През октомври - златна есен, нека да ни е до песен

• 17 057
  • 359
  •   1
Отговори
# 165
За мен няма значение кой ден. Зависи от Ели, тя малко ще трябва да попътува до Пловдив. Като се разберем аз ще звънна на Мегито, че тя по рядко ни навестява.
А малката беля може да пази поведение пред вас, знам ли  Mr. Green да се ненадяваш... Обаче пък със сигурност ще си умрете от смях как си врътка дупето по главната, все едно е само нейна  Laughing

# 166
Рони, смееш се ти сега, ама да дойдеш на мойта ти пожелавам. Mr. Green Ама не само като свекърва, все пак и мъж ти е човек...
Ами, човек той. Само дето аз и 100 пъти да трябва да родя, все момчета ще са, ако са от него.  Laughing
Какво сте изтървали за снахите? Нищо не сте според мен. Щом Лъчи започне да не се радва толкова много на топките и започнат други топки да му се завъждат в прекрасната главица, Аги ще вземе сериозни мерки. В краен случай ще излиза с него на срещи. Вече даже не ще да го вижда Лъчи с мен, защото той много си пада по безспорния ми чар.  Mr. Green

# 167
  • София
Рони, смееш се ти сега, ама да дойдеш на мойта ти пожелавам. Mr. Green Ама не само като свекърва, все пак и мъж ти е човек...
Ами, човек той. Само дето аз и 100 пъти да трябва да родя, все момчета ще са, ако са от него.  Laughing
Ще чакам с нетърпение какво ще ти кажат на следващата ФМ за пола. Mr. Green А иначе сега от теб не ме е страх, още повече си в положение. Laughing

# 168
Светле   Hug
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ДАРКО! - Да папка и расте! Да оставя по малко време на мама да се разписва във форума
Момичета, чета ви и си мисля  newsm78 "какво ли ни чака?" Явно сега, докато мъничетата не пълзят и не ходят са най-лесни за гледане. Но да сме живи и здрави
 Hug Hug Hug

# 169
  • Варна
А и някоя бременна-неработеща да заповяда.
С удоволствие бих дошла ако можех да се телепортирам до София  Mr. Green
Ники честит рожден ден на баща ти, да е жив и здрав и да има щастието да бъде дядо за втори път  Grinning
Честита месечинка на Дарко
Асе, живот и здраве като се появи бебчо, мисля че мъжа ти ще си промени мнението  Mr. Green
Аз да ви кажа, днес се разходих в хубавото време. Купих си един шал като пончо и едно кашмирено плато тип пелерина и естествено веднага се щракнах  Mr. Green

# 170
  • Варна
фивърче, честито! палтото е чудесно! хубаво да ти топли в хладните дни!

Честито и на Дарко, че направи първа месечинка!

# 171
Честита първа месечинка на мамин Дарко, сега да папка и да пълни памперси, да спи спокойно, за да има мама Светла време и за другите си двама мъже  Hug

# 172
                                          Честита Месечинка на Дарито! Расти здраво и спокойно бебче!

# 173
Честита месечинка на Дарко  Heart Eyes

Ники честит рожден ден на татко ти.Нека ти е жив и здрав и да има сили и възможност да помага за отглеждането на още едно внуче   bouquet

Мацки,какво решихте за утре.Айде ако успеете да се организирате ми кажете тази вечер,че да знам как да разпределям времето сутринта.
Фивърче,със здраве да си го носиш и много да ти топли.Ама какъв голям тумбак имаш,ного си сладка  Heart Eyes

# 174
 Честита месечинка на Дарко!

За среща утре сме малко трудни, щото от 12,30 сме на консултация. Мога само ако дойдете в нашата градинка и да отскочим до поликлиниката за половин час и да се върнем после обратно. Надалече няма за кога:(

Ама днес какви фермани се изписаха, не мога да смогна да ви прочета:)

Асе, не мислете сега, като се появи бебка /всъщност ти говориш в женски род, ама май още е рано да са ти казали пол/ ще видите кой къде ще спи. Бела си е в нашата стая, тримата си спим от самото начало, всеки в кревата си:) По принцип тя е много добро бебе/пу-пу/, само първите 2 месеца се будеше нощем да цока и после спря. Леко се размрънкваше и аз я взимах в леглото, нацоквах я и тя веднага заспиваше. Никога не е ревала нощем така, че да не можем да спим/пу-пу/. Пожелавам ти такова бебе и няма да имате спорове по въпроса Hug

Фивче, много готини снимки:) Таз дрешка много ти отива:)

# 175
Честита месечинка на Божидар , да радва мама Светла и много да я слушка Heart Eyes.
Фивър, честито палтенце.

# 176
За съжаление аз отпадам за утре,просто ми излезна една работа,която трябва да свърша.Айде да го отложим за друг път,тъкмо се надявам тогава да се съберем повече  Hug

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 00:00 от Benii

# 177
Здравейте, ха познайте кой си плати нета най-накрая!  Mr. Green

Благодаря за чудесните пожелания.  Hug
Отдавна не съм писала, ама меко казано вече съм на предела на силите си. И двамата ми малки мъже бяха болнички. Вече се оправят де. В събота през нощта с Дари бяхме в Бърза помощ, а после в детското.  Cry Сега е добре, ама тогава беше наистина жална картинка. Заразил се е от Вики. И то при условие, че ги държахме разделени в различни стаи. Та така Вики си посрещна рождения ден - болен и сам в стаята.  Sad Мъничкото е на Аб. Все още. Не знам какво да кажа - не успях да опазя такова мъничко човече. Вчера бяха на контролен преглед - и двамата се оправят.  Praynig Много ми е криво,че позволих дасе разболеле толкова мъничък.  Sad
На цялата картинка ни изчезна и кученцето. Понеже нямаме много време го пуснахме малко из двора да се разходи само. Резлутат - вече втора седмица го няма. А  аз още не смея да му изхвърля храната и все се надявам, че ще се върне. Вики плака много за него.
Такива ми ти работи при нас. Изморена съм. От нерви,от умора, от дебелокожието на хора, които имат възможност и време да ми помогнат, но явно не и желание. Аз пакси гледам двете деца. Митко гледа да приключи тъпия ремонт след работа и го разбирам. Ще стане студено и няма да може да съхне, но така съм изморена... или съм остаряла, знам ли.  Mr. Green

Изчетох ви иначе де. Видях че съм пропуснала доста празници. Така че на патерица - честито на всички, имали повод да празнуват. Да сте ми живички и здравички.  Hug много си ви обичам и поределено доста ми липсва кисненето тук във форума. Предполагам че като ни минат гадните колики ще съм малко по-свободна, защото сега сме все на ръчички.  Grinning

И да ви зарадвам с поредната дивотия на Вики. Вчера на прегледа, личната преглежда на кушетката бебето. Аз и Вики сме настрани. А сестрата е на бюрото. Бебчо има сериозни газове от капките за колики. По време на прегледа се започва една многоо сериозна бомбадировка от към док и бебчо. Аз знам, че от бебчо, разбира се. Но Вики с възможно най-силен глас пита: Кой беше? Умрях от срам, за личната не знам. Mr. Green

# 178
Здравейте,
най-напред искам искрено да ви благодаря, че сте се сетили за мен и за прекрасните пожелания!  Hug
Като гледам много сме рождениците този месец - пожелавам на всички много здраве и сбъднати мечти! Hug  bouquet
Хубав месец, момичета Heart Eyes Hug

# 179
  • Варна
Светле, тъкмо се усмихнах, че си се появила най-сетне и - хоп! - едни новини... Да се оправят мъниците, че да ви олекне на всички! Не се упреквай за антибиотика, за съжаление, понякога се налага. Важното е, че са по-добре! А Вики определено си е същия.  Mr. Green

Съжалявам и за кученцето, дано някой друг го е подслонил и му се радва сега. Дано скоро се почувствате по-добре всички, ремонтът и коликите да приключат и да ни светне старата Светланка!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт