Слънчицето още грее, падат есенни листа, МАЙ-чето палува у дома

• 11 891
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
  • Перник
Светле сериозно ли сняг  Shocked

http://www.paunova.snimka.bg/album.php?album_id=292891&pid=8076581 Карчита, ето го снега  Mr. Green Вече спря да вали, но още не се топи.
Хай, аз поне килимите изпрах  Flutter Е, имам да бърша още 3 прозореца, но нали от утре пак ще се затопля  Sunglasses

# 76
мда една мама от юлската дружина е постнала снимка и се вижда ясно как вали http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=335587.20
В Добрич пък слънце пече  Peace

# 77
е,хай,то си беше ясна рпогнозата?; аз гледам от accuweather Wink а за следв.седмица го дават 23 градуса, тъй че стягай се  Crazy

тези снимки Shocked

# 78
И ние сме още болни. Алекс е с хрипове. Ако до понеделник не поизчезнат, ще ни изпишат АБ. Вече повече от седмица се влачим болни. Пазете се! На болните - бързо и безантибиотично оздравяване!

# 79
Аз почнах по бабешки да я церя! Peace
Пиша ви едни сироп за кашлица,помага но не веднага.
в 0.300мл.вода се слагат 10 лук-чета за кашлица,1 локум,10цветчета от индрише,2 ореха счукани но с ядката и черупката.Всичко това се слага да ври докато се стопи локума и лук-четата.
Дава се като сироп до 0.20гр.на прием,може и повече не пречи.

Така,който иска да го пробва,аз засега успявам,успешно отхрачва.
Е разбира се водя я да я слуша няма хрипове,само тия храчки бая зор вижда докато ги изхрачи.

С това време големи аномалии,голямо чудо. ooooh!
В яслата сме с боди-та,и не са ми правили проблем,ама тя си е с памперс там.
Пък докато не и станат малки,няма да и купя потници и тениски.

# 80
  • България
Светле направо ме разби с този сняг върху все още червените домати ... язък още ставаха за салатка .... с ракийка...., ами то кво му остава на човек в това гадно време .... за какво да мисли освен да се сгрее ...  Wine Glass35
Тук до преди полвин час още печеше слънце и да като видяхме каква чернилка се беше саформила над румънско и беж до нас с Коко - цялата вир вода станах, но влязахме в хода и заваля като изведро. Сега ще си налягаме парцалите  в къщи .
Сега ме ядоса страшно - не се спира за миг, пипа и фурната, която е гореща и пералнята постояно е препрограмирана, та му ударих леко шамарче - че да се научи, че "не", наистина е "не" ... сега скимти хванат здраво за крака ми ... стана ми жал ... ама трябва да се възпитаваме... newsm78
И не от днес сме с все още слаби сополки и заформяща се кашлица - еми няма да останем назад я ... всички болниш ни е ... къде го дават така... Sick #Cussing out
Дадох Коразалия и Осцилукокциум ... пък ще видим. Утре може да ходим при педи... макар, че хванах симптомите много бързо, дано да се разминем със сериозно разболяване...
Майтапи ... току що го гледам Коко да се напъва и естествено веднага надуших приятния аромат ... питам го "Нака ли се?", а той доста убедително маха с пръстче и вика "НЕ" ... отсега тарикат, майка си ще лъже а ? .... newsm78

# 81
  • Перник
Светле направо ме разби с този сняг върху все още червените домати ... язък още ставаха за салатка .... с ракийка...., ами то кво му остава на човек в това гадно време .... за какво да мисли освен да се сгрее ...  Wine Glass35

Или снега е много, или аз не ставам за фотограф. Това не са домати - ние такова чудо в двора нямаме. Цветя са  Simple Smile Ама явно на теб, Супермама ти се пие ракийка  Wink То, в тоя студ - нормално.

# 82
Майтапи ... току що го гледам Коко да се напъва и естествено веднага надуших приятния аромат ... питам го "Нака ли се?", а той доста убедително маха с пръстче и вика "НЕ" ... отсега тарикат, майка си ще лъже а ? .... newsm78
Сладур  Heart Eyes,наща много рядко да я видя когато а..,и незнам кога ще почваме да се учим на гърне ooooh! newsm78

# 83
  • Перник
Сладур  Heart Eyes,наща много рядко да я видя когато а..,и незнам кога ще почваме да се учим на гърне ooooh! newsm78[/center]

Ние се учим от 8 мес., с променлив успех. Сега пак не иска изобщо да сяда на гърнето  newsm78

# 84
И ние сме още болни. Алекс е с хрипове. Ако до понеделник не поизчезнат, ще ни изпишат АБ. Вече повече от седмица се влачим болни. Пазете се! На болните - бързо и безантибиотично оздравяване!
Същата работа сме Confused

# 85
Ние сега при баба развалихме малко режима но си казва или се опитва да си събуе гащите или ми носи гърнето  Peace
Момичета стискайте палци идната седмица да имаме резултат за прием на нашата кака в  детската градина

# 86
Ники има напредък с гърнето...леко полеко свиква да ака(никога не е пишкала там). Повечето пъти стои седнала на него, без нищо да върши.
Болничките- оздравявайте!

# 87
Гърнето е мисия невъзможна за нас! Mr. Green
От днес,се катери по дивани,маси,фотьойли и др.достъпни за нея места.
На мама маймунката тя!

# 88
supermama , а пък нашия като го питаме Йони има ли ако? И с един премрежен поглед изтърсва Агу??!!  ooooh! Но за гърне според мен е още рано.

# 89
карчита,стискам палци,ама за в бг ли? нали питах тук ли в бг си оставате, аз не разбрах,мислехч,е за постоянно сте в мадрид newsm78 а мъжо ви де е, обърках се Crazy

мира повтаря и показва аку и куку, но нищо не прави там, когато изобщо се задържи повече от 2мин Mr. Green

промениха прогнозата: следващата седм ще се редува дъжд и слънчице през облаци с темп около 18-20 Peace

Общи условия

Активация на акаунт