През октомври - златна есен, нека да ни е до песен

• 17 036
  • 359
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА БЕЛА И ОТ МЕН!ДА Е ХУБАВА, ЗАСМЯНА ,ПРЕКРАСНА И ЩАСТЛИВА Hug!

# 136
Аги, права си. Толкова е свикнала с моето викане, че няма грам респект нито пък и пука. Не че от баща си има, де... Като и се скарам взима ми телефона и почва да нарежда "ала, тати, бала, бони" т.е. баща й да и донесе балон и бонбони  Crazy И любимата им игра е да си раздават целувки  ooooh!
Ох, мислех да не пиша повече по въпроса, че да не досаждам. Ама... Весе, напълно те разбирам и ти съчувствам. Аз поне има на кой да я оставям  Ако не са моите родители, да са живи и здрави, загубена съм. А и хубавото е, че се разделяме без драми. И аз преодолях чувството за вина, че я оставям.
И според моя мъж съм твърде истерична. Той много неща не ги осъзнава, това установих, но прави каквото може. Обикновено я гледа вечер докато спи, аз излизам с приятели...
Моя проблем е подобен на твоя, но в малко по напреднал стадий  Crazy. След 3 години, 2 ужасни бременности, детето ми отрасна и  дойде момент, в който се замислих какво стана с мен. Някъде по трасето се изгубих и от известно време се търся  Crazy Но както се досещате същата няма да се намеря ... Объркана съм. Толкова неща искам да правя, сякаш да наваксвам, а в същото време съм се пуснала по течението. Не бях такава, винаги съм била целеустремена и решителна. И напоследък разсъждавам върху себе си и търся промяна, защото така не може да продължава. Детето не е виновно, че има повече енергия и е палаво.

# 137
Шерче,мила абсолютно по същия начин се чувствам и аз.Гледам се в огледалото и виждам себе си,но всъщност не съм аз,а една изнервена кукувица.
Ти поне можеш за ден-два да останеш сама и има на кой да я дадеш,а и щом вечер имаш възможност да излезнеш с приятелки е много добре.Това в нашта къща няма как да се случи Crazy
На мен ми направиха едно предложение за работа на половин ден и мисля да приема,май е крайно време да се взема в ръце,защото иначе не знам до къде ще я докарам.Предпочитам да съм с Марти половин ден,но да не съм изнервена и луда.Пък така и татко му ще види как се сменя памперс за има няма 30 мин. Mr. Green
 Hug

# 138
Честит рожден ден на всички рожденници малки и големи.

Лека и приятна седмица ,изпълнена само с приятни емоции ви желая.

# 139
 Момичета, благодаря ви за пожеланията за 7та месечинка на Белка вчера:)  По така гореописани от другите причини не можах да стигна да пиша вчера, и сега дребка ми е в ръцете, че не пожела да заспи и да ми позволи да вляза в банята. Много от изреченията написани по-горе все едно и аз съм ги писала. Лудницата е пълна.  А сме и с нашите у дома, което има няколко плюса- че има с кой да си кажа една дума, докато мъжа го няма, а него все го няма обаче има и доста минуси- това ще го разбере веки, който се опитвал да балансира между родители и мъж, да гледа дете, да готви за 4 човека, а скоро и да работя ще трябва. На моменти искам да избягам от тук,но няма да ви занимавам с домашната идилия.  Не успявам да направя нищо като хората... Обаче детенцето ми носи толкова радост Heart Eyes ако не беше тя сигурно щях да съм вече в лудницата или не знам къде.

И за да не продължавам и допълнително да се депресирам, днес баща ми има рожден ден, да ви почерпя виртуално Misc Baby Bottle  party023 beer3 Wine Glass. Да ми е жив и здрав!

Лека седмица на всички!

Хайде тая седмица да се видим най-накрая!

# 140
Хубава седмица на всички   bouquet
Ники, да ти е жив и здрав таткото!
Бени, ако има кой да гледа Марти, не се чуди! Почвай дори и за малко пари. Аз изтървах една такава работа от много чудене. Реших, че парите са нищожни и по добре да съм детето.
Колкото до оставянето при моите родители - просто е безценна тая помощ. Ако имаш доверен човек, оставяй го Марти поне за час и поеми въздух. Аз за излизането сама нямам проблеми откакто сме гаджета. Имам си още няколко неангажирани приятели, които са на линия винаги за кафе, кръчмичка, че и за бар. Но всичко е под напрежение. Оправям се а детето ми е в краката, да не изпусне нещо. Навира се с мен в банята, иска и тя да се гримира, слага си гердани, обува ми обувките. И в повечето случаи я приспивам итогава излизам. И всъщност таткото това му е гледането - тя спи, той 2 пъти по дълбоко от нея  Crazy
Ще прозвучи гадно, но се радвам, че не съм единствената куковица  Crazy
Аз съм много открит човек и всичко си казвам. И споделяйки ги тия неща с приятели и най вече с дружките от парка, получавах отговори, че всичко е нормално, детето ми е по палавко, да мисля позитивно и т.н. И се чувствах като единствената недоволна майка на света. Защото освен другото, моето дете е много чакано и желано... и чак се чувствах гузна, че на моменти ме изнервя до безкрайност и ми идва да я наритам направо. Вярно е и другото, че през повечето време е забавна и ми носи най голямата радост в живота  Heart Eyes
Добре че открих фотошопа, разтоварвам се и се занимавам с нещо различно от готвене, чистене, гладене и т.н. Но тук пък дойде другия проблем. Според мъжа ми компютъра ми е любовник  Laughing
Както и да е... Радвам се че споделихте  Heart Eyes Вярно е, че всеки си има своите проблеми и вътрешни борби...
Сега съм наспана, изчистих вчера перфектно. Отивам да взема кухнята и после Викси си идва. За първи път я оставям за 2 нощи. Та ще почнем на чисто, дано ни се е отразила добре раздялата и на двете.
  bouquet Heart Eyes

# 141
  • София
Днес Лъчин отиде на ясла без особени драми, плачка малко, но лелята като повика да го гушне - отиде. Само да ми е здравичък, другото ще го преживея, ако знам че се чувства добре там. Praynig Засега съм избрала варианта да е там до обяд, по-натам ще видим. Наскоро осъзнах, че не просто го обичам, а направо го обожавам. На моменти направо с възхищение го гледам.  Crazy  Дано не стана някоя изперкала майка... То затова и донякъде яслата ме лекува от тая на моменти болестна привързаност. Rolling Eyes

Честита месечинка на Бела! Все така да радва мама. Heart Eyes ЧРД и на твоя тати, от здраве да не се оттърве!  bouquet
Ники, моля те да кажеш като се върнеш на работа. Hug Отдавна те чакам с нетърпение. Embarassed

Весе, аз памперса сменях като му пъхна в ръчичките нещо много интересно. Обикновено това не е някоя негова играчка, защото са му омръзнали. Например някоя гривна на Мони, лъжица или дори един памперс върши работа. Peace

Лека седмица на всички!  bouquet

# 142
Наскоро осъзнах, че не просто го обичам, а направо го обожавам. На моменти направо с възхищение го гледам.  Crazy 

Е това все едно аз съм го писала. Мога да я гледам с часове, особено като спи. Не си сама, Аги:)

# 143
Да ти е жив и здрав недобре домашен любимец, Никче! Да продължава да ти е опора!   bouquet
Честита вчерашна месечинка и на Бела!  Heart Eyes

Лилибонче, дано наистина си успяла да бъдеш от полза на настоящите и бъдещи (за съжаление Sad) родители на дечица с по-специфични нужди.  Hug

Шерче, Весе, Аги, Берни, Ники Hug. Знаете я играта на добро ченге - лошо ченге. Така стоят нещата и в домашна обстановка. Единият родител е добро ченге, защото той е по-непознатата фигура у дома. Изискват се повече усилия да се разбие защитата му. Другият е добре опознат и предвидим в действията си. За малчото няма предизвикателство да проучва пейзажа вече. Да не забравяме, че дребните са с много по-добра интуиция, отколкото предполагаме. От друга страна татковците се прибират у дома след срещи с колеги, спорове, неразбории и им е по-лесно да разпуснат с поглезване на малките им наследници за по няколко минути. А за вас това е ежедневието. Може би именно това е причината да пускате малчуганите на ясла или на някакъв вид забавачница и в началото да се отдавате на разпускане и няколко часа за адаптация на работа.  

Весенце, дано не ми се налага чак толкова отблизо да си контактувам с Димитрова. Ще ми се контактите ми с нея да са единствено на консултативно ниво.  Peace

Аги, снаха ще стане най-любимата част в речника ти.  Mr. Green

# 144
Ронка, хич не ти пожелавам да се опознавате и да си контактувате отблизо с Димитрова. Имах предвид само, когато се срещнете да ти разказва, а не да мълчи като пън, че тя нали така обича  Hug.

Ники, честити ви месечки и годинки  Laughing.

Шерче, на мен също ми е доста по-добре като разбрах, че не съм сама в лудостта си. Вече си мислех, че съм единствената смачкана от умора и еднообразие.

Бени, ти си на жива далавера щом в огледалото поглеждаш и виждаш себе си  Mr. Green. Аз като погледна и отсреща е едно женище с почти 20 кг повече и това съвсем ме смачква  Confused.

Откакто сме се разписали по тази тема все си мисля колко грозно изглежда в очите на тези, които все още нямат причина или просто не се чувстват като нас. Момичета, ние много си обичаме децата и цялото ни мрънкане и умора изобщо не значат, че предпочитаме да ги няма - напротив. Те са нашия смисъл, те са нашия живот, просто и ние сме хора и имаме нужда от себе си. А и всичко изписано по-горе не мисля, че е насочено към малките душички, по-скоро описва общата картина, когато майката се грижи предимно сама за детето си.

Аги, дано Лъчи вече е здравичък Heart Eyes.

Хубава седмица на всички.

Hug Hug Hug

# 145
  • Варна
Напротив, момичета, мрънкайте си, мисля, че действа много приземяващо на всички. Децата си идват с радостите и проблемите. Няма съвършена ситуация. Затова нека се радваме на текущата ситуация, пък като дойде друго - ще му се радваме и на него.  Mr. Green

Помня и аз щастливото си изумление, че имам време за себе си, когато синът ми тръгна на ясла. Simple Smile

# 146
Напротив, момичета, мрънкайте си, мисля, че действа много приземяващо на всички.
Абсолютно вярно. Всички рано или късно ще минем по този път. И ще си помрънкваме като ни стегне канапа. Може би твърде дълго задържахте парата именно заради това, че сте чакали дечицата си с такъв копнеж, който други жени не познават и дано не научават никога.  Hug

# 147
Весе,точно поради тази причина съм се въздържала до сега,но нещо в последно време ми става трудно.С вас мога да споделя как се чувствам.Уморена съм,недоспала и крайно изнервена,но в никакъв случай не обвинявам детето за това.Просто такава е ситуацията в момента и с това гледам да се успокоявам.А и как мога да се разсърдя на тази усмивка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&pid=8283982 , че не ми дава да спя. Laughing

# 148
Весе,точно поради тази причина съм се въздържала до сега,но нещо в последно време ми става трудно.С вас мога да споделя как се чувствам.Уморена съм,недоспала и крайно изнервена,но в никакъв случай не обвинявам детето за това.Просто такава е ситуацията в момента и с това гледам да се успокоявам.А и как мога да се разсърдя на тази усмивка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&pid=8283982 , че не ми дава да спя. Laughing
Grinning Еняма как - прекрасен е - пу пу пу Grinning.

# 149
  • София
Светлано, ха честита месечинка му на Дари.
Ники,Аничка и на вас честити месечинки.
 Да нагушите всички малки и големи от кака им Ралка и бебе Лора (както я нарича Марти, на моя приятелка сладура).
След малко ще чета каквото съм пропуснала.  Hug

Бени, от къде си ги намерихте тези прекрасни бели зъбки. Много ме е яд, че не успяхме да видим Марти
при хубавата ни среща.

Общи условия

Активация на акаунт