През октомври - златна есен, нека да ни е до песен

• 17 031
  • 359
  •   1
Отговори
# 120
Честит празник на всички, които имат повод да празнуват. Hug
Леле момичета, почна бебевалежа в нашата отчетна- днес имаме две бебнца.Направо така се развълнувах. Heart Eyes Нямам търпение да си гушна беболинда вече- дано всичко мине както трябва Praynig.
Да ви се похваля днес си купих ново перде и съм много доволна Grinning Обаче ще си го сложим след като сложим новото обзавеждане. 

# 121
Честит празник на всички, които имат повод тези дни   bouquet. Малчовците да растат здрави, палави и късметлии, а по-големите да са щастливи от живота си. На всички пожелавам много сбъднати мечти  Hug.

Честита половин годинка на малката мецанка  Heart Eyes.

Лека бременност и прекрасен финал на Ася  Praynig.

Ронка, много се радвам за хубавите резултати  Heart Eyes Hug. Пожелавам ти любимата ти лекарка все пак да те посвещава какво се случва в теб, щото мен не ме огря  Mr. Green.

ШерчеHug. И аз съм нещо подобно тези дни и чак ме е яд на мен си, но...така нещата не се оправят.

Аги, как е Лъчи? А докъде го докара с мацките в яслата  Mr. Green?

Ани, дано се отървете бързо от сополите, щото са много досадни, а и детенце се мъчи.

# 122
Толкова хубави пожелания Laughing. Трогнахте ме истински .Благодаря Ви от сърце !Много сте мили а и знам, че всичко казано е истинско. Днес цял ден празнуваме От 10 .30 до 13 .00 с децата а от 19. 00 с възрастните- баби, дядовци ,лели ,чичовци ......Щастлива бях когато гледах радостта на сина ми в  каква  еуфория беше само........ Hug  и  love001

# 123
Ами аз малко на патерички:
Честит рожден ден на Миро и Вики. Много много щастие и безгрижно детство им пожелавам.
Рени, Светле, да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват   bouquet
Честит рожден ден на Лили. Само хубави моменти от тук нататък пожелавам   bouquet

# 124
  • София
Шерка, Hug Има такива периоди при децата, решават че трябва да правят напук на всяко "НЕ". А и вече от седене вкъщи разбирам, че ти сдухано и изнервено. Ще мине...а и от време на време на село е добро решение и за двете ви. Hug

ПП Картичката ти е страхотна! Heart Eyes

Лъчи не е на ясла. Възстановява се от гадната болест. От понеделник пак ще вършее из ДГ само да е здрав, че много ме е страх и съм на път да се откажа. Tired

# 125
Аги, Весе  Hug
Прави сте и двете. Тя моята шоколадка е в тоя период откакто се научи да го казва това "не". Но проблема е в мен явно. С баща си, баба си и дядо си е по добре. Не че не си придава инатите, но по лесно склонява за всичко. Най вече за пишкането. По принцип ги приемам нормално нещата и все си викам, че е малка. Ама тя наистина го прави нарочно  Sad  Отделно влезнахме в периода с не даването на играчки  Crazy Храни целия парк с солети, ама някой ако и пипне играчката изпада в луда истерия. И вече излизаме без нищо, пеша, без играчки  Crazy
И аз мислех, че е заради времето, но тази седмица беше супер и бяхме по цял ден навън, а пък нещата не се оправиха.
Весе ако имаш някаква друга рецепта, казвай, че наистина тотално не се понасям...
Снощи като я оставихме и отидохме с мъжа ми да вечеряме на кръчма и си говорихме доста по въпроса. Щото напоследък и той е много зает и все липсва, та няма и на кой да се оплача.  Sad
На село ми е идеален варианта, но гледам да не е за повече от 1-2 дни, че майка ми нищо не може да си свърши от нея.
За държавната ясла нямаме шанс, най рано март. Исках да я пусна на една частна занималня, но мъжа ми не я хареса. То наистина представляваше една голяма стая с деца и играчки и всичко се прави в тая стая  Crazy И моя мъж каза, че няма да си остави детето да спи на матрак на пода ... Та сега обмислям варианта да я пращам до обяд там. Аз евентуално ще изкарам 1-2 опреснителни курса по английски, а може и нещо друго  Grinning Не знам... Просто търся начин да разчупя ежедневието, че не мога да се позная... И приемам предложения  Hug
Аги, радвам се, че ти харесва картичката. Малко е мрачна. Но пък елхата е от на майка ми градинката  Laughing

# 126
Да е честита седмата месечинка на малката Бела-хубавела, да е все така здрава и усмихната
А на всички други пожелавма хубав неделен следобед  Hug Hug Hug

# 127
                                              Честита месечинка малка Бела! Бъди здрава  и игрива !!!

# 128
  • Варна
Честита месечинка на Бела! Да расте здрава и още по-хубава!

Момичета, да споделя - гледам с тиха радост новия брой на списание "Кенгуру", където са отпечатали моя статия за родителите на деца с увреждания. Дано поне някой притеснен родител се почувства по-добре и не толкова сам, като я прочете.

# 129
  • Варна
Честита месечинка на Бела! Много много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Lilibon  Hug

# 130
Честита месечинка на малката принцеса Б Е Л А да е приказно щастлива!

# 131
  • София
Шерка, проблема не е в теб, а в това че само ти прекарваш по цял ден с нея. И така всеки ден, седмица след седмица. Ако това беше баща й и на него щеше да му прави на инат, но понеже рядко виждат татковците си и се затъжват. От друга страна самият татко не е изнервен от целодневното прекарване с щерката и има повече търпение. У нас работата е горе-долу същата. Днес ми счупи парфюма в коридора. Сега там не се диша. Crazy Забелязах, че като му кажа - не! винаги ми прави на пук, затова го избягвам, а директно по него ходя, като се опитвам /но не винаги имам търпението и не успявам/ да му отвлека вниманието с нещо друго. Не е е лошо да я пускаш за няколко часа в тази частна ясла. Лъчи стана по-послушен, може би защото му домъчнява. Confused А и ти през това време ще отдъхваш. Hug
Веси, предполагам че и при теб е подобно, но не по твоя вина.  Hug

# 132
Честита месечинка на сладката Бела, пожелавам и много радостни и игриви дни.

# 133
Шерче, Аги, точно за това иде реч. Вече нямам нищо общо с предишното си аз, загубих се някъде в стремежа си да огрея навсякъде.  Дребното си иска неговото, а аз като че ли не мога да му го дам. На моменти съм абсолютен дзвЕр. Ами по цял ден е борба - вече и памперс не дава да му слагам - борим се по 20 мин. Направо не ми се мисли като проходи какво ще е  ooooh!. А Емо само ми повтаря, че съм станала истеричка и че детето си е ок, а аз не съм в ред, защото му правя забележка, че вече втори час крещи  Crazy. Да са живи и здрави, пък ние ще се оправим. Някога  Mr. Green.  Явно варианта е поне почасова раздяла, ама нещо не ми се получава, все не остава кога .

Hug Hug Hug

# 134
Май не съм сама в истерията си.Вече не мога да се понасям,това не съм аз.Преди бях спокойна и рядко се нервирах за нещо,а сега съм ужас.Детето не ми е виновно,ама май все по-често той го отнася.
А Емо само ми повтаря, че съм станала истеричка и че детето си е ок, а аз не съм в ред, защото му правя забележка, че вече втори час крещи 
А такива изказвания ме докарват до още по-голяма истерия,защото е много лесно да си поиграеш един час със детето и да си мислиш,че е много лесно да се гледа.Какво пък толкова правим по цял ден,играем си с децата и пак сме недоволни и истерясваме за нищо  Close
Нещо съм яхнала метлата тия дни и незнам къде ще му избие края
Гушкам ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт