През октомври - златна есен, нека да ни е до песен

• 17 027
  • 359
  •   1
Отговори
# 105
Аз малко на патеричка искам да поздравя всички рожденници , като им пожелавам много здраве късмет и много сбъднати мечти

# 106
Честит рожден ден на Вики и Миро.Да растат здрави ,умни и мнооого послушни,или пони колкото могат   Wink

Честит празник и на двета им мами.
Лили,честит рожден ден.Бъди здрава,много обичана и горда мама на прекрасното си слънчице
Ехааа,ама октомври май ни е най-пълния месец с рожденници
Айде,аз излизам да пия кафе и после се залавям с чистене  Sick

# 107
  • Варна
Днес трябва да е прекрасен ден! Две чудесни момчета порастват с още една година! Да са живи и здрави, да не прекаляват с послушанието, да откриват света всеки ден и да го гледат смело, да носят много, много радост на гордите си родители! Вики да бъде търпелив и грижовен батко, а Миро да дочака и той да получи тази семейна титла!

Светле и Рени, нека днешния ден бъде светъл за вас! И още безкрайно много такива дни ви желая!  Hug

Лили, от сърце ти желая много щастие и любов! Да посрещаш още много рождени дни, обградена от красота и любов!

# 108

Честит Рожеден Ден , Лили!Бъди здрава, усмихната и целеустремена. Постигай мечтите си с лекота!
ама това  е най- хубавата зодия - нали?

# 109
Лили, честит празник! Щастието и любовта да не напуска никога живота ти, а смеха на Деничка да бъде навсякъде!

Вики, приятелю! Приятен и щастлив растеж, младеж! Сега майка ти е малко заета, така че можеш и да си щурееш на воля! Светланко, честит ти празник, млекоцентралке!   bouquet
Мирко, жив и здрав расти! И за следващия ти рожден ден ти желая срещу теб да гледат по-спокойни и усмихнати очите на майчетото ти! Ренче, честит празник! Днес имаш повод да бъдеш щастлива заради твоето голямо вече момче-ученик!   bouquet

Невенчето е стройна мацка. Пу-пу-пу.  Heart Eyes

Благодаря ви много за милите думи. Мина ми бързо. Мъжът ми носеше детето ни Йоан в една чантичка - хартия.  
(редактирах се, Лилибонче - дописах за кое дете става въпрос)

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 10:18 от рони

# 110
  • Варна
рони, ще те хлопна! редактирай си последното изречение, моля те!!! носел е снимка, а не детето!!! уф!

# 111
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАМО СВЕТЛАНО! ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕТО, ДА Е ВСЕ ТАКА ОСТРОУМНО, че да те поставя на място като се опитваш да го тормозиш Mr. Green, ДА СЕ РАДВА НА СВОЕТО БРАТЧЕ И С УСПЕХ ДА МУ ПРЕДАВА ПАЛАВИ УРОЦИ!!!

РЕНИ, ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН И НА ТВОЯ МИРО! ПОЖЕЛАВАМ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И СКОРО ДА СТАНЕ ГОРД БАТКО!

ЛИЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ САМО ХУБАВИ ДНИ С МАЛКАТА ДЕНИЧКА!

Честита половин годинка и на малката мецанка! Браво, все така да я похвалват!

рони, ама само как го каза... Sad Cry Огромна болка има в това изречение, но моля те, недей така да позволяваш да те нараняват, детенцето не ви е на хартия. Hug Hug Hug

Лилибонче, друго имаше предвид рони.
Confused

# 112
 Честити рождени дни на порасналите момчета на Светланка и Рени! Да ви радват много, както само те си знаят!
 Светланке, кажи на Викито, че леля му Ники го целува Heart Eyes

Спомням си как миналата година честитяхме рождения ден на Лили, а тя се беше покрила някъде. Днес обаче предполагам ще изгрее щастлива да ни почерпи виртуално:) Честит рожден ден, Лили! 

Рони, Hug

# 113
  • София
Шерче, добре ли сте? Не си писала отдавна. Hug Да не си залегнала над фотошопа? Wink

# 114
ЗДРАВЕЙТЕ!
Благодаря за милите пожелания! /миналата година наистина бях в дупка, но 1 седмица по-късно сме сътворили Деница/
Ето една скромна почерпка

и малко

Честит рожден ден на Вики и Миро! Да растат умни, палави, щастливи...Да носят много шестици и много радости на мама и тате!

брей че много "кантари"
Сега изчезвам, че какви гости ще имам...Свекърва ми пристига, а не сме се виждали повече от 1 година Mr. Green

# 115
  • Варна
Честит рожден ден на Вики и Миро! Да растат здрави, силни и засмени и много послушни!

Лили, Честит рожден ден! Желая ти здраве и много щастливи мигове с Дени  Hug

# 116
  • София

Честит празник, Викенце и Миро!Да сте здрави,щастливи,умни,щури и много обичани дечица!

Светленце,Рени ,
много щастливи мигове ви желая със слънчицата ви! Heart Eyes

Лилинка,честит празник!Да си здрава,щастлива,обичана и много радост да ти носи красавица Деница!

# 117
Леле колко много празнуващи·ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ И МИРО!ДА СТЕ ЖИВИ ДА СТЕ ЗДРАВИ И ВИНАГИ ЗАСМЯНИ

Весел празник на Рени и Светлето Hug!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПРИНЦЕСАТА СЪС СТРАХОТНОТО БЪЛГАРСКО ИМЕ-НЕВЕНА
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛИЛИ!МНООООГО ЛЮБОВ И БЕЗБРОЙ КРАСИВИ МИГОВЕ С ХОРАТА КОИТО ОБИЧАШ-ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

Дано не съм пропуснала някого Hug·

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 11:33 от Ичони

# 118
  • Варна
Честита половин годинка на малката мецанка! Да расте все така здрава и весела!

рони, извинявай, мила, не съм те разбрала! освен снимките, вие Йоан си го носите в себе си, когато сте двамата заедно!  Hug

и понеже се чух със СВЕТЛАНКА - благодари за поздравите, но няма интернет в момента. рожденикът също се чуваше на заден план как буха кашлица, дано му мине скоро и пожеланията за здраве да се осъществят!

Днес във Варна времето е прекрасно, дано рождениците си изкарат незабравимо!

# 119
Аги  Heart Eyes Hug Тук съм си. Но напоследък ми е адски сдухано и сама не мога да се понасям  Sad И не пиша, щото само се оплаквам... И детето явно не ме  понася и ми прави напук за всичко и се въртим в един истеричен изнервен кръг. Тя прави бели, аз крещя, тя ми крещи... После и се извинявам, тя ми вика "гуши", гушкаме се, целуваме се и после пак направи някоя беля.... Сутринта опитах друг метод след като се изпика на килима за пореден път, но и от него нямаше ефект.
Днес следобяд като се наспи Вики сме и ние на рожден ден на една кака на 9 години. И после я пращам на село да отдъхна, че напоследък съм кълбо от нерви...
С фотошопа съм до никъде. Направих една картичка и я постнах, ама не и се кефя. Няма ми го коледното вдъхновение нещо  Confused Твоята картичка е прекрасна  Hug

Колко много рожденици има днес!
Светле, Рени, да са ви живи и здрави момчетата. Много да ви радват и да растат щастливи и безгрижни  Hug
Лили, честит рожден ден! Здраве, любов и много хубави моменти с Дени!
Честита половин годинка на малката мецанка  Heart Eyes
Асе, много се зарадвах на новината за бременността ти  Hug Спокойствие и безпроблемно бременеене ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт