НОЕМВРИйските мами се вълнуват и дрешки трескаво купуват!

• 16 248
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!
Днеска времето само за разходки!!!!
Болните, не се потдавайте на тези вируси!!!!!!!!
Аз отивам да ме отрежат малко коса Simple Smile, ужасен косопад имам.
Приятен и слънчев ден пожелавам на всички!

# 166
Аз отивам да ме отрежат малко коса Simple Smile, ужасен косопад имам.

Като съм почнала със съветите.... Дефлувал - шампоан против косопад. Специално за бременни. Аз си го купих от Марешки за 12 лв. Чувства се разлика и наистина по-малко ми пада косата, че то направо беше ужас.

# 167
# 168
Добър ден и от мен Simple SmileАх, тези гадни вируси.Не можем да се опазим.Пийте чайчета с мед и лимон, фреш от лимон, гаргари с лайка и сода, със сандрин.На мен ми помага за гърло 1 с.л мед с 1 ч.л сода за хляб, разбърква се и се смуче много бавно. Аз пак откарах почти до 2, ставах 100 пъти, до 10 откарах, сложих да готвя и ето ме на линия.
Иве, честит болничен.Вале, забравих да ви честитя подаръка легло.И се щракни да видим новата прическа.
Бубе, много хубаво коремче.Ама как я поддържаш тази спортна форма-телце на тийнейджърка.
Днес се очертава отново хубаво временце, радвам му се, но като излезна навън и ме хващат пак топлите вълни, трябва освен да съм по къс ръкав.Ами хормони...Да ни е честито на всички, Пепенке!  Аз от сега още се шегувам, че дядо Митко хем ще си гледа внучето, хем ще си получава пенсията и една братовчедка на милото ми вика е стига де, как мъж ще гледа дете,голям смях падна Grinning

# 169
  • София
Здравейте, муцунки!  Hug
Току-що се връщам от кратка шопинг-разходка и съм много доволна, защото бях поръчала в един магазин да ми ушият една покривка за спалнята и казаха, че към събота-неделя ще е готова и одеве минах през магазинчето и продавачката ми даде покривката  Party Много се зарадвах. Сега остана да се прибера в Сф, да си изчистя стаята и да си я постеля. Нещо дребничко, но ми направи по-радостен деня Blush
Иначе днес съм по-добре, кашлицата значително понамалява и не е така болезнено суха, утре вече трябва да съм кукуряк  Praynig, та милото да си ме вземе здравичка Praynig Hug
Хубав и спокоен слънчев ден за всички ни! Hug

# 170
Бубе наистина страхотна форма! Hug Flutter
И аз качих две снимчици на растящото шкембаче  Heart Eyes
Мишле честита придобивка!  bouquet

# 171
Здравейте и от нас сладурки.
Хапнахме една много здравословна закуска докато да ви изчетем.
Честит болничен на Ивето.Сега почивка и пазаруване за бебчо.
Благодаря на всички отговорили ми за педиатъра.Ще се погрижим скоро и за това.
Мише браво, че си по-добре, ама като гледам нови болни.Да се оправяте, че Тонеска идва да разтрива и не знам.Катоя гледам с тая бухалка бая масаж ще падне. hahaha
Аз смятам да си къпя бебо всеки ден и след това масажче с бебешко олио.И знам, че е много важна ежедневната хидратация.
Аз вчера едно чистене му ударих и сега едни болки в коремчето. newsm78 А и цяла нощ ми беше едно некомфортно.Да видим.
Айде лек ден

# 172
  • София
Здравейте и от мен! Нещо много сте писали и хич не можах да ви изчета.... домързя ме  smile3506  newsm51 но да се отчета!

Аз от днес съм в майчински, болничен или там както се води - 45 дни преди термина.  newsm44 Не че много съм се преуморила ... но си е стъпка напред - вече официално събитието наближава. Имам си и обменна карта, която док. я попълни за 2 мин. пред мене като определено си измили някои графи, мерки и резултати ... но какво да се прави ... Здравна Каса!  ooooh!

Иначе погледнахме бубулечката на УЗ, главата й вече е 88мм ....  #Crazy Как ще излезе - не знам. Страх ме хваща. Тия дни си изчетох бремелинските книжи, вече официално прочетох частта за раждането, че трябва да ги предам нататък на следващата бременна. Но сериозно се замислям как ще излезе тази 9-10см глава от мен ...  newsm78 Дано да е по-бързичко  Praynig

Още не са ни записвали тоновете, но от 2 месеца насам на консултации док. преглежда сърдечната дейност, не излиза като ЕКГ, а само на монитора и то за няколко секунди, но се виждат някакви вълнички ... предполагам, че това са тоновете.  newsm78 Важното е, че всичко е наред. На 7.10 сме на консултация в Токуда. Там предполагам, че вече ще  са по-сериозни нещата.

Гледам разни болни се подвизават тука - я да се стягате момичета! Никакви болести на финала, че и след това!!!

Аз отивам да похапна!
Лек ден да всички!  Heart Eyes

П.С. Аз да подпитам - снабдили ли сте се с комплектчета за изписване и какво точно трябва да  съдържат те? Къде има хубави? аз смятам това да ни е единствената покупка преди беба да се роди. И таткото се съгласи да ми отпусне една покупка. Поне нещичко аз сама да си избера, че после ще разчитам на бабите.

# 173
Пепена, това за бабите ме устройва, макар и коментарите в сайта да бяха много остри. Та сега се чудя, дали аз нещо не съм в час или хората все трябва да са недоволни. Мойта свекърва, Феята, си е супер стегната и жизнена мадама. На 65 г. е, но не се и съмнявам, че в основните неща мога да разчитам на нея. Дето бях казала, дразни ме понякога, но пък иначе има дарбата да не се меси много в нашите работи. Е, чудесно би ме устроило и 13 месеца майчинство, защото много искам да си гледам сама детето, да видя първите му стъпки, да видя как става човече. Това беше и причината да продължавам в опитите да забременея, а не да осиновим детенце.

Нелчо, изразът от култовия филм "Туин Пийкс", 'совите не са това, което са', напълно важи за моята фигура. И аз едва сега установих, че май генетично съм си така, та не е имало защо да съм на диети и да си създавам проблеми. Много години страдах от болест, която никоя майка не би искала да връхлети момиченцето и, та дай Боже това дете да ме е вкарало в пътя. Не ме е срам да го кажа, защото най-важното е човек да е здрав и да се обича такъв, какъвто е. И ако това отхвърли тревогите за фигурата поне на един човек, значи е било от полза. Иначе за спортния фасон - движение му е майката Grinning

Розичке, като говорим за форма, ти да не си по-малко във форма Grinning. Само тези хартии смущават пейзажа.

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 13:00 от Бубе

# 174
Здравейте, мами! Аз от доста време не съм се включвала, но ви чета трескаво. Та извинете за тъпия въпрос, но на първия ден от болничния ли трябва да отида да ми го напишат или мога да изчакам ЖК, която е 10 дни след това? Иначе по въпроса за раждането - секциото е чудесно нещо, но ако ти се налага - но все пак всеки сам си решава.
Приятен ден от нас.

# 175
  • Попово
за бабешкото гледкане- мен ме устройва напълно Sunglasses разбира се след като изтече 13/9 месечното майчинство, иначе майка ми е на 53 години, но е пенсионер по болест заради рак на млечната жлеза, освен това раб. ми време е суперско от 9-17ч, така че смятам живот и здраве да се възползвам от "услугите" на държавата
mamaAnna, аз доколкото съм запозната болничния се издава на същия ден Peace и след това в 7 дневен срок се носи в службата.

# 176
  • София
Здравейте, банда!  Hug
Днес имам среща с дребосъчко на ЖК - да го видя моя бебо колко е пораснал. Я да попитам аз тук. От вчера трябваше да съм болничен, но днес ще ми го издадат - освен него и декларацията от банката за сметката, друго трябва ли ми?  newsm78

# 177
Бубе това за хартиите не го разбрах Rolling Eyes
Хот Лейди приятна среща с буболечко! Hug

смачках два еклера.......... Embarassed

# 178
Илка, те комплектите за изписване се продават готови. Само трябва да си избереш комбинация. На Bebetto видях много сладки, та чак ме хвана яд, че вече имам. Иначе във всички сайтове за бременност има списък с нещата, необходими за майката и бебето в болницата и за изписването.

МамАнна, по закон болничен се издава същия ден и до два дни трябва да се представи на работодателя, но знам, че има практика да се издават и със задна дата.

Хот Лейди, май това са нещата, които трябава да бъдат представени от работодателя ти в НОИ.

Розичке, едни документи ти поприкриват шкембенцето на снимката Grinning

# 179
Аз тъкмо да отговоря на последните питания и тя Бубето ме изпреварила.И аз знам, че се издава и със задна дата.Ани ако искаш най-добре обади се и питай в ЖК.
Мале какви сте ми спортни.Аз съм като един огромен слон в сравнение с вас. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт