Обичате ли парфюми? - 6

• 139 259
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Стики, ако знаеш каква тръпка ми е Бандит  Crazy... Не го познавам, но някак интуитивно усещам, че много ще ме завладее. Прилича ли на Хабанита? Или е по-хубав?

# 526
  • на пистата
не издържах,поръчах будоара Heart Eyesама не ми идва писмо на имейла,що така newsm78

# 527
  • Варна
не издържах,поръчах будоара Heart Eyesама не ми идва писмо на имейла,що така newsm78

От Ягода ли го поръча?

Много оригинален аватар, предният ти малко ме плашеше  Laughing

# 528
Стики, ако знаеш каква тръпка ми е Бандит  Crazy... Не го познавам, но някак интуитивно усещам, че много ще ме завладее. Прилича ли на Хабанита? Или е по-хубав?
Аз обожавам Кабошар и също като теб си мисля ,че Бандит ще е следваща моя страст тъй като е от една група  с Кабошар.Къде да го открием?В ягодка го няма.

# 529
  • Варна
Аз обожавам Кабошар и също като теб си мисля ,че Бандит ще е следваща моя страст тъй като е от една група  с Кабошар.Къде да го открием?В ягодка го няма.

И във Фрагранс го няма. Май в и-бей само.
Кабошар го чакам. На сляпо.

# 530
Може ли да ми кажете нещо повече за
?
  bouquet

# 531
Момичета, малко тъп въпрос от мен. Преди време бях пробвала Булгари в Германия, което имаше плодово, по-скоро малинов аромат, който няма да забравя никога. Бихте ли ме ориентирали кое от всичките може да е. Много благодаря!

# 532
  • София
От две седмици се радвам на ето тази прелест Просто прекрасен! Носи ми радост, спокойствие, уют и красота. С основание създателите му са го нарекли "Кожата на ангела".

# 533

КОйто намери Бандит-а, да казва, да не го крие за себе си!  Naughty

# 534
  • Варна

Рових аз, ама няма. Само в и-бей. Там обаче съм на "Вие".

# 535

една приятелка го получи скоро от фрагрансекс, ще го пуснат пак

Момичета, малко тъп въпрос от мен. Преди време бях пробвала Булгари в Германия, което имаше плодово, по-скоро малинов аромат, който няма да забравя никога. Бихте ли ме ориентирали кое от всичките може да е. Много благодаря!

това ухае на бели череши http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/BLV-156.html , пробвай дали не е твоят парфюм

# 536
Вчера видях в Цум новият парфюм на Ван Клийф Feerie. Вдъхновен е от приказките и е с най-красивия флакон, който съм виждала досега. Прекрасен парфюм с мандарини, българска роза, ирис и други съставки, който са изписани на самия флакон. Пожелах го веднага, но за съжаление е изключително скъп. Но идва Коледа, а този е толкова подходящ... Всички неща на Ван Клийф са едни прекрасни бижута, но който играе с диаманти, продава всичко на цената на диаманти. Но парфюмите са наистина приказки, които разказват свойте истории. Искам да съм в тези приказки.
http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Feerie-4077.html

# 537
  • Балчик
Страхотен флакон и описанието му е примамливо. Heart Eyes

# 538

Хабанитата е бонбонче в срвнение с него.  Simple Smile
Значи чакаме Бандита сега.  Sick Можем да започнем с душ-гела и лосиона.

# 539
Последно ми се отвори възможност да поръчам  на на Лагерфелд Sun Moon Stars...дано ми хареса,че напоследък вкуса ми относно парфюми много се изкриви.От всичките които имам вкъщи-около 15 нямам желание да ползвам нито един.Последно ползвах СДП-Ловли и е единствения парфюм който използвам до последната капка.Изобщо не ми хареса в началото,купих го защото исках нещо по свежо за лятото а се сприятелихме много странно,до такава степен че искам да го купя пак.Или....от сладките тежки парфюми преминах рязко на цитрусово-цветни Thinking Носи ми се нещо от рода на Провокатора.И него в началото не го харесах хич,определих го като непоносим....докато веднъж не се напръсках и го носих цял ден на плажа.Много е необичаен и присъствен...
My Insolence на Гарлен ми е все още в листата,незнайно защо продължавам да го искам.Casmir на Chopard също много ми се иска,но това е просто заради спомен от миналото,когато го носех.Каквото и да помириша в последно време нищо не ми харесва,всичките тия нови парфюми на пазара хич не ме подмамват,не ме грабват.Забелязвам,че се връщам и към старата си любов-Кристобал,тегли ме горчивата му нотка...

Общи условия

Активация на акаунт