Слънчицето още грее, падат есенни листа, МАЙ-чето палува у дома

• 11 889
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте,
Честито на бременните! И аз мечтая за ново бебе, но ще почакам малко за момента.
Искам да се похваля, че ние си купихме първите обувки. Много се притеснявах как Катя ще ги приеме и дали няма да плаче и да не иска да ги носи. Тя, обаче, ме изненада и ги прие така сякаш си ги е носила винаги до сега. Така обувки имаме и остава само да ги ползваме по предназначение  Laughing Катя все още не ходи, но определено има напредък.
Искам да ви питам вие какво мляко давате на децата си? Ние до края на месеца ще приключиме с кърменето и аз много се чуда с какво да заменя кърмата. Катя винаги е била само на кърма. АМ сме яли само в млечните каши. От два месеца ядеме и кисело мляко.
Какво ще ме посъветвате - АМ или кисело мляко? За прясно още е рано.

# 61
Яна, казват, че майка с две дъщери била обичана от Господ- залагам на мома Peace
ей това ми го казваше и свеки,тя много е искала да има щерка,ама не е имала кьсмет...на мен винаги много ми се е радвала,винаги ми е казвала колка сьм хубава,каква хубава коса имам  Flutter даже знам,че ако мьжьт ми е бил момиче,щял да се казва силвия  Mr. Green

момичета,все забравям да ви предупредя-вдигайте препаратите на високо! преди около месец семира ми носи отворен вениш и ми вика ам-ам  Shocked беше пийнала,устата й миришеше,направо ми стана лошо.ама аз не сьм предполагала,че може да отвори шкафа с препаратите,че даже и вениша...

# 62
Ако това,наистина е вярно,че Майка на две дъщери е обичана от Господ.
Аз ще съм най щастливата жена,на света! Heart Eyes

Има желание за трето,браво......,аз съм също сред тях.
Но само ако е момче,иначе не,и то към 40 годишна,мога да се замисля. Peace

Тази вечер,имах приятна изненада,вървейки си за нас.
По центъра,се засилила една мама с количка.
С широка усмивка на лице,ме посреща,Дидка,"Даля". Laughing
Признавам,доста се развълнувах,видях Габунка на живо.
Чаровница,както винаги,спокойна и доста забавна.
Съжалявам,че нямах време да се видим за повече. Mr. Green
Но,ми беше приятно макар и за пет минути!

# 63
и аз съм мераклиика за трето но не и породено.на мен са ми казвали че майките на дъщери са щастливи майки

# 64
януш,птица,карчита /ако има и др. сьщо  Mr. Green/ вярно е,че е супер с по две щерки,ама айде третите да са момчета,ей така за колорит  Wink

# 65
Дам, и на мен ми харесва идеята с две дъщерички!  Heart Eyes
А Семира направо ме разби вече!  Shocked Голяма е хулиганка!  Heart Eyes Да я намачкотиш и нацелуваш едно хубаво от мен!  Hug
А Рени къде изчезна?
Мами, ако имате време можете ли да надникнете в тази тема, да не оспамвам темичката ни? Имам въпрос за поредността на въвеждане на млечните продукти. Мерси предварително!  Hug

# 66
  • Перник
момичета,все забравям да ви предупредя-вдигайте препаратите на високо! преди около месец семира ми носи отворен вениш и ми вика ам-ам  Shocked беше пийнала,устата й миришеше,направо ми стана лошо.ама аз не сьм предполагала,че може да отвори шкафа с препаратите,че даже и вениша...

Kaлоян вчера отвори шкафа с препаратите и естествено веднага му стана любим. Засега само вади препаратите и ги реди по пода, но за сериозно се замислям за обезопасяването.
Майче, дай да видим тоя готин ламинат. Аз по принцип не харесвам ламинат, ама вашия звучи по-интересен някакъв  Simple Smile

# 67
  • На морето!
Айде и аз се разписвам в редиците на майки-болногледачки. Вече му изписаха АБ- "Клацид", Вентолин за кашлицата, Коларгол за хремата, Витамин С за имунитета-  ooooh! Пълна гама отрови (бец вит. С), но няма как.
Вече ще пропусне 2 седмици да ходи на ясла и подозирам, че ще се наложи отново да се адаптира бавно и славно  Tired
Стига съм се оплаквала, да са ни живи и здрави дечицата, че това коварно време и тези страхотии за разни вируси, които постоянно бълват новините направо ме потрисат.

# 68
  • Перник
Менина  Hug бързо оздравяване на малкото човече.

Аз съм леко притеснена за Калоян - след като и 2-те лекарки казаха, че се оправя, вчера той кашляше повече. Днес кашля по-малко, но по-дълбоко и на моменти му хриптят гърдичките. Хремата е на изчезване, Т няма  newsm78  Ако до ден - два не оздравее напълно, май ще си давам антибиотика.

# 69
Светле, не бързай с антибиотика, по-добре го заведи в детска белодробно или на някой добър пулмолог! На Мила два пъти й се е случвало да й хриптят гърдичките и се оправи с инхалации с вентолин! Сиропът вентолин при нас не свърши никаква работа, въпреки че беше предписан профилактично, още преди да започне да свирка. Най-вероятно хремата е слязла надолу и е направил бронхиолит. 

Едно голямо гуш на сладкия Симеон - бонбон!  Hug

Майче, и аз се чудя, как така голям любител на естествените материали като теб, си е купил ламинат? Ша трябва да е много як! 

А препаратите се чудя, как да ги заключвам, че просто няма къде да ги вдигна, трябва да потърся такова приспособление.  newsm78

# 70
мдааа - фен съм на ест. неща, ама нашето дюшаме ни взе здравето.
инак дюшамето ни е супер - на над 50 години, а дъските са супер дебели и дълги, така че се покриват цялото помещение дори да е 4-5 метра. ОБАЧЕ! с тия деца и с това моето местене на стаите се оказа, че сме къпали в 2 от стаите /бившите детска и кухня/ и там подът беше тотално осран. да не говорим да кубиците литри, които и двете деца лея навсякъде. ми целият полир падна буквално 2 месеца след последното цилене. а последното циклене беше едва преди 2-3 години. ми не мога ПЪК през 2 години да изнасям цялата къща, да цикля и да слагам мега-скъп лак, който уж щял да предпази дъските / последният ни струваше 3 пъти стойността на циленето, а файда нямаше ooooh!/ ми писна ми да се боря, да правя подобрения из къщата, а и подът все да изглежда вехт и износен  Crossing Arms
сегашният е супер. хем е светло, хем е странно, хем е непретенциозно и ще мга да сменям цветове както си поискам. ще снимам тия дни и ще ви пусна - ся е много мрачно навън и няма да се хване същината, ама като просвете тия дни, ще щракна.

при нас - камен се разкашля и разтемеператури буквално за 3часа; тая нощ скимтя и не спа. ние също не спахме. ся ще го водя в полимед да видим дали нещо се е смъкнало надолу по гърдите. явно утре няма да е на ясла. а аз имах толкова планове за дните, които следват. дано петранка да не прихване, че нали утре трябва да е ученичка  Rolling Eyes

# 71
  • Перник
Честит първи сняг!  Simple Smile Thinking
След вчерашното лятно време през нощта имахме буря с гръмотевици и светкавици, а сутринта в 8 - сняг на парцали  Shocked Още трупа, ама наистина трупа. Пък Калоян няма зимни обувки, горкото. Отлагах ги максимално с идеята да изкара с едни целия сезон, а не да купувам през март примерно, както стана със сандалите в началото на септември. Усещам как днес ще купуваме по спешност, а утре времето пак ще се затопли  Confused

Ася, благодаря за успокоението! Абе той май се оправя, щото не е кашлял от вчера следобед, цяла нощ си спи и диша съвсем спокойно. Ама че гадост да ти се разболее детенце  ooooh!

# 72
Светле сериозно ли сняг  Shocked

# 73
a stiga be, сняг Shocked Flutter кеф Grinning мира вече си има ботушки, щото набарахме на прИмоция едни на капчица с естествена пухкава кожа отвътре от миналата година за 30лв Shocked Party иса един цвят червеникавокафяв, т.е. отиват на всичко Peace вчера пък и взех една шапка, дето й харесах миналата зима в бокал, а нямаше малки... и сега си я има Flutter то е шалошапка, което е ултра удобно за фъстъци Flutter от там взех и ватирани дебели джинси, на които най-вътрешното им е пак памучно Peace

пак болни деца ooooh! майче, пък аз мислех, че петра и камен заедно тръгнаха newsm78

# 74
това време ме разби направо- вчера жега, лято; днес студ и дъжд - провалиха ми се всички планове за разходки. наште казаха, че на вилата прехвърча сняг  Shocked
откачена работа и настроението ми е такова криво... дано грейне малко 

болничките да оздравявате  Hug лора ми е малко сополива и треперя да не прихване и малкия

майче - много сте експедитивни, моите поздравления. в нас ремонта вече стана част от пейзажа от което не съм хич очарована...закъснях и с прането на килими  Thinking май

за обувките - ние сме с нови есенни, високи тип боти на примиджи, за сега стават. няма да ви казвам, че буквално за 2-3 дена няма и помен оттова, че са нови - успешно очукани отпред. що не правят за деца с бомбета  newsm78 май съвсем съм се шашнала...за ботуши мисля е рано

Общи условия

Активация на акаунт