През октомври - златна есен, нека да ни е до песен

• 17 029
  • 359
  •   1
Отговори
# 240
  • София
ехааа,много сладка дружинка - малки красиви бонбончета и красиви мами!Много ми липсват срещичките с вас! HugА Лора много е пораснала,направо ми прилича на 5м. бебе.

# 241
Хайде снимки и от Хисаря:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299528&pid=8461181

А тази снимка ми е много любима:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=285075&pid=8459936

Зори, Лора расте като гъба и е голям сладур. Синеока чипоноска:)

Липсва ми Рени, айде да си оправят виенския нет...

# 242
  • София
ehaa,страхотни снимки-много са весели и цветни! Heart EyesБела,Дарко и Вики са сладури големи.
А тази снимка наистина е страхотна.Вашето котенце явно приема Бела добре.Нашият котан много го е страх от Жори и бяга веднага.

# 243
Не бях виждала снимките на Невена, мноого е сладка,пораснала, пухкавка, само за мачкане:)))))))))
bowuu bowuu bowuu Благодарим сърдечно.

Гледам, че Лорка-бърборка смело върви по нашите шишкави[/size][/size] стъпки. И Дарко също, мдам. А Бобчо ми изглежда толкова пораснал...А Бела е нашата моделка - усмихната и чаровна.

Но...от последните фотосесии най- ми харесаха рогцата на Жорко. Зори, в белгийско празнуват ли Хелоуин? Да не си правите парти с костюми и това да е било генералната репетиция? Аз този празник малко го недолюбвам, заради промишлените количества сладкиши, които се събират и тъй като Невена е още малка, смятам да пропуснем тази година...Но, да е жива и здрава, ще настъпи ден, когато ще се купуват костюми и ще се обикаля квартала...(помните ли като ходихме да сурвакаме на 01.01., а  Wink?)

# 244
Ей, само красоти в тази тема гледам. Много обичам така. Надявам се скоро и на живо Simple Smile Поне тези дето са на една ръка разстояние. Пък другите - когато, тогава......

Hug Hug Hug за всички

# 245
  • Стара Загора
От красоти останах безмълвна Heart Eyes

# 246
  • Варна
Браво на порасналите бебчовци, и на майките, които така добре ги гледат!   bouquet

KikiNiki, много хубави снимки от Хисаря - все едно бях там и огледах всички шарени листенца, катеричета и поточета. Мерси! Бела определено ще става плувкиня, много ми е сладка - толкова малка, а вече на голям басейн. Бебе Дарко изглежда незаинтересуван все още от тия, дето му висят над главата, но за сметка на това очите на Вики шарят! А таз финална снимка, с голямата чаша и замислената Бела, дали да си поръча още една, е просто.  Laughing

Сега отивам да издирвам снимките на Невена, че нещо не ги видях?  newsm78 Аааа, страхотна бузанка с големи очета! Мече, много ти е сладко малкото мече! Много, много!  Heart Eyes И как тематично е облечена, и с какви мечешки дрънкалки си играе, вие другите животински видове кога ще почнете да ги опознавате?  Simple Smile

# 247
 eat eat eat Как да не ги изядеш всички бебоци и Лора и Дарко и Жоро абе всички са такива сладурковци ,да са ви живи и здрави и много да ви слушкат.Добре ми започна деня с тези хубави муцунки Heart EyesБлагодаря

# 248
eat eat eat Как да не ги изядеш всички бебоци и Лора и Дарко и Жоро абе всички са такива сладурковци ,да са ви живи и здрави и много да ви слушкат.Добре ми започна деня с тези хубави муцунки Heart Eyes
Нечовешко е да ме изкушавате с тези сладки неща рано сутрин. Ахъм.
Ритко, Лора тези оформености само с кърма ли ги е докарала?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бобчо наистина е голям вече. И гледа като едно съвсем голямо момченце насреща. Истински кавалер.  Heart Eyes Честита му месечинка на патерица!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ники, на мен ми хареса повече снимката, на която Бела  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes напада котето.  Grinning
Вики е станал страхотен също. Щурата класна вместо да го терори да пише домашни (вместо да забива мацки), да вземе да го снима по-често. И искам снимка с тримка, а може и с четиримката на фамилия Класнови.  Heart Eyes

# 249
Ники,страхотна фотосесия!Разгледахме всички красоти.

А всички бебоци са толкова пораснали,да са живи и здрави,как лети времето.

Как ми се иска и на мен на някоя срещичка да дойда,ама живот и здраве да е,много се надявам някой път да се видим на живо.Сега ви се радвам само на снимки. Hug

# 250
Само хубави деца Laughing, големи сладури от малки до големи  love001.

# 251
  • Варна
Всички бебчета са страхотни сладури  Hug Heart Eyes
И да не остана назад, няколко снимки и от мен с едномесечното бебче на кумата ни http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299662. На мъжа ми му се удава да забавлява бебе, мен хич не ме бива  Grinning.

# 252
  • Варна
Фивърче, ето кой ще дундурка и ще забавлява вашето бебе, докато мама е заета. Simple Smile
Ти изглеждаш много добре, стискам палци всичко да върви наред, страховете да намаляват с всяка изминала седмица, а радостното очакване да расте! И след още 20 седмици - един хубав бебок, който да ти източи мозъка с кърмата и да забравиш лошото!  Hug

# 253
И как тематично е облечена, и с какви мечешки дрънкалки си играе, вие другите животински видове кога ще почнете да ги опознавате?  Simple Smile

И други зверове имаме, ама така се е случило, аз даже не бях забелязала, ама излезе, че е нарочно за снимката  Wink

Вчера забравих да се застъпя за Класната. Вий пък сега какво я нападнахте - нали все пак правилното дете е вдигнала да пише домашни  hahaha

# 254
  • София, "Младост 3"
мили момичета, ще споделя с вас това
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340042.0
радвам се, че малката Ели е днес сред нас дори с проблемите си...дано успеем да помогнем на родителите да съберат парите...

Общи условия

Активация на акаунт