Слънчицето още грее, падат есенни листа, МАЙ-чето палува у дома

• 11 903
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Януш , при мен когато се роди Мая ми намалиха майчинството на 50 % защото ми се е родило второ дете , дори искаха да ми прекъсват майченството и да ме върнат на работа и пак да ме изкарат по майчинство но аз ходих до НОИ и там ми обясниха че не трябва да се прекъсва че ми се полагат 50 % от по голямото дете  и 100 % от бебето и така беше докато Галето навърши 2г и ги спряха тези 50%.

# 106
А това, че ще ми се намали майинството за Ники на 50 % го знаех.
Супермама- много ти благодаря за изчерпателния отговор. Всичко ми се изясни...няма да я подавам тази декларация, че да няма обърквания пак и ще си получавам майчинството каквото е било с Ники.

# 107
Здравейте и от нас от софийско вече!
Вчера се прибрахме, но пътуването беше ужасно- валя през целия път и на няколко пъти ми настръхваха косите- много безмозъчни карат коли- Аман!
Мила пък е със сополи и лиги ама мноооого- тя като бебе не си мокреше така дрешките. Не съм ходила на доки, но го отдавам на зъбките- много се виждат във венеца.
А за раната- вече няма коричка, но има дупчица, а като се засмее стои като трапчинка. Нямам идея дали ще й остане така или да мажа с друго newsm78

На болничките бързо оздравяване и повече белиии.

Яна  Hug

# 108
много болни дечица  Sick
да оздравявате, ей ...и какво ще кажете за нова срещичка?

# 109
Звучи много добре, само да оздравеят бандитковците!

# 110
  • Перник
Звучи много добре, само да оздравеят бандитковците!

Хайде, пак в "Острова на съкровищата", а? На нас там ни е много удобно, даже мъжо каза, че някой ден като имаме време ще заведем Калоян. Само дето време все не остава  Confused

# 111
Хайде, пак в "Острова на съкровищата", а? На нас там ни е много удобно, даже мъжо каза, че някой ден като имаме време ще заведем Калоян. Само дето време все не остава  Confused
Може и от същата торта да си поръчаме - никак не беше лоша!  newsm22

# 112
Добро утро Hug
Моя започна да се оправя вче и дано до 2 дни е на ясла, че тамън свикна детето и тоя скапан вирус ooooh!
Каката от вчера я пуснах Peace

# 113
ооо,и аз съм за среща, само че вече е по-сложно, щото все ще има някой болничък, като уикендно някой пък няма да е в сф,а и времето може да изненада в последния момент...

иначе на мен този остров ми е много далеч Crossing Arms

дали да не е пак бедрока в младост2, където бяхме... там е супер: слънчево,  с люлки и бира-пици-мезета Flutter само прогнозата да видим newsm78 аз другия уикенд 18-19 май не съм в сф newsm78 ари на 25-26, пък дано няма някой болен Praynig и окончателно потвърждаване да правим възм най-късно (четв-петък), да може прогнозата за времето да е възможно най-сигурна Crazy

# 114
ми то зимата не е ли рисковано да сме навън  newsm78
ние ще дойдем, ако децата са здрави и ако срещата не е на 1ви ноември, че тогава ще е детското парти на петра по случай РД.

# 115
аз имах предвид, ако е супер 20градусно и слънчево, като последната събота и предните уикенди Flutter ако не, в младост има няколко и хубави клубчета Party

Mr. Green

# 116

И ние сме за среща  Simple Smile  Островът на съкровищата ни пасва идеално / на 5 мин пеш сме оттам /, междудругото скоро в тази част на София/ до парка на Ритуалната зала в Хиподрума / предстои откриване на  нов клуб, отделно и Барбарони има в Бели брези ???

Ако ще е на открито, мисля, че Зоологическата градина е добър избор - в събота бяхме там/ Ниночка, ако се бяхме разбрали можеше и да се видим,  маймуни, мечки, слон и т.н - има и влакчета, въртележки, детски площадки..........Друго място, което се сещам, е площадчето пред Народния тетаър - има и хубави кафененца..........
               оффф, Боян ми натиска по клавиатурата и тр да приключвам

хубав ден от нас

# 117
мдаа, пред театъра става, а също и в борисовата...

да вземем да си пуснем анкета в оня подфорум с примерни места и дати, тъкмо ще имаме времед да се нагласуваме отрано Crazy

# 118
с времеето не знам дали ще улучим, мака че е добра идея и за това съм за клуб
без претенции къде

# 119
Аз съм за Зоопарка. Този уикенд няма да вали.

Общи условия

Активация на акаунт