® E-bay - тема 15

• 42 407
  • 950
  •   1
Отговори
# 570
Алекс1
това не го пуснах заради белиото, а заради снимката която искаше, тази фотосесия ми е от миналата година да ми видиш размера и корема по добре
 Joy
а предния път си поръчах това

# 571
Дуранго, не е ли перверзно да си показваш бельото в женски форум?  Laughing
той го показва нарочно,защото има лепенка /medium/ с размера,та да я видим  Mr. Green

# 572
Добре, опитах се да чета старите теми..малко да се образовам преди да питам, но до 10та тема не ми се отварят. Другите са пълни със спам. Гледах и таблиците, но не мога да се ориентирам, кой номер сутиен отговаря на 85 Д?

Peace 38C-US    38D-UK  Hug

# 573
ми верно съм си поръчал M, предния път си поръчах XL  и ми беше голямо
ама на гърба има таблица и по нея съм М, утре ще ви кажа, вече е в столична митница

# 574
Дуранго, не е ли перверзно да си показваш бельото в женски форум?  Laughing
той го показва нарочно,защото има лепенка /medium/ с размера,та да я видим  Mr. Green

Той може М за комшията да е поръчал.  hahaha

# 575
и ако ми кажете още нещо, ще се обидя, и ще пиша в темата за по-пухкавите, там много ме обичат (особенно след като ги посъветнах да престанат да дращят ми да наблегнат на фитнеса)

# 576
Извинявам ти се най-официално и няма да си чеша повече клавиатурата на твойте телеса.  Peace

# 577
Аз да се оплача - дойдоха ми уникално готините Guess ботуши и са ми ужасно широки на прасеца Sad
Утре ще ги нося на обущар да каже дали може да ги стесни..... дали е възможно, правят ли по принцип обущарите такива стеснявания??

Уф, много ме е яд Close

# 578
Имам покупка която в момента не е отразена в май Ибей, а е отразено в Пейпал, че са изтеглени паричките. Защо така, да не би да в момента продавача да липсва и за това или е друго newsm78

# 579
Една много приятна българка,продавачка в евау : http://myworld.ebay.co.uk/2006miryana/

# 580
  • Sofia
Българка с английски адрес ли?
Наде,доколкото знам разширяват обувки,за стесняване не съм чувала Peace

# 581
Ами трябва да се стесни самия ботуш нагоре, т.е да се изреже кожата... де да знам как точно да се направи......
Разширяването го правят при самото стъпало, а на мен ми трябва за горната част.

# 582
Зависи от кройката на ботуша, но по принцип може да ти сложат ластик от вътрешната страна и се набира добре. Кожата обаче трябва да е мека  Peace

# 583
Имате ли идея каква врътка да направя да вкарам фотоапарат от американския И бей за 1200 долара в България по възможно най-икономичния начин? newsm78

USPS със 139 долара доставка имат ограничение за цената на нещата, които доставят в България да е до 1115 долара  #2gunfire FedEx ми искат 240 долара, ужас!

Като платя митото и ДДС-то в България после мога ли да си дръпна ДДС-то обратно ако декларираме покупката като фирмена такава?

Изобщо я дайте акъл как прекарвате по - скъпата техника до България?

Ако някой има познати в САЩ, които ще си идват по Коледа си плащам "услугата" да ми вкарат апарата като ръчен багаж - от Варна съм!!!

# 584
  • В центъра на Вселената...
Май ще се размина с моята бленувана преса  Rolling Eyes Първо никой не е навит да праща до БГ, второ този който се нави ми иска $21.82 за shipping. Да попитам реална ли е тази цена. Поразтършувах се в сайта на USPS обаче не разбрах изобщо за какво става въпрос. За БГ открих, че е в някаква price group 4, но нищо повече. Ще помоля някой да ме информира. Никога не съм си мислела, че ще е толкова сложно да пазаруваш в Ибей.
Ако има някоя от вас, която е съгласна да ми поръча пустата преса от нейния акаунт, пращам паричките веднага.

Общи условия

Активация на акаунт