой май ще има да ми връща?  Joy Joy Joy
veselina_s_p, скорошно оздравяване, мила. Ти и бебчо сте най-важни сега, тъй че взимай си болнични, без угризения!  Heart Eyes
Приятна неделя и от мен!

# 226
  • София
Привет!  Simple Smile
vihrogonche, и на мен ми е приятно, че пишеш Hug За дневно-нощното ти питане - винаги съм обичала да си лягам късно, и да ставам късно  Blush
Относно настроението - аз съм от киселите и нервни бременни  Blush , ама си имам и едно дразнителче вкъщи Simple Smile Също съм и ревлива.
dianaknikolova , мерси за съчувствието Simple Smile И аз се чудя до кога ще я караме с това будене  Tired Направо завиждам на майките, чиито деца от няколко месечна възраст спят по цяла нощ. Най-големият куриоз ще е другото бебе да се буди по-малко от батко си  Laughing , ама не ми се вярва. Свиква се с безсънието де. А днес поспах 3ч с него следобяд Blush
И аз се възхищавам на всички мами с по-малки деца, които чакат второ!  Hug
heli_heli , дано бързо ти се оправят ушите!  Praynig Peace
Познаха че ще вали  Rolling Eyes Но може пък до утре да спре.  Simple Smile А и да вали - тъкмо ще върви по вода на новото сем. на Елг Laughing Хи-хи, докато пусна поста, Роси същото написала  Simple Smile
Лека нощ от мен!  Hug

# 227
  • Sofia
Понеже всички сте ми страхотни сладурки, ви поздравявам с ето товачка:

Роси, радвам се, че сте си изкарали толкова готино с Алекс - ще ти го върна тъпкано скоро, разбира се - само живи и здрави!  Heart Eyes  Hug   bouquet

# 228
  • София
Добро утро! Надявам се вече на никого да не му става зле от кафе....

Elq
, ще ти върви по вода, то се е видяло! Надявам се това да не помрачи натроението ти и да бъдеш много красива и щастлива   bouquet

И ако има и други булки, за които не съм запомнила, да се чувстват поздравени!

Искам да задам един много смешен въпрос към мамите, които вече имат идеи или са дори сигурни за имената на бъдещите бебочки. Как избрахте името? Изключвам случаите "кръстено на еди-си-кого", там е ясно. С какво се съобразихте? Хармонично звучене? Смисъл на името? Да не звучи странно на чужд език? Да не е дълго?
И ще поясня защо  Embarassed Наш' татя каза, че към края ще купим книжка със значенията на имената и ще изберем тогава. На мен ми се иска по-отрано да сме готови с вариант за момиче и за момче. Дори имам някои идеи, едната ми хрумна вчера и затова съм се размислила на тази тема. Благодаря на всеки, който ще отдели време да сподели   bouquet

# 229
Здравейте Hug

Да си споделя за ФМ от четвъртъка. Малко окъснях, но зачезнах при мама и тати, а те нямат интернет. Blush Тааа... бебето е много добре. Перфектно развито, здраво, с прави крачета и по пет пръстчета където трябва, оназ костичка, дето показва за синдрома на Даун, е идеална, ...абе ще си имаме една здрава и жизнена КРАСАВИЦА. Таткото е в шок. Щял да си умре с отворени очи по копнеж за син. Бил женчо и аз съм била с по-силни хормони от неговите. Не могъл да живее в кокошарник и само той да кукуригал. Аман от пикли в този свят и жените сме щели да превземем света. Хич и не искал да му препикават дувара след 15 години. И зет щял да му стане само онзи "келеш", който успее да му сложи белезници. Абе, след няколко дни ще свикне  Whistling Naughty Фийвър, може да ми сложиш розов биберон Whistling И сега ситуацията е такава, че док се чуди дали да не ми направи операция на шийката на матката сега, докато съм си бременна. Не мисля, че ще се съглася обаче. Защото при таз операция шансовете са 50 на 50 дали ще мога да си имам деца.  Thinking Ще докладвам пак  Peace

Зелено човече, с името наистина е сложна работа. Мойта мама ми подметна идея за име и на мен ми хареса. После я прокарах и в съзнанието на мъж ми и той все още си мисли, че идеята е негова. Та Вилияна се води кръстена на баба си Виолета и на хубата Яна от народния фолклор. Аз сега съм си намислила име и за второто бебе, ама още не съм споделила, че съвсем ще разболея половинчо.  Mr. Green

Много сте изписали бееее.. Отивам да чета. Малеее 10 страници съм проспала..
А снимки на булки имаме ли? Whistling

Последна редакция: нд, 05 окт 2008, 09:18 от tedsan

# 230
Добро утро момичета! Hug Hug Hug

Мерси за милите думи за мен и малката кукличка!  bouquet  bouquet  bouquet
tedsan--Честита ти розова новина! PeaceБраво и за резултатите от прегледа!
Моя мъж е казал ,че ако и сега е момиче ще пробваме до момче! hahahaСамо че той вече ще ги ражда...  Whistling Whistling WhistlingМного ми хареса как си написала поста си! hahaha Joy Joy Joy

Роси--Много прегръдки от мен!

Зелено човече--вече сме решили какво ще е името!НЯМА да е кръстено на никого, а на себе си!Името дойде без да го мислим или нещо друго, а някакси много естествено ,че това детенце /живо и здраво да е/ще се казва по този начин!Името има вариант за мъжко и женско, така че сме решили въпроса!

Много е индивидуално и всеки според мен трябва да го почуства!
Мерси за кафето!  bouquet  bouquet
Ето и още нещо за пиене:

Elg----Пожелавам Ти най-прекраснната сватба!Бъдете много щастливи и в домът Ви да цари винаги детски смях!

Хубав ден!

# 231
Тай е по-продуктивна там, аз се записах, че нали сме края на март и може и априлски мемета да сме. Ама аз му измислих цаката- след 20 март с таткото яко секс и да излиза бебока преди 30 Joy

Уффф, наваксах.  Blush Елг, пожелавам ти успех, но аз моя мъж не успях да го прелъстя след 7-мия месец. Един ден ми обяви, че бебчо го бил ритнал по време да секс и до там бях.  Crazy Дори и със смяна на позата не можах да го убедя. Та милото изкара 5 месеца във вълчата поза- седи до дупката и вие  Mr. Green hahaha

Оооо, Дивена, и вие ли се явявате на поправителен? Joy Аз принципно съм навита на трети изтърсак след около 5 години, но не знам дали на половинчо ще му стиска да се пробва пак  Whistling Mr. Green

Днес се улях  Blush

# 232
  • Стара Загора
Доброу утро и от мен.
Elg това е вашият ден, бъдете много щасливи, винаги влюбени и се обичайте дори и на пук.
Tedsan честита бъдеща госпожица. Късметлийка си определено, а на таткото му кажи, че ще дойде пак времето когато ще може да си вижда боксерките по тела.

# 233
  • София
Привет!
Кофти време е днес.  Rolling Eyes Но все пак - желая много слънце в очите и душите на новото сем.!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet И най-голямото щастие през март!  Heart Eyes
tedsan , честита госпожица! Ама къде е справедливостта - на някои по две девойки, на други - нито една  Crossing Arms Thinking  Laughing Аз пък искам да пробваме до женско  Crazy , но след като четох за една мама при февруарките, чакаща 4-то момче на мъжа си (на нея първо) и се отказах май.  Simple Smile
Зелено човече, името аз го измислих. С първата буква на баща ми ще е (и с моята). И като значение е хубаво. Само всичко да е наред!  Praynig

# 234
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ELQ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ ЛЮБОВ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА!
  bouquet

# 235
Добро утро, макар и дъждовно!
Аз преди малко се надигнах, а госпожицата ми още спи... Crazy
Еля, желая ти прекрасна и незабравима сватба! На нашата също валеше така, но не попречи на веселбата  Peace
Тедсан, бях ей така  Shocked , като ти прочетох поста...мъжът ти се е шегувал, нали?
Аз като съм питала/2-3 пъти/ нашия тати какво иска да е второто и той все вика, че пак момиченце би желал, което и ме учудва , и ме радва много/и аз тайничко се надявам да е пак мома, но...още не се знае./Ще разбера на 17-ти чак...евентуално, че най-после си записах час при лекарката, при която смятам да раждам/и при която раждах и 1-ят път/.Даже каза, че ще ми направи и ФМ в 20 г.с., та може би ще пропусна ходенето пак във Фемина.Само че се надявах там да ми дадат и диск с бебчо...мнооого ми се иска да си го имам на запис, а не знам къде другаде извършват такава услуга  Thinking
А за бременните мами , които имат и бебче вкъщи - искрено им се възхищавам на смелостта, аз лично не бих се навила, честно  Simple SmileЗа това и чакахме да поотрасне госпожичката ...а и се чудя, как се справяте с носене, гушкане..нали не бива, а пък бебето си го иска.... newsm78
За настроенията-аз май също съм от киселите, много съм изнервена напоследък, реве ми се за щяло и нещяло, дразня се от най-малкото и се сърдя...ужас просто  CrazyА и много ми се спи, ставането сутрин е кошмар, а вечер не мога да стоя до късно...с нетърпение чакам да минат тези 3 мес. и да си стоя вкъщи вече, че хич не ми се ходи и на работа...

