® E-bay - тема 15

• 42 272
  • 950
  •   1
Отговори
# 795
да можеш да платишЗа теб май няма такса,а за получаващия парите Peace

Мерси. Hug
Платих
Пратих му първо 100лири за проба, след което той ми писа...защо 100 лири, струва 235, което ми доказа,че ги е получил.
След това изпратих още 135. В онлайн банкирането още нищо не ми изписва. Но в акаунта ми в Пей пал е приключена операцията.

# 796
Може,той не го е приел и ти можеш да го откажеш. Peace
Отказах го  Peace
И сега със сенд мъни ли да ги пренасоча към другия мейл newsm78

# 797
Отказах го  Peace

Да, аз така съм правила. Но имай предвид, че плащането не ти се отразява в ибей ,а ти сама трябва да си маркираш, че е платено. Аз си мисля все пак, че винаги има риск продавачът да ни обвини, че не сме платили, въпреки че 2-3 пъти ми се е случвало и никога е нямало проблем.

# 798
Греда  Crazy

# 799
Кой е Дуранго? От Durex and Go ли идва?

# 800

hahaha hahaha hahaha

Отказах го  Peace

Да, аз така съм правила. Но имай предвид, че плащането не ти се отразява в ибей ,а ти сама трябва да си маркираш, че е платено. Аз си мисля все пак, че винаги има риск продавачът да ни обвини, че не сме платили, въпреки че 2-3 пъти ми се е случвало и никога е нямало проблем.

За щастие, този на когото пратих парите, вече писа-Благодаря за парите, така че поне имам доказателство,че ги е получил.

# 801
Takaaaa...сега си търся евтин и хубав озонатор за въздух. Озонатор, не йонизатор.

# 802
Предпочитам Sportex

# 803
Видно от анкетата е, че трябва да увеличиш часовете във финтеса  hahaha

# 804
Да благодаря на Тео за готината идея - днес за сефте спечелих търг преди една мома-англичанка да ми е отговорила за шипинга и веднага платих, като си сложих шипинг +1 паунд, отколкото беше обявила за Великобритания. След около 10-на минути момата ми прасна положителен фидбек.

# 805
  • Балчик
Цитат
Мога ли да платя чрез "сенд мъни" ?
Каква ли ще е таксата?
Че правя услуга и направо пишман станах

Таксата е за получаващия- 3,9 % + 0.30

# 806
Цитат
Мога ли да платя чрез "сенд мъни" ?
Каква ли ще е таксата?
Че правя услуга и направо пишман станах

Таксата е за получаващия- 3,9 % + 0.30

Благодаря ти, ама англичанина е лееко набутан, около десет паунда. Добре,че не се разсърди, а може и да не знае все още Mr. Green

# 807
Знае.То си му излиза на таблицата с плащанията.И ако стане проблем от там си пускаш диспута.Всичко е отразено там,няма къде да избяга.Да не дава господ.

# 808
Знае.То си му излиза на таблицата с плащанията.И ако стане проблем от там си пускаш диспута.Всичко е отразено там,няма къде да избяга.Да не дава господ.

дано Praynig, че платих за друг човек, който има акаунт в и-бей, но няма в пей пал.

# 809
харесах този батут,може ли някой да ми помогне с размерите,че не сьм в час  Mr. Green

Length 9ft
Width 7ft
Height 6ft

Общи условия

Активация на акаунт