Слънчицето още грее, падат есенни листа, МАЙ-чето палува у дома

• 11 866
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро,
Понаспахме се тази вечер Ники спи при нас на спалнята и май започва да свиква, а аз не искам, но само там спи, иначе е рев.
И тя доста бърбори, първата и дума, която каза беше Пъпа- като ми видя щръкналия пъп и от тогава все го
търси, надига ми блузата и пъпа, пъпа  Embarassed.  Яде всичко, обожава грозде и краставици. Имало е дни , в които изкарва само на това. А аз не мога да изям една вафла на спокойствие, иска ама аз не давам.
Понеже съм на такава вълна, ето едно заглавие: Май-чета ревтунят до зори, малко зъбче ги мори.

# 31
лелеее,мира супер рядко й се случва да изяде цяла филия дори без коричката... това хранене  ooooh!  особено трудно е с манджи и като не ми се занимава, правя филийки, щото тях поне не отказва Tired снощи напр беше сууупер гладна, че аз се забавих с хапването й, та изяде цяла малка филийка без коричката с масло и сиренце на нея и 2 парчета филе Heart Eyes и млякуууу т.е. айрянче Heart Eyes ама не се притеснявам, здравословно си е наред, а физически още си има кълчици Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

като беше болна успях да я накарам да заобича и чайче, което звучи от нея като 'тати' Mr. Green

джули,то най-важното си знае да казва детето... и прическата му е супер Peace

майче,браво на вас - експедитивност голяма Crazy

# 32
Явно само мойто дЕте е злоядо. Всъщност злояда е към полезните и питателни храни- види ли Зайо байо надава бойния вик на команчите, и пищи пронизително докато не го получи Tired А манджите от детската кухня ги яде супер избирателно- първо иска да помирише от бурканчето,после близва , след което следват 1-2 минути за размисъл и най-накрая "Да" или "Не".Като "Не"-то не е просто не, а "не не не",придружено с интензивно въртене на главата.Кисело мляко пие само ако е направено на айрян и е със сламка- в противен случай го хвърля.

# 33
А, не е само твоето Hug Аз предлагам по 2 манджи на ден(домашни, вкусни...полезни,пасирани и непасирани) нямаааааа. Плодове иска само "доко"(грозде) и от време на време ябълка. Отваря устата за каши,хляб и филета(солени)и то ако има тетрални изяви от наша страна Blush...И Васи като види пилети,царевички и кроaсани иска в магазините! Е,това какво е сега #Cussing outДобре поне, че си пие нутрилона Praynig

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 18:32 от smiled_

# 34
Мила днес забрави за събуждането с целувки, реши да ни залее с шише студена вода! 
А за яденето... просто вече не ми се говори!

# 35
А, не е само твоето Hug Аз предлагам по 2 манджи на ден(домашни, вкусни...полезни,пасирани и непасирани) нямаааааа.

В интерес на истината съм забелязала, че моите манджи ,приготвени с много усилие, желание и любов, съвсем не ги иска.Явно не разбирам нейния вкус... newsm78

# 36
за яденето нямам проблеми, обаче от бели ...направо съм вдигнала ръце
сутринта докато събирах хранат ана хамстера, която беше докопал и разсипал, дребния успял да отвори някак си чувалчето с гипсова шпакловка ...като дойде при мен не можех да повярвам на очите си  Shocked беше точно като мишка в чувал с брашно, и по миглите имаше гипс
в първия момент реших, че е изсипал праха за пране, докат осе светн акакво точно е направил...освен това беше оставил солидна диря из цялата къща, а при опит ада се мие стана тя каквато стана, защото гипса се втърдява  #2gunfire ама кой да се сети. не ми се говори, до сега цяла сутрин чистя

сори за оффа ...ама се оплаках

като ми мине малко яда, ще кача снимки...имам го документиран

# 37
мале мале майския отбор е много палав пупу нека са ни живи и здрави иначе как ще ни побелеят косите  Grinning
снимки от кръщенето на Мая http://kar4ita.multiply.com/photos/album/50/Ve4e_hristiqn4e

# 38
Карчита, много сте хубави  Heart Eyes А как ги извеждаш като си сама, каката за ръчичка, а малката в количка Simple Smile ?

Хай, направо не ти завиждам, вчера видях едно подобно палаво детенце в градинката и изобщо не мога да се оплача от Иван.
За храненето и на мен не ми се говори, супер избирателно действа, разчитам на яслата да прояде по манжестите неща ... аз май от яслата взех много неща да очаквам ... за памперса, яденето, спането  Rolling Eyes Днес му пуснахме изследванията и наяата педиатърка много разбрано подходи към това, че ще го пускаме, а аз се бях настроила да ни нахока. Ако беше обратното съвсем щеше да ни обърка, и без друго ни е нормално притеснено.

А вчера в детския кът имаше и едно момче около 3г., оказа се че е син на собственика. И съответно така се и държеше, непрекъснато буташе иван и не му даваше да играе като му казваше, че му пречи, а всъщност той ходеше след него. Аз успях да не се ядосам, направих му няколко забележки и се опитахме да се отдалечим от него. И по едно време взе да вика на Иван - мръсно бебе, мръсно бебе ... вече ми идеше да го фрасна. Много лошо впечатление ми направи, уж майката беше наоколо и го хокаше, ама файда нямаше.

# 39
Данче слагам ги в една количка http://kar4ita.multiply.com/photos/album/16/16#1 или пък слагам каката на чардака на количката за което Майчето ме светна.Така и не успях да си купя количка за породени но пък имам платформа която закачам за количката и Галина стъпва на нея.Според мен е най добре да си имаш количка за породени но пак зависи и от децата.

# 40
Хай- много ме развесели със случката на Калоян, въпреки че на теб не ти е било толкова весело като си го видяла.
Олееее Карчита много ме накефи със снимките на двете ти сладуранки. И аз ще съм същата картинка след някой месец, живот и здраве.
Отивам на фетална, дано всичко е наред с бебето, пък и искам вече да знам пола. Приемам предположения момче ли момиче ли е  Wink

# 41
вьпреки,че до сега на никой не сьм познала,да дам пьрва гласа си  Mr. Green
гласувам за момьк  Peace

# 42
  • София
и аз ще гласувам за младеж, но като се знам как познавам сигурно ще се окаже девойка  Mr. Green

# 43
записче при вас  Simple Smile

# 44
Яна, казват, че майка с две дъщери била обичана от Господ- залагам на мома Peace

Ние нощес пак не спахме, този път до към 6.30, направо слага една огромна червена точка на почивката ми, точно накрая ме разби Tired

Общи условия

Активация на акаунт