Фотошоп - 3

• 33 637
  • 529
  •   1
Отговори
# 360
Медовинка, да ти е жив и здрав рожденника!

# 361
Оффф моля ви обяснете ми как се оцветяват фигурките с този Custom Shape Tool. Пробвам различни уроци в който го има, и като се стигне да се оцвети и неможе, и неможе  Crossing Arms Явно не правя нещо както трябва и вече ме хванаха нервите  Twisted Evil

Цвете, правиш нов слой. След това в него рисуваш формичката , която искаш. След това щракваш с десен бутон вътре във формата и избираш Fill. излиза ти прозорец с падащо меню. От него избираш дали да запълниш с форгроунд, бекгроунд колор, или само колор. Ако избереш колор, излиза палитра - избираш цвят - ок и готово.

# 362
Оффф моля ви обяснете ми как се оцветяват фигурките с този Custom Shape Tool. Пробвам различни уроци в който го има, и като се стигне да се оцвети и неможе, и неможе  Crossing Arms Явно не правя нещо както трябва и вече ме хванаха нервите  Twisted Evil

Цвете, правиш нов слой. След това в него рисуваш формичката , която искаш. След това щракваш с десен бутон вътре във формата и избираш Fill. излиза ти прозорец с падащо меню. От него избираш дали да запълниш с форгроунд, бекгроунд колор, или само колор. Ако избереш колор, излиза палитра - избираш цвят - ок и готово.
Като натисна вътре във формичката с десен бутон, ми се появяват всички формички  newsm78

# 363
Медовинке, весел празник! Да ти е живо и здраво момчето!
Адаш, мерси  Heart Eyes
Знаех си аз, че не трябва да влизам тука....
А как нямам никакви елементи нови.... и се мъча с предъвканите 100 пъти стари.

http://tedca.multiply.com/photos/hi-res/19/106?xurl=http%3A%2F%2 … Falbum%2F19%23106

# 364
Честит Рожден Ден на момчето ти, Медовинке! Да е весел, игрив и щастлив!

Цвете, като си направиш формата ctrl+enter ти прави селекция. Инак и на мен ми излизат другите форми с десен бутон  Thinking

П.П. Като си направиш формата, цъкваш на някой от съседните инструменти/форми (например линийката) и вече с десен бутон излиза това меню, за което говори Радостче.

# 365
  • София
Честит Рожден ден на момченцето ти Медовинке!!!  ura

И аз ще чакам обяснени еот Ани за снимката, невероятно се е получило!
Тед , много ама много се радвам да те видя!!!
Неци, хубави рамки, особено тази с овчиците!!!
Ванче, и аз все си мисля че не ми се получават нещата Simple Smile
Браво на Руми за рамката и на Дам за кита!!!

една есенна от мен, време му беше :

# 366
Maktub получи ми се, само послеписа неможах да го направя  Peace Благодаря ти   bouquet Radostche и на теб благодаря bouquet

П.П. За да не пълня темата само с празни постове - редактирам този пост след като съм прочела следващия на Radostche.
Така стана. Пак благодаря !

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 15:07 от ***Cvete***

# 367
Ми да няма как да се получи , щото не съм обяснила правилно  ooooh!. Отива се в палета Paths, (намира се при Layers палета след Chanels или от менютата Window-> Paths) и там с дясно копче върху самия Work path и тогава -> Fill path . Съжалявам за объркването
A ако отгоре в лентата с опциите ( там където е и падащото меню за избиране на формата) , в началото по подразбиране е да се чертае Path, ако се избере обаче да е Shape layers, формата директно се запълва с форгроунд цвета

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 14:24 от Radostche

# 368
Айде,почерпете се за рожденика ми днес. Големия ми син прави 12 год.

Медовинке, честит ти рожденник ! Че той си е вече цял мъж Peace Живо и здраво да ти е момчето, желая му много успехи занапред!

Не обръщай внимание на броя на свещичките върху тортата - с 12 не намерих, а време за шоп нямам Laughing   Laughingто всъщност тука и шоп нямам  Laughing

# 369
Медовинке, да ти е жив и здрав рожденника!

# 370
Ooo, днес още някой има Рожден Ден....

Честит Рожден Ден, ИвелинаАтанасова!
Желая ти непоколебима вяра в собствените сили,
чисто сърце и силно вдъхновение!!!
   bouquet Heart Eyes

# 371
Руми, много красиво.
Пък на мен последния коледния кит на Дам ми иска някаква парола и така и не можах да го разархивирам, Дам и този ли е защитен или да го дърпам?

МОмичета, архивите са с пароли, но ако сте погледнали те са написани в блога ми  Hug
За последния е:  loveyou
За КОледния е : winterparty
За сентенциите или т.нар. Word Art паролата е: christmasart

Hug
Ще разгледам темата, че съм изостанала и пак ще пиша  Hug

Благодаря   bouquet
И да кажа и аз, не се подмазвам, но наистина си много добра в скрабовете, според мен даже надминават рамките ти, наистина си си намерила призванието!!!!

Елииииииииииии, много ти благодаря!!! Hug
Заповядайте,момичета, почерпете се за мое здраве!

# 372
  • София
ооооо, Атанасова, специално влизам заради теб Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, МНОГО ОБИЧАНА, И УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКО С КОЕТО СЕ ЗАХВАНЕШ!!!

виж има специално А на цветята Peace

# 373
  • София
Медовинка, да ти е живо и здраво момченцето!  bigdance2

Честит Рожедн Ден, Ivelina! Желая ти здраве  и много късмет!

Ted_cat и аз много се радвам да те видя, въпреки, че едва ли ме помниш! newsm78 Винаги ще съм ти благодарна за страхотните покани!Както и на другите момичета благодарение на които научих толкова много тогава!

# 374
Честит рожден ден, Ивелина !

Общи условия

Активация на акаунт