Есенен дъждец ръми-ЯНУАРЧЕ кротко в маминка си спи

• 22 126
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
на бързо само да кажа за магазин Миа... Sick Sick Sick
явно съм прекалено капризна...имаше два модела рокли, от които една единствена ми хареса...но беше черна, а аз имам вече черна и нямам нужда от такава...другите бяха от ужасни платовве...а каталога в нета беше толкова пленяващ...и имаше общо 10 артикула в магазина...Криси и тя ще сподели по-късно, ако е минала вече оттам...
murvet77 я сподели какво си си поръчала да дам мнение...

# 211
http://www.mia-bg.net/catalog.php?c=5&page=5 жилетката и полата, кафявата. Аз исках друга пола но от нея намало кафява, а на мен ми трябваше този цвят. Днес ми се обадиха и като ми казаха че с куриера се оскъпява с 20лв нещо се разколебах.

# 212
  • Пловдив
Здравейте отново!
Днес и аз ходих спешно до доктора.От сутринта съм с едни болки ниско доло в корема,като скубане зад срамната кост.Пих Но-шпа и мислех,че ще ми мине,но те се засилиха и в 18 ч. мъжо ме закара при доктора,че да сме спокойни.Бебчо е добре,а аз се присъединявам към Мим и Еспа в пиенето на Но-спа и Магнерот.......стискайте палци всичко да се оправи!За сега доки каза почивка и..........нямало страшно Praynig Praynig Praynig
За коластрата-и аз имам изтичане на прозрачна,жълтеникава течност от гърдите.Забелязах това още от миналия месец.
За отоците-отичам от време на време,само по глезените,но нямам албумин в урината.Забелязах,че когато се движа повечко,отоците изчезват............ама сега ще си полежа,та сигурно пак ще отека.В луканката и кашкавала вярно има много белтъчини,но пък са доста солени,а при отоци е добре да се намали солта................ама доктора си знае.
Аз ще лягам.......на вас лека вечер! smile3525

# 213
който е изпуснал лекцията на др. Ралчева за захранването, може да я гледа утре в 'часът на мама' Wink

момичета, да ви успокоя (аз цял ден така се опитвам себе си), че разкритие толкова лесно не се получава. с предната бременност малко да ме раздруса някой автобус и веднага това си мислех. е накрая, в 9ти месец, си стоях на 1см. дълго време Simple Smile Надявам се всички да сме добре и да удържим още 2-3 месеца   Praynig

# 214
Кали, многооо се пазете, вярвам че всичко ще е наред.  Praynig
Данче за съжаление не е така, с предната ми бременост без да разбера и вече имах 2см разкритие, без болки, но това си е строго индивидуално.  Hug

# 215
Мим, Espa, kali-m-g, дано всичко бързо се оправи при вас. Знам колко е стресиращо, особено ако трябва да се влиза в болница, но трябва да мислите позитивно, защото казват, че бебето усеща какво чувстваме.
murvet, не си спомням тези дрехи, може би ги е нямало в магазина. Аз си купих тази поличка http://www.mia-bg.net/catalog.php?c=5&page=3
Съгласна съм с lorini, аз също съм доста претенциозна по отношение на дрехите, но вече нищо не ми става, а панталони или поли от нормален магазин не мога да си купя. Мисля, че те са основният ни проблем сега...
На бул. "Никола Вапцаров" в магазин "Когато има бебе" могат да се намерят неща на Noppies http://www.noppies.com/collections.php?&id=maternity&cat … %2008&lang=en. Аз си купих дънки оттам, но като минах последната седмица, нищо не харесах. А и трябва да предупредя, че цените не са ниски.
Не знам дали е възможно да се поръча оттук http://www.gap.com/browse/category.do?cid=6013 , но поне можем да позяпаме и помечтаем...

# 216
Аз ходих в магазина на  Noppies , като модели ми харесаха, но цените са убийствени поне за мен, панталон 130лв, блузи по 80лв, ако щях да ги използвам интензивно може би щях да си купя, но в моя случай до лекаря и обратно и веднъж месечно център, няма смисъл.

# 217
Добор утро красавици... аз отивам на училище днес...след малко влизам в банята да се изкапя, да направя прическа...да съм хубава...еййй тая нощ никакво спане...като ме задърпа от всякъде този корем...на едната стран не ми е удобно, после на другата...едвам се завъртам, пък за спане да не говорим...как ще я карам до януари, идея си нямам...давайте съвети как спите...
и се сетих още нещо, докато се връщах назад в темата преди малко...аз като бъдещ терапевт да се опитма да помиря племето...момичета не е нужно да спорим и да се караме...аз също съм говорила с лекарка, която си е кърмила детето до почти три години и не му е давала никаква вода в началото...и за ЕБХ-то ми се ще да пробвам...и за естественото раждане...но това не зависи само от мен...това дете има и баби и татко, които ще го гледат...и мойта майка ме разбира за повечето неща, но другата баба няма шанс за убеждение...но ще го мислим като му дойде времето...
идеята ми беше, че тук споделяме, а не съветваме...защото първо тук може да сме лицемерни колкото си искаме...някой казва пий нош-па за болките и от другата страна казват веднага почвам...ама дали го правим наистина...дали взимаме на сериозно всеки съвет който ни е даден...
само да вметна още нещо, което на много от вас може да се стори глупаво, но вкъщи го практикуваме от години...първото е раздленото хранене, второто е за нехлорирана вода...сипваме си водата в шишета, оставяме ги отворени и я пием най-малко след час, защото хлора е много вреден...никой не карам да го прави, на мен вече не ми прави впечатление че го правя...и за флуора в пастите за зъби, който сущо е много вреден...и пастата гледам да е без него като си купувам...

но няма за какво просто да се цупим една на друга щото не си приемаме мнението...
затова днес да се помирите и да се усмихвате много...аз ако така го карам цял ден философски...горките вие...радвайте се че ще се прибера чак след 17ч. да не ви тормозя...
айде днес няам да слагам кафе за да могат и другите да се включат...

за тези които не знаят как се прави... и това е....

# 218
  • Варна
Добро утро, момичета! Благодаря за подкрепата. Снощи и тази сутрин корема ми е по-спокоен определено. Може би от вашата положителна енергя!:)

Усмихнат и топъл ден на всички. На работещите - спокоен, без ядове и да минава бързо!

# 219
Добро утро тумбачета,хайде този път кафето е от мен Hug,почна да се показва   Nature Partly Sunny  newsm44,Лорини и аз имам проблеми със съня,будя се от киселини,до тоалетна ,ама по добре няма да става по зле ще бъде като ни порастат и още коремчетата и бебчовците почнат да ни ритат под ребрата тогава съвсем няма да мигнем LaughingМим радвам се че си добре мисли само позитивно PeaceКали и Еспа дръжте се има още време,най -вече повече почивка Peace.И аз да се похваля че съм вече в седмото квадратче newsm44.Лек ден и много  Laughing

# 220
Добро утро!
lorini, и аз съм ученичка днес - отивам на лекциите на "9 месеца".
desisladka, благодаря за кафето!   bouquet
Мим, радвам се, че днес се чувстваш по-добре!

А пък за спането - и аз много се въртя и ставам до тоалетната на три часа. Мъжът ми се бъзика и вика: "Няма да казваш, че лягаш да спиш, а че полягваш преди да станеш отново!"  hahaha

# 221
Мим, стискам палци, дано да е отминало всичко лошо!
lorini, благодаря за милото отношение въпреки всичко Simple Smile
Не знам дали съм ви занимала с проблема вече, но видях, че и lorini се интересува от това, какво пием. Моля да бъда извинена, ако се повтарям http://www.grazhdani.eu/resursi.php
Сигуно повечето от нас купуват бутилирана, но този проблем ни засяга, защото все пак готвим и по един или друг начин поемаме вода от чешмата. А и на бебетата не може да се дава минерална, та...
Лек ден на всички!
P.S. И аз отивам да се записвам за държавен  изпит Simple Smile Голямо учене пада в този форум.

# 222
  • София
Добрютрууу Simple Smile
Данче, веднага заръчвам на свеки да сяда и да гледа Часът на Баба-както се бъзикаме понякога hahaha Защото нейната версия за злоядството на Хриси е, че не съм му давала да опита от всичко....
Нощес Хриси спа без да се буди #Crazy Няколко пъти обаче аз ставах, защото ми е неестесвено той да не го прави...Проверявах включен ли е бейбифона, уж леко спя. Но не - човек си спииинка. Дано не е инцидент и се случва все по - често Praynig
Ох, дрешките...какво да ви кажа-гледам да не се заглеждам, защото реално не са ми нужни. Имам 2 панталона и 2 сукмана. Почти не излизам, а в къщи стоя с анцунг...Не че не ми се купува, но за едно обличане и после край...Завиждам ви благородно за вашите покупки и им се радвам.
Сетих се, че можете да поръчвате и от http://www.laredoute.fr/achatdefault.aspx?categoryid=46671493&am … e_maman:selection
Момичета, пазете леглото щом се налага-види му се края Simple Smile
Аз обаче като видна мазохистка(само да не ми излезе през носа накрая...) продължавам с чистенето.Останаха ми прозорците на 2 стаи само, но то хола е с прозорците на един средностатистически апартамент Joy И после да лакирам дограмата. Уплътнила съм си времето до край...И като приключа съм се заредила с филми.
Днес съм и на зъболекар...Зора ми е докато тръгна веднъж, а и не искам да се изоставям като предната бременност в устата, че беше като гробница....

# 223
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Десисладка-благодаря за кафенцето!  bouquetМммммммм вкусно-казва един племенник на 1 г. и 8 мес.
Ох,на зъболекар и аз трябва да ходя,ама докъто се настроя психически..........пусти страх.
Тази сутрин май съм по-добре........имам си една тъпа болка ниско доло,но доки каза,че ако няма контракции не е страшно.Дано да е така Praynig
Усмихнат ден ви желая smile3525

# 224
  • София
Здравейте, момичета!
Доника- браво за детенце, значи цяла нощ си е спинкало, дано това да зачестява и с времето и ти да свикнеш да се отпускаш повече Hug
Десисладка- благодарско за кафето, страхотно изглежда- Hug
Относно дрехите- като се върнахме от Турция и така беше захладняло, че веднага се изтрелях в един от моловете, куих си два чифта дънки, горе с разширение, приватизирах си два пуловера на мъжа ми, аз си намерих мои стари такива, и така ще изкарам, въпреки че все още ходя на работа, за щастие мога да си позволя да не ходя строго делова и това ме облекчава.
Вчера бях на преглед- моята госпожица е вече 950 гр Heart Eyes Застанала е странично, явно за да си има повече място, иначе е добре, доктора каза, че и плацентата не е ниско, което също било добре. През цялото време риташе и се мъчеше да си напъха ръчичката в устата, много се смях Grinning Heart Eyes Heart Eyes
На всички от нея и от мен хубав и много положителен ден Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт