® E-bay - тема 15

• 42 278
  • 950
  •   1
Отговори
# 750
И според мен Дуранго не е дебел Peace

# 751
За първи път ми се случва да не получа e-mail от PayPal след плащане, май четох, че и на друг се е случвало  newsm78 , иначе в PayPal транзакцията я има, и в eBay е маркирано като платено, да не се притеснявам, нали  newsm78

# 752
  • В сърцето на ММ
За първи път ми се случва да не получа e-mail от PayPal след плащане, май четох, че и на друг се е случвало  newsm78 , иначе в PayPal транзакцията я има, и в eBay е маркирано като платено, да не се притеснявам, нали  newsm78
Аз за такава транзакция имам страйк.Не можах да докажа,че съм платила/нищо че го имах в хисторито на Пейпъл/.

Аз да попитам нещо дъвкано многократно. Embarassed
Ако получавам стока от Китай за 15,5 долара + 45 долара доставка,дали ще дължа мито?И дали гледат доставката,която реално той е платил да ми го изпрати или тази,която е по фактура?
Моля,който има опит с митниците да ми помогне.Може и на лични. Praynig

# 753
  • Sofia
за доставка мито не се дължи!

# 754
А мога ли да разбера дали на моят акаунт имам страйк? newsm78
Чоча,как точно се отказваш от bid?

# 755
Имам въпрос-след пуснат диспут получих имейл,че са ми върнати парите,но не ги виждам нито в PayPal,нито в интернет банкирането.Може би се отразява след известно време?И къде всъщност трябва да се появят? ooooh!

# 756
След 2-3 дни Peace

# 757
  • Sofia
Имам въпрос-след пуснат диспут получих имейл,че са ми върнати парите,но не ги виждам нито в PayPal,нито в интернет банкирането.Може би се отразява след известно време?И къде всъщност трябва да се появят? ooooh!
до 2-3дни се появява Peace

# 758
  • Sofia
А мога ли да разбера дали на моят акаунт имам страйк? newsm78
Чоча,как точно се отказваш от bid?

на хистори бид отиваш и най-долу гледаш има retract bid

# 759
Благодаря,МерСедес,chocha! Hug

# 760
  • В сърцето на ММ
за доставка мито не се дължи!
chochabouquet

# 761
Бясна съм #Cussing out #2gunfire
Купих си тел. платих го и след това продавача ми вика ами то има малко проблеми(не можел да го включи и не се зареждал) след като го поправи ще ми го прати.Аз му казах,че не искам счупен тел(аз си купувам нов) да ми върне парите и пуснах диспут.Той ми вика ще го пусна пак да се продава и ще ти върна парите викам ок ама диспута си седи.Виждам аз,че слага за продаване други 2 телефона и си ги продава и до там.Същевременно аз печеля диспута и статуса ми е висящ,защото пича няма пари в акаунта.И сега си е закрил и акаунта в ибей.Писах на ибей казаха ми да пиша на ПП.Писах и на тях казаха ми,че ще пробват още веднъж да изтеглят пари и ако няма ще прекратят клаимаи един вид след това сама да си търся парите.
Извода за мен е,че ПП не означава никаква сигурност и 700$.Съжалявам,че това беше цената за да го разбера,а не по-ниска.

# 762
Аз за такава транзакция имам страйк.Не можах да докажа,че съм платила/нищо че го имах в хисторито на Пейпъл/.

Аз да попитам нещо дъвкано многократно. Embarassed
Ако получавам стока от Китай за 15,5 долара + 45 долара доставка,дали ще дължа мито?И дали гледат доставката,която реално той е платил да ми го изпрати или тази,която е по фактура?
Моля,който има опит с митниците да ми помогне.Може и на лични. Praynig

Би трябвало да ти признаят транзакцията. Стига да е минала нормално. Правиш скриншот и пращаш. Пък и парите са минали към продавача.

А за Китай - те повечето китайци пишат, че нещата са подарък и са на малка стойност. никого не съм молила за това, а го правят.

# 763
Бясна съм #Cussing out #2gunfire

Извода за мен е,че ПП не означава никаква сигурност и 700$.Съжалявам,че това беше цената за да го разбера,а не по-ниска.

Когато се регистрират в ПейПол те попълват банкови данни. Би трябвало да могат да издирят човека и да ти върнат парите.
Един продавач изчезна от ибей, но пуснах диспут в Пейпол и ми върнаха парите.

Нали е продал 2 телефона как му е празен акаунта. Трябва да могат да блокират парите.
Някъде имаше линк, чрез който можеш да се оплачеш от Пейпол на някаква европейска финансова организация. Направи го. Беше при пускането на диспут.

# 764
Просто си е закрил акаунта в ибей.За ПП незнам как да проврея дали го е закрил,но не виждам проблем да си направи нов.

В страницата на ПП има линк да се оплачеш от ПП.Хмм...
Казаха,че ще пробват още веднъж и ако не стане да духам супата.

Общи условия

Активация на акаунт