Слънчицето още грее, падат есенни листа, МАЙ-чето палува у дома

• 11 867
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
  • България
Момичета благодаря ви за пожеланията  Hug
И аз да се запиша в новата тема - в края на работния ден, защото може и да не остане време вкъщи, че сега като е хубаво времето и гледам като прибера коко от баба му да прекараме повече време навън.
Днес си предложих услугите на една голяма компания, на която сме им клиенти и в момента уреждам сделка с тях ... та дано да стане щото условията са добри... поста менъджерски ... ама като дойдат щефовете към Силистра ще се видим. Уф дано да стане - щото седем години вече тук ми писна на шапката - като се върнах от "голямата почивка" все едно се чувствах, че в петък сам била на работа и в понеделник отново - никаква промяна, даже напротив - крачка назад ...
а може би сега като съм майка и вече гледам на нещата с други очи  #Crazy - та искам развитие и САМО НАПРЕД ... пък да сме живи и здрави, щото днес само за световната финасова криза слушам... а изхода бил: да се връщаме по селата и с мотикита на рамо да се прехранваме, ами че ние от селото не сме излизали бе ... къде по зле ще става незнам... Thinking
Дано децата ни да живеят в по - лесни времена. Целувки!

# 16
явно има логика защо не трябва да са с бодита в яслата  Mr. Green Ще се запася с потничета по-голям размер, за да не ходи с гол кръст ... и блузки, че сега бодито му служи зза блузка. А си мислех, че няма нужда от нищо  Confused
За урината съм на този вариант понеже с контейнерче изобщо не мога да го хвана, не ще да пишка и това е.

# 17
силвия - разгледах сайта. харесва ми. ще опитам. колко време доставят?
порьчвала сьм ведньж,пристигна за 18 дни.
от тази тема разбрах за сайта.

в горичка харесах тениски за мен от био памук.сега ще разгледам и др.

# 18
Здрасти на всички мами и големи майчета. Grinning
Ние не сме се разписвали от сума време,но честно казано свободните минутки са ми все по малко напоследък.
Имам доста да наваксвам с четенето май... Confused

# 19
Хайде и аз да се цопна в новата тема!  Mr. Green
Заглавието си е много добро, а ма я ти си признай кой си, и не оставай анонимен! Mr. Green А двете предложения за заглавия бяха на Mamilla!
Най-накрая и аз успях да видя двете ни бремелинки! Много сте готини с тез рокли и изглеждате страхотно!
Нещо БТК-то ми играе номера и се прави, че няма достъп до разни сървъри! Ша им са низнай! Close

При нас нищо ново. Мила днес беше много кисела, напоследък и тя се чуди кога да заспи, а ма да спи ли и разни подобни работи. От време на време си пипа ушичките и не знам това дали не са кътници! От няколко дни хич не ще да яде и вече тотално се изморих от нейното злоядство!  smile3506

Ниночка, протрахирала означава проточила се във времето, продължила по-дълго от обичайното или нещо то този сорт.

Силви
, просто изтръпнах, като прочетох за Семира! Гушни я силно от нас с Мила и нека това е последното сериозно падане! Бързо да се оправя малката хулиганка!  Hug

# 20
Супермама- честито!   bouquet
Ниночка  Hug Hug Hug
Силви- много целувки на Семира  Heart Eyes.

За бодитата и аз го разбрах наскоро- от приятелките, които си пуснаха децата на ясла този месец и ми беше много чудно. Ники ще е постоянно гола и отпасана като е с потник.
Днес толкова много рева, че не издържах, сложих я в количката и към педи. След 2.5 часово чакане лекарката каза: мъчат я 4 зъба. Даде направление за изследване и ме пита хиляда пъти: Не може ли да не я давате на ясла и аз хиляда пъти и казвах: не може.
Ники днес спа само 30 мин днес и се тропяса в 8 ч. лека и аз лягам.

# 21
и що пък да не я давате  Crossing Arms  много ми тъпее някой като неканен ми рече ''ооо, ама толкова малка ли и вече на ясла" все едно ,че му пука за мира повече от на мен Naughty Heart Eyes
вземи на ники 100 вида мазила за зъбки и я извеждай: не се ли разсейва навън Rolling Eyes

за бодитата: така е, не щат Crossing Arms мира си има по-скоро тениски и отгореси е с горнище и долнище на анцуг върху памперса Peace ще е с потник, ако е мното топло, и върху него с ватирана блузка вместо с горнището Peace все пак потничетата не тр да са прекалено големи, а просто дълги, щото пък да не зяпат много на раменцата и мишничките Heart Eyes мира има 2, комплект с гащички, котио не олзвам де Wink, мн сладки на райенца на бг фирма Peace

силви, ще има ли далавера някой ден чрез теб да поръчам, щото от френски нещо чаткам, но немски направо си мразя Twisted Evil дали мн ще е доставката от вас до нас и дали изобщо ти се занимава Wink пиши на лс, ако искаш Hug абе сложи на семира каишчета или я учи да иска да е за ръчичка или знам ли...  Crazy Praynig Hug

# 22
Дерзай Супермама, ти си нашата гордост  bouquet

Hug за Семира

Признавам аз бях с двете заглавия, ето ги пак:Времето навън се мръщи, Май-чето стои си вкъщи.
В парка, яслата, градинката, играе си Май-чето с дружинката!

Това за бодито и яслата и мен ме озадачи, но има логика. Незнам как ще е при нас , но има време.

Ние се наслаждаваме на хубавото време и на Ловеч с пълна сила, но вече му се вижда края. А Мила имам чувството, че израстна много тук, много взе да говори и то свързано и контакта с нея вече е друг. Ама много бързо растат тези дечица ...... Rolling Eyes

# 23
Здравейте,
ние днес бяхме на панайра.Сега има в Стара загора панайр по случай празника на Стара Загора който ще е на 5 октомври.Теди много се радва на всички шараниики.Вози се на влакчето с баба си,па нататък ще пусна и снимки.Взехме си балонче и едно зайче дето скачат,и изблизка почти цяла близалка,кото ги обожава ама на ли все не и давам и сега умираше от кеф и радост с нея.Омаза се целята но много щастлива  Mr. Green

# 24
да вметна по повод играчките. направи ми впечатление, че във финландия играчките бяха преобладаващо дървени (поне да нашата възрастова група) и разбира се обичайните меки играчки на известни марки - чико, фишер прайс и др.

по този повод малкия се сдоби с такова нещо - не знам как да го опиша, дървено със стърчащи цилиндри, цветни, които малкия чука е едно чукче...супер е забавно, само дето с чукчето продължава из цялата къща  ooooh! бях си заплюла едно 17 дървени кубчета, които се редят едно върху друго, с едната страна отворен куб, цевтни и много красиви, но тежаха безобразно много ...

аз отдавна съм им привърженик и имаме дървени играчки още от каката - пъзели главно, а сега и влакче, на което много се радва

болничките да оздравяват Peace поздрави на работещите мами
джул - аз пък предпочитам да съм навън, че в нас обикновено сме с поражения ...мъжа точно свърши да боядисва, и дребния люсна стола на стената...познай - шпакловка, шкурене, боядисване всичко отново  #Crazy писна ми от този ремонт

# 25
ей туй заглавие за парка, яслата, вкъщи най ме кефи... за всеки Mr. Green

и мира много расте Heart Eyes бъбри много, много, супер бързо научава думи, особено такива,които са и интересни нещата, напр. доди за грозде и като го види и викне доди доди додиииии  Heart Eyes знае си да говори и сочи аку и куку, ама не че нещо прави там Mr. Green Heart Eyes тези дни открива обувката, без да я говори де, и ни носи ту на мен ту на ивайло Heart Eyes казва често вече тао-тао, пее пу-па за пуф-паф влакчето Heart Eyes мн е забавно, като и кажеш нещо спокойно знаещо и информиращо и тя ти рече потвърждаващо 'ахъ' Heart Eyes а мн е сладко и как казва (от мен чуто Laughing ) 'опаляя', акто примерно я слагам да седне или нещо свърши Heart Eyes

# 26
  • Перник
И Калоян го мъчат зъби  Confused До онзи ден като го питам "къде те боли?" сочеше гърлото, а сега - зъбите. И тази вечер се буди често  Sad
Днес бяхме на контролен преглед при нашата педи. Беше забавно - "даваш ли антибиотика?" - "даа". Слуша, гледа гърло (Калоян не рева за пръв път от месеци  Thinking ) "Да, има подобрение, но да си пие лекрството до неделя" - "даа, добре"  Mr. Green Утре сме на преглед при истинската лекарка.

Ниночка, и Калоян вика на гроздето "доди/е".   Heart Eyes

Вие давате ли шоколад на дечицата? Щото аз официално не давам, но Калоян успява да си гепи по някоя бисквитка и си я папа с кеф. А днес яде вафла с ягодов пълнеж - мнооого му хареса. За разлика от портокала, който плюе и хвърля на пода.

# 27
Добро утро!
Не знам нашта девойка какво я мъчи,обаче снощи се е фръцкала до 3.30ч.и т.к.сме сложили леглото й без решетки до нашето,тя се мяткаше направо в/у мен #Crazyнепрекъснато иска да суче Tired.сега спи,дано поне кафето си изпия на спокойствие.
иначе се опитва да говори и е много забавно.е ми това е,лек и успешен ден на всички!

# 28
Моя син не говори грам Shocked Като чета за вашите и пак ми иде да го обявя за малоумен Mr. Green Само ам ам и тва е.

Яде шоколад. Не често, но яде. Абсолютно всичко яде без пуканки и ядки. Постоянно е гладен, като кокошка е  ooooh!

# 29
и камен е като гълъбите. вчера след яслата изяде 2 пържени филии, 2 плодови кисели млека х 150 гр. всяко, 1 банан, 2 парчета от ония кашкавалчета за сандвичи и 1 комат сух хляб; изпи около 300 мл сок. съответно, много наподобяа на лайновоз  Mr. Green да ме прощвате за израза

за 38 минути опразнихме кухненските шкафове и 2те стаи от мебели. сега стоя на една табуретчица, лаптопът е кацнал на друг стол и чакаме да додат ламинатаджиите.

Общи условия

Активация на акаунт