Слънчицето още грее, падат есенни листа, МАЙ-чето палува у дома

• 11 869
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Ще си имаме още една девойка  Laughing. Аз си мислех, че е момче. И аз не познах. Всичко е наред, здравичко, криеше си едната част от лицето, та само в профил го хванаха.

# 46
Две момиченца- супер  Heart Eyes Heart Eyes

# 47
Януш ще си като мен  Hug, така е много лесно откъм дрешки за Мая почти нищо не съм купувала
Аз обикалям сега да търся градина за Галина но е фул навсякъде  ooooh!

# 48
мина,супер, че пак пишеш - все така  Hug

карчита,а вие в бг ли оставате?

януш Flutter

# 49
Eeeх, и аз исках две дъщери:)

# 50
Eeeх, и аз исках две дъщери:)

И ти като мъж ми Mr. Green Това сигурно е един от малкото татковци мераклии за женски деца Wink
Аз обаче ЗНАЕХ, че ще е момче на 100%, незнам защо Simple Smile
Иначе и аз като вас... исках да са един пол и като първото беше мома...
Живи и здрави само, каквито и да са Peace
Честита ти втора моминка Mr. Green Hug  bouquet

# 51
януш - много се радвам за вас  Hug

# 52
да доотразя и хай, че е било лудница у тях Crazy

и да питам дали давате мултивитамини и имуностимулатори: аз саностол давам, чудех се за еспертиокс, но май ще изчакам да видя дали ще се раззболява често (дано неее Praynig ) и ако да (дано не Praynig ), тогава, че да е при нужда, дето се вика newsm78

# 53
Qnush-хубава новина!
момчета,момичета-все тая,да са здрави и добрички,пък другото са капризи.
казват,че когато са от еднакъв пол се гледали по-лесно.моите са от различен и се гледат трудно Wink

# 54
Аз давам на Яна едно подсилващо сиропче на билкова основа- AD Kids се казва. И мисля да се ориентирам към хомеопатия за тая зима, защото голямо боледуване беше това лято и не ми се мисли през студеното време какво ще е.

# 55
  • България
Януш браво бе ... ако имаш момиченце това значи че мъж ти много те обича..., а пък за две девойки  Heart Eyes...  newsm78 малии.. ти от любав не се отърваваш newsm76 luvbed
Данче пък две мъжки рожбички .... ДА СА ЖИВИ  И ЗДРАВИ ВСИЧКИ!
И дай боже всекиму такава радост - повече дечица у дома..... stork-boy stork-girl family6

Айде всички да сте здравичи звички малчюганчета за събота и неделя - за да ви се нарадват мамите и татковците....
Кокито нещо трудно заспива - снощи хленца до почити 12.00 часа - този път ще да е от зъби май... и сега задрямва, а току се и пробужда и пак прохленцва. Ние отново сме сами за уикенда - щото с тоз лов и риболов - АМАН вече fight

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 23:21 от supermama

# 56
Не давам изкуствени витамини. Смятам, че организма трябва да е способен да извлече полезното от храната. Достатъчно плодове ядат, дори и нитрати да има все е останало нещо полезно.

Да чукна на дърво за сега са здрави, от миналата зима до сега почти не са боледували. Дано се задържат така и занапред  Praynig

# 57
  • Перник
Еднополови, разнополови - няма значение,важното е да са живи и здрави дечицата.

Хай, много се смях на вашата случка  Grinning и се успокоих де - не само мен ме побърква Калоян значи  Wink

Откак се разболя давам витамини по предписание на нашата педи (другата го потвърди) - Леатон - добре било да ги пие по 20 дни в месеца. Докато оздравее напълно ще ги давам, пък после ще видим. Иначе, след вчерашните добри новини кашлицата му се засили, даже през нощта се буди от кашлица. Днес обаче докторката каза, че всичко е ОК, гърлото още е леко червено, но дишането е чисто - детето оздравява. Обаче той си кашля - рядко, но все пак...  Thinking
Хайде, лека нощ на всички  Hug

# 58
2 девойки - бравос и ашколсин! за себе си съм решила, че ще се боря докато не ми се яви една ясна. филков, обаче, твърди, че борбата нямало да е с него - не щял трето  Mr. Green

данче - хич не ти завиждам с 2ма разбойника. имам приятелка, която сега е бременна с 3то мъжко - тоално се побърка, като разбра на амниото /значи 22-ра г.с. някъде/, че пак чака момче. до тогава беше минала през 4 различни лекаря, за да потвърдим, че е девойка -  в началото беше казала, че ако е младеж, маха бебето. ама нейните 2ма са пълни диваци. ама пълни. такова нещо никой от ва сне е виждал. преди време се кръстих да не ми се падат никога такива самоубийци и разбойници. горката тя, ако третото е такова като първите две. не го махна, разбира се - сега ще ажда по НГ. та, мила, яко да ти е дупето с 3ма мъже. дано те носят на ръце и да те гледат в очите  Hug

имуностимулатори не давам. всяка есен се за мислям дали не е редно да помогна мъничко и да пробутвам, но се отказвам - някак не ми се иска.

карчита - ма нали щяхте да се прибирате поколеда  newsm78

ламинатът
е чудесен. обаче трябва да сменя почистващите атрибути - меджик спонджът не работи на нашия ламинат - някак хем е с някакво покритие против надраскване /при тътрене на мебели, например/, хем е леко релефен. какво да е това, дето да го чисти, не знам. ще се ходи в метро, май.
друго ново - днес с филков отиваме на ленински съботник. ще чистим ДГ на петра. от понеделник ще е ученичка.

# 59
Мъжо каза,че се заформя женско царство, щото и 3-то ако е момиче( човека вече мисли за трето, аз не толкова). Той се зарадва, аз леко съм разочарована, явно съм искала момче....но, може би третото, тези двете като тръгнат на училище, тогава. Сестра му има 3 момчета, ние момичета, хихи.
Майче- давай снимки да видим ламината.

Общи условия

Активация на акаунт