През октомври - златна есен, нека да ни е до песен

• 17 021
  • 359
  •   1
Отговори
# 90
Да ви кажа, че взе да ми писва от клюкари на парче.
Прибираме се след прегледа към нас с Милото и изневиделица ми изкача някаква жена, която по мътни и неясни спомени май ще да е работила в предишната ми работа. Всичко си знаеше жената - семейно положение, къде точно работя. Толкова ли не е могла да разучи, че дете нямаме. Колко било голямо? Дива слива такава.  Close Не ми е мъчно, а направо бясно.

# 91
Рони, явно агентурата й не е сработила на таз женица..... Знам че ти е бясно и гадно - ама айде у лево такива емоции - сега си имаш бебче, заради което не трябва да се ядосваш по никакъв начин. И като гледам подписа - скоро ще спреш да се караш на тоалетната чиния и ще ходим на тортички и пастички...... (сигурно няма да можем да ти насмогнем)

# 92
  • Варна
рони, недей се ядосва! имате дете Simple Smile на 12 г.с. е. всички го чакаме с огромно желание и любов!  сега отивам да ти прочета отчета как е минала ФМ, че нали стисках палци! Simple Smile  Hug

новини отлични! радвам се, че си попаднала на човек, към когото изпитваш доверие, и който ти действа успокояващо.  Hug
а какъв цвят ританки да гласим не казаха ли?

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 19:21 от Lilibon

# 93
  • Варна
Милички Прити, Мейз и Снежи, Честит рожден ден. Желая ви само щастие и сбъднати мечти!

ронка не се ядосвай, край няма от такива хора.
На мен пък днес ми стана много мило като отидох в офиса да си видя колежките. Настана голяма еуфория, всички ми се радваха и се надяват с мен всичко да е наред.

# 94
Честит рожден ден на рожденичките - здраве, късмет и светлина в душите ви желая.

Искам да почерпя за половин годинка на Невена. С най-любимото ми лакомство - чийзкейк, особено подходящ за бремелинки и кърмещи заради калция  Mr. Green.

Днес бяхме на мерки и теглилки и ваксина...хипопотамчето продължава да расте, станала е почти 9 кг (без 70 грама) и е 69 см. Ама ни похвалиха пак  bowuu

Рони, тъпотията и нетактичността на разни лели не е причина да ядосваш себе си и любимото ни 12 г.с. Прегръщам те.

Отивам да чета "корместата" тема.

# 95
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПРИТИ, МЕЙЗ И СНЕЖИБъдете здрави, винаги заредени с добро настроение, енергия и амбиции

# 96
Честит рожден ден на Инче Л (с малко закъснение,но от сърце),на Прити,Мейз и снежи.Бъдете здрави,обградени с много любов и не се отказвайте от най-съкровената си мечта
Рони,що не вземеш да и пратиш много поздрави на тази любезна г-жа и си гледай мъничето. Hug
Честита половин годинка на Невена,да продължава да расте все така,а майка й да стяга мускулите  Mr. Green
Аз съм с такава мускулна треска,че не мога да си движа ръцете.Познайте от какво,вчера разнасях един 12 к.слон,който нито искаше да ходи,нито в количката.Лошото е сага,че толкова ме болят ръцете,че едва бутам количката.Мъж ми пък се сецна нещо в кръста и сме страхотна картинка  Laughing
Забравих да ви се похваля,че миналата седмица пих кафе с две прекрасни бебета Лорка и Бобчо и техните мами.А аз бях без бебе,голям кеф,това не ми се беше случвало от месеци  Mr. Green
Отивам да лягам и да си лекувам мускулната треска,че утре какво чистене ме чака след тоя ремонт направо не ми се мисли  ooooh!

# 97
  • София
Честито на рожденниците,да сте живи и здрави!  bouquet

Рони,да не ти пука,прости хора много.Радвам се,че фетамлата е минала и новините са прекрасни! Hug

Честита половин годинка на Неви!

# 98
Мале колко рожденички:) Да сте живи и здрави всичките, много щастливи!

Ей, Мечо, малкото мече добре расте:) Покажи снимки да я видим каква е бузанка! Честита половин годинка!

Рони, м...та им на всички с низки клюкарски душици. Спри да им обръщаш внимание. Верно, че сега си под яка хормонална атака и си много чувствителна, но май не си заслужава да си тровиш живота, обръщайки внимание на НИКОЙ.  Имаш си НЯКОЙ, който е най-важен за теб и за всички нас! Кажи ни как са срещите с чинията? И кога ще ходим на тортички, Аничка тука само ме съблазнява, а аз оня ден се качих на кантара и съм с още 2 кила отгоре, е няма как, аз съм като прахосмукачка за всичко сладко и тестено, което мине покрай мен. Обаче имам 2 книжки на Дюкан и след някой и друг месец мисля да ги ползвам по предназначение, а дотогава beer eat  и 261uu

# 99
                                                  Честита половин годинка на бебе Невена !
                                   Да си здравичка слънчице малко, весело и спокойно дете !

# 100
Честит празник на две прекрасни мами - Reni 805 и Svetlana_78. Пожелавам  много здраве и щастие, да са ви живи и здрави дечица, винаги с усмивки - повече да ГИ слушате , а те с много обич да ви даряват.

# 101
                                        Днес черпя аз  Laughing.За здравето на моя син Миро .Да ми е жив и здрав !
[/img]

Рожденник днес е и Вики на Светланка. Честит Рожден ден!!! Да си жив и здрав батко и да помагаш на мама.
Честит Рожден Ден и на Lili X- много здраве ,любов и всичко най най........

# 102

Много обичам рождени дниии!

Честит рожден ден на Вики Фъртуната и на Миро! Пожелавам им най-послушните родители на света. Да са живи и здрави и много усмихнати.

Честит рожден ден и на Лили! Да се радваш дълги години на усмивките на хубавото Дени.

Ей, Мечо, малкото мече добре расте:) Покажи снимки да я видим каква е бузанка! Честита половин годинка!
Ще гледам да направя актуални и ще кача в албумчето. Ааа, има една снимка, много е смешна и бузите там са огромни, ама нея в публичното пространство няма да я кача. Ритка я има или дайте някакво тайно място да ви я пратя.
Благодаря на всички за поздравите за малката мечка.   bouquet

# 103
  • на дъното
Честит рожден ден на Миро и Вики!Нека бъдат много здрави и щастливи. 
Честита половин годинка на малката Невена
Лили Честит рожден ден!Желая ти щастие и любов.

# 104
Снощи съм писала, писала и не съм публикувала. Нищо - ето сега писанията ми.

И днес много рожденници, много нещо. Да са ни живи и здрави и много, много да ни радват. Simple Smile
След като за отрицателно време нареди новия си пъзел от 54 парченца, Петър поиска ново предизвикателство. И моя милост извади от дълбините на шкафа един пъзел от 2000 парчета. Седнахме и заедно извадихме всички парченца на рамката и почнахме да редим. Аз преди малко (1:30) приключих с рамката - има няма 200 парчета (само че 5бр сме ги изтървали в калабалъка). Тъй де - най-трудното го свършихме. Сега наредената част е скрита под килима в детската и чака довечера да бъде открита.

Да ви кажа, да не се безпокоите за бебчовците по-малки от Петър. Има детето сили да ги защитава всичките - доказа го като разби носа на едно детенце в училище. На следващия ден се срамувах половин час пред другата майка, но съм на мнение, че където има пушек има и огън. Така и не се изясни развитието на ситуацията до сбиването, но пък от тогава всичко е мирно и кротко и двамата побойници са първи приятели.

Искам и аз среща с Лора, Бобчо и Марти, но Борето още не е съвсем наред. Днес след "Часът на мама", изчетох разни работи във форума и прибегнах до самолечение и направих на бебо капки за нос с клеева тинктура - надявам се да помогнат. Ако не - ще ходя да се метна от някъде.... или пък ще ви оставя да ме порицаете пред строя.

Весел уикенд на всички ви.

Общи условия

Активация на акаунт