През октомври - златна есен, нека да ни е до песен

• 17 054
  • 359
  •   1
Отговори
# 150
Много ме е яд, че не успяхме да видим Марти при хубавата ни среща.
Ритко,винаги можем да я повторим.Времето все още е хубаво,така че някоя сутрин когато решите ви чакаме.До към 13 ч.мога да го задържа да не спи,но след това става ужасен и няма да се получи.
 Hug

# 151
Момичета, мрънкайте си на воля. Хем така ще сме подготвени за това, което ни очаква!

Днес мъжът ми ми скапа настроението сутринта. Кара ме с колата към работата и стана въпрос за това, че аз съм против бащата да спи в отделна стая, докато детето е малко и плаче нощем. Казах му, че нощните грижи трябва да се поделят между съпрузите /освен когато става въпрос за кърмене, разбира се/. А той ми изръси, че мъжът ходел на работа и се уморявал, а жената можела да спи през деня с детето! Е, полудях. Попитах го, кога точно да спи с детето, когато ползва това време да домакинстване, пране, гладене и т. н. Е, не било така! Пък и какво съм го нападала, да се скараме ли съм искала. Все си мислех, че моят мъж прави изключение и не е като другите мъже, ама нейсе! И освен това все избягва да спори, гледа да смени темата или мълчи. Ама аз много, много го обичам и направо съм луда за него!

Иначе аз съм добре. Като че ли не ми се гади толкова. През деня ми се пие по една кола, че много обичам, пък нали съм с контракции, се притеснявам, да не се усилят от колата. Коремът ми е като в 5-я месец и се чувствам дебела и надута. Това много ме скапва, нямам никакво самочувствие, щото от предната бременност ми останаха 14 кг несвалени е сега ще трупам върху тях. И липсата на секс не ми се отразява добре. И все ми иде да го нападна тоя моя хубав мъж, особено като ми се разкарва по боксерки. Това хормоните не прощават, ей! Embarassed

Видяхте ли, че и ние можем да мрънкаме! Joy

# 152
  • София
Бени, освен утре да заформим едно кафе, по-раничко. Само ще мина да завзема Весела. А, Аничка ако реши може да отвлече Ники и Бела. Би било чудесно да разтъпчем количките.
Бих взела и Ники, но три колички не може да ми побере колата, но пък още не сме и опитвали де.
Ани, Ники кажете дали ви се нрави идеята. Веселушка е "ЗА"  smile3508 , НАЛИ? Mr. Green
А и някоя бременна-неработеща да заповяда.

Асе, не се ядосвай излишно, при това още ви е рано да го мислитр кой къде ще спи и какво ще прави.
И ние се пазарихме, че детето ще си спи в стаята и че няма да е при нас в леглото, ама ела да видиш какво става.
Продължаваме да си настояваме за това де, но Чипоноса Лора е все при нас. Дори снощи почна да мрънка и да плаче
и милия ме накара да я взема при нас в леглото. Иво една вечер ме е будил за да си преместя възглавницата от лицето и,
при все че като е при нас не шуквам, щвно умора ми се е насъбрала. Миналата седмица пък я бяхме завили през глава докато
сме си дърпали завивката в двата края. Миличка, забравих да кажа колко се радвам че с Рони щ си другарувате по Априлски, и
честитките ще ги оставя за тогава. Гушам ви тумбачките.

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 14:11 от rita_zita

# 153
Аз съм ок.Разберете се и казвайте час,за да сме готови.
Има една бременна дето искам да я видя,ама тя май не е още от неработещите или бъркам?Рони?

# 154
  • София
Аз съм ок.Разберете се и казвайте час,за да сме готови.
Има една бременна дето искам да я видя,ама тя май не е още от неработещите или бъркам?Рони?

Работи, работи. И аз съм ужасна мераклийка да я намачкам и нацелувам.

# 155
  • София
Берни, Марти е страхотно завладяващ! Heart Eyes

Асенка, с риск да те ядосам поддържам мъжо ти.  Hug

Рони, снаха ли каза...? Close Joy

Честита месечинка на Дарко!  Heart Eyes Ех, Светле, Светле... ще си мълча - засега! Grinning

# 156
Момичета, мрънкайте си на воля. Хем така ще сме подготвени за това, което ни очаква!

И аз да започвам тогава  Laughing вкъщи е ужас все едно е паднала бомба ,банята я направихме вече отървахме се от майстора ,но разбутахме всичко останало сега само в банята е чисто и подредено  Crazy правя планове да си стоя все там Laughing Мъжа ми се прави на майстор и ще боядисва целия етаж   redecoration а после аз ще запретвам ръкави и с големя тумбак напред  clean не ,че нямам помошници, ще имам но цялата тази разтория ми действа на нервната система Laughing.
Иначе се чувствам добре нямам никакви оплаквания ,а и с шашкането май се справям засега ,днес съм на преглед ще видим как сме с моята принцеса.

Шерче Hug ти видя племенницата ми колко е лудичка и непуслушна ,етърва ми и тя полудява от време на време ,но вкъщи поне сме много народ ,малко при баба ,малко при дядо ,татито и той все е на работа всеки има нужда от малко спокойствие.Хубаво е да ходи на ясла  там е един вид разнообразие и  за нея играе си с децата пеят песнички ,Симона ходи с удоволствие ,но засъжеление откакто тръгна често боледува нали знаеш едно детенце да е с вирусче и всички ги подхваща.

Ася преди време и с моя мъж го проведахме този разговор  Peace същият резултат Laughing .Колкото да килограмите и на мен ми останаха доста несвалени и трупам върху тях ,но затова как ще ги сваляме ще си говорим след време ,сега само  Praynig всичко да е наред пък това са бели кахъри Wink

# 157
ДЛугаЛката Рони Лаботи засега. Mr. Green
Но вие се организирайте, пък ние ще киризим снимки.  Mr. Green
Дарко, честита ти първа месечинка, бръмбарче!  Heart Eyes Майка ти да ти прочете, че трябва много да те слуша.  Grinning
Мммм, Марти!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аги, любима снаха даже споменах.  Laughing

Асе, някои неща се променят според ситуацията, а не според нуждите на мама и тати. И твоето любимо момче ще види кой диктува правилата на играта, когато му дойде времето ЖЗ.  

# 158
...Асенка, с риск да те ядосам поддържам мъжо ти.  Hug

Аз си знам, че както го обичам, ще ми е жал да го гледам как будува, пък на сутринта трябва да става рано за работа. Сто на сто ще ставам аз и няма да го тормозя, ама той пък поне от солидарност да ме беше подкрепил. Ми на бременна жена не трябва да й се противоречи!  Laughing И всъщност ме ядоса най-вече това, че според мъжете гледането на бебе не е работа...

Пък за килограмите си знам, че са най-маловажното нещо в момента, ама все пак се чувствам некомфортно така дебелка. Като бъчвичка съм. И откъде тоя голям корем, още под бюста ми почва! Rolling Eyes

Заигравката със снахата нещо я изпуснах... newsm78 Не чета внимателно, явно.

Да ти кажа, Ритка, мен ще ме е страх да оставям бебето до мен на леглото, докато спя. Ами ако я затисна нещо!!! Не дай си Боже! Най-добре да спинка в кошарката, да спя и аз спокойно. Това само на теория, де...

Ех, софиянки все се уговаряте, пък ние извън София само ви завиждаме отстрани...

# 159
Асе,аз моя мъж никога не съм го карала да става нощем и да се занимава с Марти,но спи при нас в стаята,на мен лично би ми било обидно да се изнесе в друга стая.Вярно,че те стават сутрин да ходят на работа,но пък ние кво да не би да се излежаваме цял ден  Crossing ArmsНо сега май е момента да си спокойна и да се наслаждаваш на бременноста си до колкото успееш,пък тези спорове ще ги водите после,няма дя се разминете.
 Hug
Това със снахата и аз съм го пропуснала
Рони,пък ти стига си работила,вземи помързелувай малко  Hug

# 160
Асенце то не е лошо и ние да измислим нещо за една срещичка  Wink в Пловдив не само да завиждаме отстрани Laughing ние с Шерчето нали все се срещаме  Laughing несириозна работа то главно от мен идва несериозността ама както и да е  Embarassed то с тези ремонти в последно време Crazy  Но не е лошо да се видим да видиш на какво се вика бъчвичка Laughing

# 161
  • София
Рони, смееш се ти сега, ама да дойдеш на мойта ти пожелавам. Mr. Green Ама не само като свекърва, все пак и мъж ти е човек...

Мацки, къде ще се виждате? Като сте с коли не ви ли се идва до нашия Бизнес Парк? Mr. Green

# 162
Аз работя на главната - срещу Халите, и ми е удобно за кафе по всяко време на деня, а най-добре на сладкарничка, да си угодим на душичката!
Айде дамите от Пловдив да си направим срещичка?

# 163
Асе, вместо да завиждаме дайте да си спретнем една пловдивска среща  Wink . След 4 часа следобяд като ми е наспано детето съм на линия.
На мъжо не се ядосвай, рано ви е. То пък може да ви се роди кротко бебоче и да си спите сладко тримата по цяла нощ  Mr. Green
Светле, честита месечинка на Дарко!
Бени, най сладкото му е, че хем е вече голямо момченце, хем има бебешко излъчване  Heart Eyes
Аги, изперкала мама няма да бъдеш. Най малкото е показателно, че размишляваш по въпроса  Hug А за яслата е супер, че няма драми при раздялата. Това, че боледуват не може да се избегне. Тук в квартала няколко дечица тръгнаха на ясла на възраст са горе долу като Лъчи. Още на третия ден бяха със сополки, а до края на седмицата на АБ /на ясла не ходят, ама иначе в парка ги водят  Sad/. Ходят с желание и не плачат иначе. Обаче пък повечето не искат да се хранят там. Хубаво е, че Лъчи е станал по послушен. Други майки твърдят, че децата им са по агресивни. Това не ми се ще да става, защото Вики е много палава, но няма никаква агресия...
 А взимането на обяд мисля, че не трябва да продължи много дълго, защото така свикват и очакват да бъдат взети  Confused Това е при положение, разбира се, че имаш намерение да го оставиш в даден момент и да тръгнеш на работа.

Ще се редактирам, че сме писали по едно време. Ей прочели сме си мислите. Аз съм в Кършияка бе Асе, много си ми наблизо  Laughing За сладкарницата не знам... Ако съм шоколадка, май няма да стане. Няма да стои мирно  Rolling Eyes Може една кратка сладкарничка и после ще ви водя на разходка и в някой парк  Mr. Green

# 164
Асе, вместо да завиждаме дайте да си спретнем една пловдивска среща  Wink . След 4 часа следобяд като ми е наспано детето съм на линия.

Айде, де! Освен Шер и Хеленка, коя друга мама е от Пловдив? Не се сещам в момента! След 4 ми е удобно, ама Шерчето да доведе малката фурия, много искам да я видя на живо, много ми е симпатична тази малка беля! Казвайте през кой ден от тази седмица ще се черпим?

Общи условия

Активация на акаунт