Есенен дъждец ръми-ЯНУАРЧЕ кротко в маминка си спи

• 22 170
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Сиска, защо не добавиш двете дати като анкета и така най лесно ще се реши датата  Flutter

# 106
Добро утро и от мен...сладурки хубав ден ви пожелавам...целувам ви всички и ви пращам по едно  smile3525

# 107
Здравейте хубави мамчета, да се оплача и аз - започнах да отичам, лицето ми сутрин е подуто, глезените, халката махнах, явно албумина вече не е в норма, а всяка вечер ям кашкавал и луканка както каза док, но ефект....................... Sad

# 108
Добро утро момичета!
То в същност си станало добър ден, ама докато оправя, изпера простра и т.н станало обяд
Благодаря за закуската и кафето но Копривка
Мим, дано при теб нещата се стабилизират, но слушай докторите и ако кажат болница – болница не се съпротивлявай. По-важно е бебето да е добре
Бръм, внимавай и се пази
Килограмите ми вече са +6 ама хич не го мисля, само се мажа да не се нацепя от стрии, че това ми е голям кошмар
соня82, за албумина не трябваше ли да се пият много течности, за да подпомагаш бъбреците? Пусни си за всеки случай една урина.

Хубав и слънчев ден от мен   bouquet

# 109
  • София
Здравейте, момичета!
Писах, писах и ми се изтри поста....сега отначало!
Честит петък на работещите, аз нямам търпение да мине остатъка от деня и ще ходим на гости при нашите да празнуваме рожденния ден на сестра ми Sunglasses
Относно килограмите- аз сигурно съм една от най-едрите сред вас, защото още преди да забременея не бях с малко килограми и досега съм качила 10, та при мен нещата са сериозни, може би до раждането ще закова 100-те Rolling Eyes После ще видя как ще се оправям, аз проблем с тях съм имала винаги, вярвам, че все пак с воля и инат поне ще сваля това, което е било от бременността!
Аз пък да ви се оплача, през нощта така жестоко ми се схвана единия крак, че от болката се събудих с плач- Rolling Eyes Това досега не ми се беше случвало, но беше много неприятно, и досега усешам дискомфорт в крака, ще попитам лекаря какво да предприема, защото е много неприятно усещане.
Мим- съжалявам, че ти се е наложило да посещаваш болницата заради контракциите, пазо се много Hug
Бръмче- и аз паднах веднъж, но на улицата ooooh!Но не ме заболя нищо и реших да не ходя да ме видят, сега съжалявам......
Добре, че се е разминало от по-сериозни последствия- Heart Eyes Heart Eyes
На всички желая хубави почивни дни и да погалите коремчовците от мен- Heart Eyes Heart Eyes

# 110
Ралче, при такива схващания, май крампи се казваха, без да се мърдаш само леко се опитваш да раздвижиш крака, при мен помага и след малко ме отпуска.

От кърменето стигнахме и до нощното кърмене  Mr. Green Педи ми беше казала от първата седмица да почна да го спирам, но покрай емоциите от раждането и бебето не бях разбрала. Е после се оказа почти невъзможно, и определено на мен ми тежеше. Съответно и буденото нощем ни остана навик и сега се буди по 2-3 пъти за кисело мляко  Mr. Green. Та този път съм решила да не кърмя нощем, но дано и бебчо е съгласен с мен, защото съм убедена че каквото и да си мислим бебето ще ни покаже как му е най-добре.

Хайде хубав ви ден  Heart Eyes

За срещата съм за по-скорошната дата, пък то и следващата може да я уплътним  Simple Smile

# 111
Здравейте и от мен!
Нямаше ме тези дни,ама нямахме нет в офиса,местиха кабели,сменяха рутери,а-у.
Мим съжалявам за контракциите.Пази се много и лежи. Hug
Бръм добре,че си се разминла и няма по-сериозни поражения от падането. Hug

Такаааам,аз да си изкажа мнението по темите,които обсъждате:
За кърменето-твърдо съм ЗА,стига да имам кърма,нядявам се да си кърмя детето,но то ще си покаже
За присъствието на таткото-питала съм го,но той отказа,понеже е страхлив и се притеснява да не се наложи екип за него hahaha
За хапването-хапвам когато ми се яде,не е повече от преди,даже сега не ми се яде нищо сладко(рядко само) newsm78,а преди бях шоколадоунищожител,а сега само манджички(леща,ориз,картофи), плодове,зеленчуци,по-рядко месо.ral4e:) и аз съм +10 Embarassed,не си единствената Whistling Flutter
За гъбичките-Наскоро усетих,че имам,бях при док и каза,че са малко и с 3 глобули Гино-Дактарин и малко Низорал крем,а на таткото Микомакс таблета,весче сме ок.Но аз гъбите си ги усещам.От толкова години се познаваме hahaha Joy
За секса-Не сме спирали да си го практикуваме и нямам проблеми за сега,чувствам се добре и нямам контракции.
За триъгълника-Ходя си редовно на кола,мен по принцип не ме боли много от нея,понеже ми е нищожно окосмяването hahaha и мисля да си ходя до края,но вече от корем нищо не виждам hahaha
ИИиии за Пловдивската среща Аз съм съгласна за събота 11-ти,където кажете,но ако може да е малко по-рано,към 12 например,но както решите и 14 ми е  ок.
За мен да ви кажа.Тежкия грип отминава вече,остана ми само суха кашлица,но съм горда,че се разминах без АБ,макар и да се измъчих 10  дена с хрема и гърло.Спала съм с лукче в уста,как не съм се задавила,не знам newsm78
Целувам ви всички и лек ден!! Hug

# 112
Здравейте, момичета.
Мим, пази се много. И наистина полежи в болница, ако това те съветват лекарите.
Бръм, и ти да внимаваш, макар че никоя от нас не е застрахована от такива случки.
Момичета и аз май съм "гъбясала".. Whistling Имам ужасен сърбеж по интимните части. Обадих се веднага на док и той ми каза какви мерки да взема, пък на прегледа на 16.10 ще се преглеждаме и изследваме както си му е реда и дано да се справим с тази напаст  #2gunfire
Ралче, това схаващане на мускулите е нормално. Поне така знам аз. Аз за това избягвам да си протягам долните крайници, особено като съм в леглото, защото също съм забелязала, че най-вече в областта на прасеца, се получава такъв вид схващане.
Хрис, за БУРГАСКАТА СРЕЩА- по-скоро съм за 11:00ч, макар че и 14:30ч би ми било удобно. Към останалите съгражданки- защо мълчите по въпроса момичета. Да не сте се отказали от срещата  Sad.

# 113
Към останалите съгражданки- защо мълчите по въпроса момичета. Да не сте се отказали от срещата  Sad.
Аз съм ЗА Peace срещата, а кога ще е ми е все едно. Ако е от 11ч може да взема малката с мен, та да поиграе.

# 114
Здравейте момичета! Grinning
Искам да ви питам с какво се мажете против стриите?Аз се мажа с олшото на Икаров,но е с доста гадна миризма.Свекърва ми ми е донесла мас,но....още не съм се мазала.
За Пловдивската среща-аз съм съгласна.Само тези който са с деца да кажат кога им е по-удобно.11h,12h,13h,14h=
А,и още нещо.Имате ли коластра?Аз понякога имам.Предимно сутрин виждам.Нормално ли е?Мислех,че се появява по-късно.
Хубав ден на всички. Hug

# 115
  • София
Бръм, и ти да внимаваш, макар че никоя от нас не е застрахована от такива случки.
Ех, момичета, за съжаление, лошото много бързо се случва, колкото и да се пази човек. Тъкмо си мислех че утре влизам в 7-я месец и с чиста съвест мога да почна да пазарувам( още не съм купила първата дрешка на бебо). Но тази случка ме наведе на мисълта дали не е прекалено рано  newsm78.....по принцип не съм суеверна, но май ще изчакам още малко с първите покупки.

Ral4e....и мойто беше на улицата, ама хич не ми пукаше, защото се притесних за бебо baby_neutral baby_neutral

Цвети- аз в момента се мажа с MammaDona на Чико, но съм доволна и от Икаров и мисля и него да си ги взема и да редувам двете. Икаров е по -мазничко и евентуално- само за нощем  newsm78 ...Всичко си е до кожа и наследственност- ако майка ти е имала и ти си предразположена...и с каквото и да се мажеш- няма спасение ( което не значи, че няма да направим всичко възможно и най-добро за да го предотвратим) Peace

# 116
Честит рожден ден на Катериче! Tada
Да си жива и здрава, много усмихната и лъчезарна! Лека бременност до края и сладко и кротко бебе ти желая! newsm67

# 117
Добър ден от мен,
имах гости и за това не можах да пиша, две състудентки ме посетиха. Hug
Мим, пази се, ако трябва лежи в болница.
Бръм и ти се пази.
За Пловдивската среща аз може да съм с дете, може и без, но часа пак няма значение, Сентрал Парк е добра идея.
За стриите всяка сутрин се мажа с какъвто крем имам под ръка, гледам от баткото е останал един на Мустела, сега с него се мажа, после като свърше ще видим какъв ще си взема.
За нощното кърмене аз бях голяма късметлийка, още след 1-я месец баткото спеше цяла нощ, дано и малката да е така добра.
За спането на една страна последния път пак питах лекаря, каза да не се вманиачявам чак толкова, накъдето ми е удобно така да спя, тя майката природа ще си каже думата.
 Heart Eyes на всички

# 118
Катериче, честит рожден ден!
Да си жива, здрава, много щастлива и обичана!

# 119
Съжалявам, че се забавих с отговора за Втора градска. Много ми хареса, честно казано.
Сатите са двойни - слънчеви, чистички и просторни. Има 2 тройни, но като такива се ползват рядко и за кратко. Има 2 ВИП стаи (единични), където предимството е, че тоалетната и банята са отделно от тези на другите мами. Аз лично може би ще искам да си имам компания и да не сме самички с бебето. Има възможност за гледане на детето, ако майката се чувства уморена или неразположена.
Свиждане НЯМА. Което е чудесно по мое мнение, защото се избягват евентуални проблеми. Таткото ще ни липсва, но все пак е само за 3 дни.
Също така присъствието на таткото по време на раждане не се позволява. Аз лично и не искам, защото както някой беше писал по-горе, не съм сигурна как това ще се отрази на сексуалния ни живот впоследствие.
Има възможност за обезболяване на раждането, което се плаща след изписване.
Ангажирането на екип също става предварително, но колко точно време преди термин, не ми стана ясно.
Останах с впечатлението, че екипът е сплотен и отношенията не са само поза, но разбира се може и да бъркам. Старшата акушерка също ми хареса - властна, но и внимателна.
Цените може да видите тук http://www.vtora-mbal.org/info.php?u=http://www.vtora-mbal.org/4-3.html , но доколкото разбрах подлежат на актуализация в посока нагоре естествено. Жалко само, че това няма да се отрази на заплатите им, защото наистина тези жени го заслужават. Но да не се отплесвам...
Ако искате списък с вещи за болницата, кажете, за да ви отегчавам сега.
За спането на лявата страна пише, че помага на бебето да застане точно там за раждането, а по този начин ще тръгне да излиза с възможно най-малкото сечение на главата. Също така не се притиска долната празна вена и не се пречи на кръвоснабдяването, както беше писала някоя от нас по-горе.
Лек ден на всички мамчета!

Общи условия

Активация на акаунт