# 236
  • Варна
Здравейте и от мен!
Аз взех да се пооправям, гърлото ми минава и главата вече не ме боли. Продължавам с липовите чайчета, меда и лимонити и смуча Олипс.
vihrogonche за съня да ти кажа, спя си нормално. Вечер мога да легна в 12-1, но сутрин обичам да поспивам до към 9-10. Винаги ми е било трудно да ставам за работа в 7 и сега като съм в болнични ми е кеф, защото си мързелувам. Рядко сънувам или по скоро рядко си спомням сънищата, но много се страхувам от сънищата на мъжа ми. Винаги значат нещо и ако е за лошо то се случва. И сега често го питам какво е сънувал, има ли някакви предчувствия. Понякога си мисля, че параноясвам.
veselina_s_p дано да не се наложи да влизаш в болница, но щом не се чувстваш добре, не се измъчвай ами спри наистина да ходиш на работа. Желая ти бързо оздравяване.
tedsan честита розова новинка, мъжа много много да не недоволства  Grinning, важното е бебчо да е добре.
зелено човече за имената - аз съм си измислила име за момиченце още от преди 2 г. Съвпада с първата буква на имената на майка ми и свекърва, харесва ми и живот и здраве така бих си кръстила бебето.
При нас днес е облачно и всеки момент ще завали. Мислех да излизам за подарък на бебето на кумата ми, но май ще си стоя вкъщи и ще гледам някой филм.
Лек ден на всички!

# 237
  • София
*Nikita* , на мен не ми дадоха този път запис от Фемина. Даже не питаха и дали искам. Но честно казано - няма и много смисъл в него. Миналия път направихме, като се прибрахме се събрахме всички пред ТВ-то и с трепет изгледахме нещо супер неясно за всички  Laughing  Crazy
Все пропускам - бързо оздравяване и на Веси желая!  Praynig Hug

# 238
Леле, пак имам да чета 6-7 страници... Един ден не ми се стои на компютъра, защото времето беше прекрасно и днес не мога да наваксам...

Elq, да ти върви по вода във всичко... Прекрасен и дълъг семеен живот и много радостни моменти! Two Hearts

Отивам да чета, че и без това днес нищо друго не ми се прави... Embarassed

# 239
  • Sofia
Приятна неделна почивка и от мен:

зелено човече, въпросите ти за имената на точковците са много интересни  Hug Позволи ми да ти отговоря, цитирайки Дивена, защото съм напълно съгласна с написаното от нея, а именно:

...вече сме решили какво ще е името!НЯМА да е кръстено на никого, а на себе си!Името дойде без да го мислим или нещо друго, а някакси много естествено ,че това детенце /живо и здраво да е/ще се казва по този начин!Името има вариант за мъжко и женско, така че сме решили въпроса! Много е индивидуално и всеки според мен трябва да го почуства!...
Ето и още нещо за пиене:...[/img] Хубав ден!

ДиВеНа, благодарско за хубавите коктейли  Flutter

тедсан, не се връзвай много-много на приказките на мъжа ти, като види принцесата, неудържимо ще се влюби в нея, според мен де  Mr. Green

Роси, липсваш ми! Хайде бързо се включвай в темичката!  Heart Eyes

Никита, драго ми е, че те виждам, поне тук, ако не на живо...  Hug

Още веднъж на всички новобрачни много, много семейно щастие!!!   bouquet

За всички Мартенки 2009 - бъдете здрави, усмихнати и красиви!!!  Heart Eyes  Hug  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт