Фотошоп - 3

• 33 603
  • 529
  •   1
Отговори
# 45
jana_ Чудесни са, показвай по-често Wink

Ето и една от мен Дам ме разнежни със сладката си племенница и взех, че се разрових по старите снимки Flutter
И голяма http://necifer.multiply.com/photos/hi-res/13/104?xurl=http%3A%2F … Falbum%2F13%23104

# 46
Аз се промъквам само с един "запис"  Embarassed Нямам нищо ново,което да покажа.Момичета,много ме радват рамките ви!От ден на ден все по-добри и по-добри!От къде черпите такова вдъхновение? Thinking

# 47
  • Варна
един подарък за приятел на мъжа ми, на 30ти им се роди син  Heart Eyes

ГОЛЯМА

# 48
  • Бургас
Аз да ви кажа, че с качествени скрапове вдъхновение не ми трябва - май Лекси беше казала "сам се реди"  newsm78 - ми истина е. Много благодаря, работи се лесно и чудесно, когато има такива креативни момичета. Мимивал, специални адмирации за теб. Втора рамка правя с кита ти.... Само може би трябва да я пробвам с друга снимка, че тази е стара.... Thinking използвах я, защото снимката е пропита от есенно настроение, но цветово, като че ли има какво още да се желае  Mr. Green

neci много ми харесва рамката, нежна е...., но зелено и розово въобще не ми се вързват като цветова комбинация....

jana_ къде си се крила, рамките ти са страхотни. Първата особено ми хареса.

Дамаянти подаръкт за Алина е невероятен. Между другото Петър има рожден ден на 20.12  Wink

Zelenika първият ти квадрат си го бива и то доста  Peace

Вержи разтопи ме... Само ми се струва, че "Angel from Heaven" звучи по-добре  newsm78

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 17:52 от Здравка Желязкова от село Стомана

# 49
  • София
Virginity ,   jana_   много ми харесват !

# 50
Благодаря за милото посрещане   bouquet
Имам доста снимки направени, особено на една малка кукла (ах, как лесно се правят рамки за момиченца...), но не мога да публикувам. Родителското тяло не че не беше съгласно, но и не беше въодушевено и по-добре така.
Иначе да не съм голословна Wink ето една шаренийка:

# 51
  • София
Ама много сте мили  Laughing Ще се старая за РД занапред да има за всички  Laughing Hug

МАд, започвам с теб, защото последната ти рамка много ме впечатли!Страхотна е!Браво!!!   bouquet

Жана, много готини рамки   Hug На последната като , че ли може очичките да оправиш - едните червенки ми се струват   Peace Hug

Здравке (кога ще си съкратиш ника  Joy) Готина есенна рамка и снимка с наиситна много настроение  Hug

Неци, много, много нежно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вержи, чудесен подарък - сигурна съм, че ще го оценят!!!  bouquet

Медовинкеее, за какво са ти вериги, мари  Laughing Ааа, нещо си намислила ти  Joy Да внимава половинката  Laughing  Hug

Девилке - царица си на тези неща - одавна съм те признала и за това не коментирам много - щото аз не мога  Laughing Hug

И да не е без хич, нещо странно ще сложа.Имам един скрап който адски ме кефи, но някак не мога да го вържа с нито една моя снимка  Laughing

# 52
И от мен "гол" запис  Embarassed
Не че нямам време напоследък,но нещо нямам муза и желание за фотошоп.Надявам се да ми мине и скоро да се включа,засега съм пас.

# 53
  • Бургас
Маджи, много готина снимка и рамка!
Дам, твоите винаги са супер, включително и тези последните.
Радостче, Ники, Неси, Жана - браво!Напредвате адски бързо!

Показвам ви последните си рамки, за да не е "гол запис".

# 54
  • Бургас
Радостче, Ники, Неси, Жана - браво!Напредвате адски бързо!

Напредвам, напредвам и все не мога да те стигна. Страхотни са Млечко  Peace

Дам и твоето произведение е прекрасно.

Жана шаренийката си я бива, само сенките ми се струват нереално черни.

Мадгърл съгласна съм с Млечко - красота и изящество  Peace

# 55
Mомичета, извинете че се намесвам в темичката ви  bouquet

Имам един въпрос, относно размера на снимка?
Знаете ли как мога да направя една снимка  20x30cm с резолюция 300 pixels/inch

Обикновенно когато запазвам  снимките си "for web" ги правя 1024 широчина, защото това е максималното, което допуска във Фликр, но това не ми говори нищо като сантиметри.

Също така и резолюцията ми е мътна Индия  Laughing

Мерси предварително за отговорите  Hug

btw - страхотни рамки правите  Heart Eyes

# 56
  • София
СЛухи, не разбрах от малка голяма ли искаш да правиш  newsm78 - ще се пикселизира ако е така  Thinking

Млечко, чудесни са  Hug

Хайде от мен двенки  Laughing

# 57
Нахълтвам в темта да помоля за календар за 2009 във векторен, а може и растерен формат, ако някой има  Praynig  Praynig  Praynig Или пък да ме насочите къде да търся  Simple Smile

# 58
  • София
Elid, напиши в гугъл - за жалост не съм търсила и не мога да те насоча веднага.Ще се поразровя и ако намеря нещо интересно ще постна.Обикновено Офис 1 имат готови в сайта си, но не знам дали вече са ги сложили  newsm78

Аз да ви поканя в блога си, ако ви хареса някой от новите ми скрапчета  Hug  Laughing

Момичешки - нали станах леля на момиченце   Joy

За кафеджиите  Laughing

И за наближаващите страхотни празници  Hug Heart Eyes

Там има и някои допълнения към скраповете, като елементи и рамки в пнг  Hug
Линка е на банерчето в подписа ми  Hug Hug Hug

# 59
Здравейте!
Започнах очните и нямам никакво време за фотошопа,
но вие творите страхотни неща ,няма да изброявам поименно да не пропусна някой Hug  bouquet

neci   Не съм я правила аз ,от нета е  Embarassed
elid  ето в пнг формат и за всеки друг който иска

(кликни за цял размер)

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 19:33 от Mama Pisana

Общи условия

Активация на акаунт